Je hypotheek online regelen?

Check je situatie en regel het
​​​​​​​snel voor de scherpste prijs.

Trots op hypotheekpeiling Consumentenbond: Goedkoopste Execution Only

​​​​​​​Kies hieronder jouw situatie en ontdek hoe het werkt

“Vanzelfsprekend behandelen wij jouw
informatie uiterst zorgvuldig, en zullen we
die nooit met iemand delen die niet betrokken is
bij het hypotheek-aanvraagproces.”

Wat als mijn situatie nét iets anders
of ingewikkelder is?


Het kan raar lopen in een mensenleven. Dan kom je soms op vragen waar geen standaardantwoord voor is. Nou heten wij wel ‘Zelf hypotheek afsluiten’, maar je hoeft het niet per se helemaal zelf uit te zoeken. We hebben een paar zeer ervaren hypotheekadviseurs die niks mooier vinden dan zich vastbijten in een complex hypotheek-probleem, en dan net zo lang schudden tot er een oplossing uitrolt. Sterker, we vinden het juist interessant als je met een bijzondere vraag over hypotheken komt. Dat houdt ons werk boeiend!


Dus... zit jouw vraagstuk er niet tussen? Juist dan komen we graag met jou in contact. Afwijkende situaties zijn voor ons de kers op de taart. En... wees gerustgesteld: een antwoord op je vraag kost je hier geen cent. Bij ons altijd onbeperkt support!

Heb je vragen? Laat je door ons
adviseren, we helpen graag!


Onze specialisten nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Vrijblijvend en kosteloos, je bepaalt helemaal zelf of je de hypotheek via ons regelt. Neem contact op of bel ons.

Benieuwd wat jij
maximaal kan lenen?


Heb je een nieuw droomhuis op het oog? Dan wil je ook weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bij ons kun je zelf jouw maximale hypotheek berekenen met je bruto jaarinkomen en dat van je -eventuele- partner. Zo'n online berekening geeft je een idee van wat je kunt lenen.

0

jaar ervaring als dé hypotheekspecialist

0

hypotheekafsluiters
via dit platform

0

persoonlijke situaties
​​​​​​​om voor ons te kiezen

0

gemiddelde
​​​​​​​klantbeoordeling

Jouw mening telt!


Wij doen ontzettend ons best om jou zo goed mogelijk te helpen en zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om onze klantenservice te verbeteren. Maar dat kan alleen als jij jouw ervaringen met ons deelt. Aan de hand van jouw opmerkingen kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze website steeds beter aanpassen aan jouw behoeften. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw beoordeling wilt geven...

Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?