..

AOV ZZP regelen


Ben je zzp'er en wil je jouw AOV regelen?
Ontdek de beste aanbieders, scherpe tarieven, voorwaarden en alles wat je verder moet weten.

AOV ZZP vergelijken?


Vergelijk hier de AOV van TAF en van Movir. Beiden kun je hier voor een scherp tarief afsluiten. Welke AOV past het beste bij jou? Ontdek het hier.

​​​​​​​

AOV ZZP TAF

Betaal nooit teveel premie

De TAF GoedGezekerd AOV is in 80% van de gevallen de goedkoopste AOV in de markt. De premie van de AOV verzekering is afhankelijk van de verschillende onderdelen hoe je jezelf verzekert. Zo betaal je met de TAF GoedGezekerd AOV nooit teveel premie.


Meer weten of je regel direct jouw AOV bij TAF

​​​​​​​

AOV ZZP Movir

Zelfstandig, maar niet alleen

Als zzp’er, zelfstandige of ondernemer neem je veel beslissingen zelf. Dat betekent niet dat je alles alleen moet doen. Bij Movir geloven we namelijk in zelfstandig, maar niet alleen.


Meer weten of je regel direct jouw AOV bij Movir

Vragen over het AOV gebeuren?
​​​​​​​We helpen je graag!


Onze specialisten nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Vrijblijvend en kosteloos, je bepaalt helemaal zelf of je de AOV via ons regelt. Neem contact op of bel ons.

Schitterend zelfstandig. Waarom elke ZZP'er
een AOV verdient


Als ZZP'er ben je de drijvende kracht achter je onderneming. Maar zelfs de sterkste ondernemers kunnen geconfronteerd worden met onverwachte uitdagingen.

​​​​​​​Een AOV biedt bescherming tegen inkomensverlies bij ziekte of ongeval. Dat kan je rust en en zekerheid bieden, waardoor je met vertrouwen kunt verder bouwen aan je bedrijf.

+-Waarom heb ik als ZZP'er een AOV nodig?

Als ZZP'er ben jij zelf verantwoordelijk voor je inkomen, ook als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Een AOV beschermt jouw financiën door een uitkering te bieden als je niet kunt werken vanwege ziekte of een ongeval. Het geeft je gemoedsrust en zekerheid dat je inkomstenstroom blijft, zelfs als je niet kunt werken.


+-Hoeveel kost een AOV voor mij als ZZP'er?

De kosten van een AOV variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je leeftijd, beroep, gezondheid, gewenste dekking en eigen risicoperiode. Over het algemeen geldt: hoe jonger en gezonder je bent, hoe lager de premie. Het is verstandig om verschillende opties te vergelijken om een AOV te vinden die past bij jouw behoeften en budget.Ontdek onze beste aanbieders voor jouw AOV en bereken online je premie.+-Is een AOV verplicht voor ZZP'ers?

Nee, een AOV is niet verplicht voor ZZP'ers. In tegenstelling tot werknemers in loondienst ben jij als zelfstandige niet automatisch gedekt door een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het is echter sterk aan te raden er een af te sluiten om jezelf te beschermen tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid.


+-Wat gebeurt er als ik al gezondheidsproblemen heb? Kan ik dan nog steeds een AOV afsluiten?

Ja, je kunt nog steeds een AOV afsluiten als je al gezondheidsproblemen hebt, maar houd er rekening mee dat dit van invloed kan zijn op de hoogte van de premie of op eventuele uitsluitingen in de dekking. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn over je gezondheid bij het afsluiten van de verzekering om problemen bij het indienen van een claim te voorkomen.


+-Wat is het eigen risico bij een AOV en hoe kies ik dit?

Het eigen risico, ook wel de wachttijd genoemd, is de periode tussen het moment dat je arbeidsongeschikt raakt en het moment waarop de uitkering begint. Dit kan variëren van een paar weken tot een paar jaar. Hoe langer het eigen risico dat je kiest, hoe lager de premie. Over het algemeen wordt aangeraden om een eigen risico te kiezen dat past bij jouw financiële reserves en hoe lang je zonder inkomen zou kunnen overleven.


Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?