Hypotheek meenemen naar je volgende huis?Ik ga verhuizen en neem mee...
De hypotheek wellicht?
Wij helpen je een handje.

Momenteel 'n goede hypotheek?

Dan verhuis je 'm toch gewoon met de inboedel mee? Ga je binnenkort verhuizen maar, heb je nog een voordelige rente bij jouw huidige hypotheek? In sommige gevallen kun je dan gebruik maken van een verhuisregeling voor de bestaande hypotheek. Met een verhuisregeling kan de bestaande hypotheek worden meegenomen naar de nieuwe woning. Je behoudt dan dezelfde 'oude' rente. Dit kan veel geld schelen als je de woning kocht toen de rentes heel laag stonden. Benieuwd hoe het werkt? Maak een gratis account aan en stel vrijblijvend al uw vragen aan onze specialisten. Je kunt bij ons alle advies en tips krijgen wat er allemaal verder nog geregeld moet worden.


Maak een account aan en ga aan de slag met je hypotheek.

Ik wil een ander huis kopen en nu?


Hoe ver je ook bent met je verhuisplannen, je kunt altijd wel extra hulp gebruiken. Want hoe eerder je op je nieuwe plek zit hoe beter, toch?


Bij het doorstromen naar een andere woning komt het een en ander kijken. Heb je al een huis en een hypotheek? Denk dan goed na over wat er allemaal kan. Wil je de oude hypotheek aflossen en sluit je een hele nieuwe hypotheek af? Of heb je momenteel een goede hypotheek en wil je die meenemen - of een deel ervan?


Mensen die een bestaande woning hebben en een hypotheek met een lage hypotheekrente hebben, willen deze hypotheek graag (voor een deel) meenemen / overnemen als ze een andere woning kopen. Niet iedereen is zich hiervan overigens bewust dat dit wellicht een mogelijke optie is.


Wat is de maximale hypotheek op je nieuwe huis?


Heb je een nieuw droomhuis op het oog? Dan wil je ook weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bij ons kun je zelf jouw maximale hypotheek berekenen met je bruto jaarinkomen en dat van je
-eventuele- partner. Zo'n online berekening geeft je een idee van wat je kunt lenen.
Voordelen van Zelf hypotheek afsluiten

Onze voordelen voor jou op een rijtje:


 1. Alles wat je zelf kunt doen, bespaar je op de afsluitkosten.
 2. Je hypotheekaanvraag volg je in de hypotheekportal.
 3. Alle benodigde documenten eenvoudig uploaden.
 4. Korte lijntjes met de aan jou gekoppelde hypotheekadviseur via chat, whatsapp, mail of telefoon.
 5. Je betaalt pas als alles in kannen en kruiken is (finaal akkoord).

Voorkom dubbele lasten!
als het even kan...


Soms gebeurt het dat mensen een volgende woning al kopen voordat ze hun huidige woning al hebben verkocht. Als je dit ook van plan bent, is het goed om na te gaan of je dit - en hoelang - je dit financieel kunt bolwerken. Ga je verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Grote kans dat je straks dubbele lasten hebt. Soms kan je je lopende hypotheek tijdelijk omzetten naar aflossingsvrij, zodat je minder dubbele lasten hebt tijdens de bouw. Wil je hier meer over weten? Stel vrijblijvend al je vragen aan onze hypotheekadviseurs.

Heb je advies nodig?


Dan raden we je aan om hulp te vragen aan één van onze hypotheekadviseurs. Dat is handig als je bijvoorbeeld wil weten welke hypotheek het beste bij je past of als je benieuwd bent of je een huis kan kopen zonder eigen geld. Wij zijn 100% onafhankelijk en bij ons heb je keuze uit 48 geldverstrekkers.


Waarom een hypotheekadviseur?


Als je een hypotheek afsluit, kan het zijn dat je een hypotheekadviseur nodig hebt. Deze weet alles over hypotheken. Met de kennis die hij heeft, helpt hij jou een hypotheek te vinden die bij je past. Dat hoeft niet, maar het kan wel. Onze adviseur kijkt naar je persoonlijke financiële situatie, nu en in de toekomst. Daarnaast kijkt hij met jou naar het huis dat je wil kopen en berekent jouw maximale hypotheek. Ook bespreekt hij met je of het interessant is om de huidige hypotheek mee te verhuizen of welke nieuwe hypotheekvorm en rentevorm bij jou passen.


Dit bespreekt een onafhankelijk hypotheekadviseur met je:

 • Wel of niet de huidige hypotheek meeverhuizen naar mijn nieuwe woning
 • De hoogte van de hypotheek en de maandlasten die hierbij horen
 • Hoelang je de rente wil vastzetten (de rentevastperiode)
 • De hypotheekvorm, zoals een Annuïteiten Hypotheek, Lineaire Hypotheek of een combinatie
 • Mogelijke verzekeringen
 • Wel of geen Nationale Hypotheek Garantie
  ​​​​​​​

Heb je zoiets van, dat weet ik allemaal wel?

Dan kun je ervoor kiezen om een hypotheek zonder advies te regelen. Het makkelijkste kun je dan een account aanmaken. Een account kost je niets, maar levert je een hoop gemak op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Onze hypotheekadviseur helpt je graag.


Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze specialisten. Want wat het meest voordelig is hangt helemaal af van je huidige hypotheek. Heb je momenteel hoge hypotheekrente, dan is het mogelijk interessant om een nieuwe rente te kiezen als deze momenteel lager is. Maar ook de hypotheekvorm speelt een rol. Is deze lineair, annuïtair of aflossingsvrij? Onze hypotheekadviseurs nemen de tijd om jouw situatie door te nemen en je vragen te beantwoorden. Helemaal vrijblijvend en kosteloos. Je bepaalt helemaal zelf of je de hypotheek via ons regelt.

Let op: niet alleen de rente is belangrijk!

Je bent misschien geneigd om vooral te focussen op de laagste hypotheekrente. Maar duik ook goed in de kleine lettertjes van een nieuwe hypotheek. Passen de voorwaarden van de nieuwe hypotheek wel goed bij de huidige én toekomstige persoonlijke situatie?

Ben je benieuwd naar de actuele hypotheekrentes?

We gaan in eenvoudige stappen kijken wat je de hypotheekrente is voor je nieuwe hypotheek. Kies de gewenste hypotheekvorm etc en krijg inzage in de hypotheekrentes. Bekijk hier de actuele hypotheekrente.

0

jaar ervaring als dé hypotheekspecialist

0

hypotheekafsluiters
via dit platform

0

persoonlijke situaties om voor ons te kiezen

0

gemiddelde klantbeoordeling

Waar moet je zoal op letten als je een ander huis wilt kopen?


Er komt veel kijken bij het aankopen van een ander huis. Gelukkig heb je al ervaring met je eerdere woning. Uiteraard helpen wij je graag verder en vertellen je waar je in ieder geval op moet letten bij de samenstelling van de hypotheek voor je nieuwe huis.


Wij helpen je ook graag met vragen als:

 • Is het interessant om mijn huidige hypotheek - of een deel ervan - mee te nemen?
 • Hoeveel kan ik maximaal lenen?
 • Welke voorwaarden zijn belangrijk?
 • Welke geldverstrekker (keuze uit 48) heeft het beste aanbod voor mij?
 • Is Nationale Hypotheekgarantie (NHG) mogelijk in mijn situatie?
 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag van A tot Z?
 • Hoeveel bedragen de eventueel bijkomende kosten?
 • Hoeveel eigen geld heb ik nodig?
Start je hypotheekdashboard Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?