Ik zoek een hypotheek-adviseur
Antwoord op al je vragen.

Ik wil een huis kopen en nu?


Hoe ver je ook bent met je verhuisplannen, je kunt altijd wel extra hulp gebruiken. Want hoe sneller je alles achter de rug hebt en je op je nieuwe stekje zit hoe beter!


Bij het kopen van een woning komt het één en ander kijken. Ben je starter of heb je al een huis en een hypotheek? Dan is het belangrijk om goed na te gaan wat er allemaal kan. Wil je de oude hypotheek aflossen en sluit je een hele nieuwe hypotheek af? Of heb je momenteel een goede hypotheek en wil je die meenemen - of een deel ervan? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag met al je vragen. Je kunt bij ons alle advies en tips krijgen wat er allemaal verder nog geregeld moet worden.

Benieuwd wat je kunt lenen voor de hypotheek op je huis?


Heb je een droomhuis op het oog of wil je de hypotheek oversluiten? Dan wil je ook weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bij ons kun je jouw maximale hypotheek berekenen met je bruto jaarinkomen en dat van je
-eventuele- partner. Zo'n online berekening geeft je een idee van wat je kunt lenen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij je hiermee helpen. Neem dan even contact met ons op.


Hypotheek met advies


Als je weinig tot geen ervaring hebt met hypotheken, dan raden we je aan om hulp te vragen aan één van onze hypotheekadviseurs. Dat is handig als je bijvoorbeeld wil weten welke hypotheek het beste bij je past of als je benieuwd bent of je een huis kan kopen zonder eigen geld. Wij zijn 100% onafhankelijk en bij ons heb je keuze uit 48 geldverstrekkers.

Het is handig om alvast een gratis account aan te maken. Je hebt dan toegang tot de hypotheekportal waar je direct al je vragen kunt stellen en rechstreeks contact hebt met de aan jou toegewezen hypotheekadviseur. Wil je liever eerst even telefonisch contact om je vraagstuk door te spreken? Bel dan 0577 40 8000.


Waarom een hypotheekadviseur?


Als je een hypotheek afsluit, kan het zijn dat je een hypotheekadviseur nodig hebt. Deze weet alles over hypotheken. Met de kennis die hij heeft, helpt hij jou een hypotheek te vinden die bij je past. Dat hoeft niet, maar het kan wel. Onze adviseur kijkt naar je persoonlijke financiële situatie, nu en in de toekomst. Daarnaast kijkt hij met jou naar het huis dat je wil kopen en berekent jouw maximale hypotheek. Ook bespreekt hij met je of het interessant is om de huidige hypotheek mee te verhuizen of welke nieuwe hypotheekvorm en rentevorm bij jou passen.


Dit bespreekt een onafhankelijk hypotheekadviseur met je:

 • Wel of niet de huidige hypotheek meeverhuizen naar mijn nieuwe woning
 • De hoogte van de hypotheek en de maandlasten die hierbij horen
 • Hoelang je de rente wil vastzetten (de rentevastperiode)
 • De hypotheekvorm, zoals een Annuïteiten Hypotheek, Lineaire Hypotheek of een combinatie
 • Mogelijke verzekeringen
 • Wel of geen Nationale Hypotheek Garantie
  ​​​​​​​Voordelen van Zelf hypotheek afsluiten

Onze voordelen voor jou op een rijtje:


 1. Je hypotheekaanvraag volg je in de hypotheekportal.
 2. Alle benodigde documenten eenvoudig uploaden.
 3. Korte lijntjes met de aan jou gekoppelde hypotheekadviseur via de portal, whatsapp, mail of telefoon.
 4. Je betaalt pas als alles in kannen en kruiken is (finaal akkoord).

Voorkom dubbele lasten!
als het even kan...


Soms gebeurt het dat mensen een volgende woning al kopen voordat ze hun huidige woning al hebben verkocht. Als je dit ook van plan bent, is het goed om na te gaan of je dit - en hoelang - je dit financieel kunt bolwerken. Ga je verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Grote kans dat je straks dubbele lasten hebt. Soms kan je je lopende hypotheek tijdelijk omzetten naar aflossingsvrij, zodat je minder dubbele lasten hebt tijdens de bouw. Wil je hier meer over weten? Stel vrijblijvend al je vragen aan onze hypotheekadviseurs.

Heb je een hypotheek met lage rente? Verhuis 'm dan mee naar je nieuwe huis!


Ga je een ander huis kopen en ben je tevreden over de hypotheekvorm en heb je een lage rente op je huidige hypotheek en ben je tevreden over de huidige hypotheekvorm? En ben je benieuwd of er zoiets bestaat als een verhuishypotheek? Bekijk de mogelijkheden over verhuisregeling voor hypotheken.

Heb je zoiets van, dat weet ik allemaal wel?

Dan kun je ervoor kiezen om een hypotheek zonder advies te regelen. Het makkelijkste kun je dan een account aanmaken. Een account kost je niets, maar levert je een hoop gemak op!

0

jaar ervaring als dé hypotheekspecialist

0

hypotheekafsluiters
via dit platform

0

persoonlijke situaties om voor ons te kiezen

0

gemiddelde klantbeoordeling

Let op: niet alleen de rente is belangrijk!

Je bent misschien geneigd om vooral te focussen op de laagste hypotheekrente. Maar duik ook goed in de kleine lettertjes van een nieuwe hypotheek. Passen de voorwaarden van de nieuwe hypotheek wel goed bij de huidige én toekomstige persoonlijke situatie?

Ben je benieuwd naar de actuele hypotheekrentes?

We gaan in eenvoudige stappen kijken wat je de hypotheekrente is voor je nieuwe hypotheek. Kies de gewenste hypotheekvorm etc en krijg inzage in de hypotheekrentes. Bekijk hier de actuele hypotheekrente.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Onze hypotheekadviseur helpt je graag.


Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze specialisten. Want wat het meest voordelig is hangt helemaal af van je huidige hypotheek. Heb je momenteel hoge hypotheekrente, dan is het mogelijk interessant om een nieuwe rente te kiezen als deze momenteel lager is. Maar ook de hypotheekvorm speelt een rol. Is deze lineair, annuïtair of aflossingsvrij? Onze hypotheekadviseurs nemen de tijd om jouw situatie door te nemen en je vragen te beantwoorden. Helemaal vrijblijvend en kosteloos. Je bepaalt helemaal zelf of je de hypotheek via ons regelt.

Gratis account aanmaken Stel een vraag App met Lester
Of liever eerst contact?