Heel blij met zo'n
hoge waardering!

9,4


Hoe ervaren 473 klanten
Zelfhypotheekafsluiten.nl?

Trots op hypotheekpeiling Consumentenbond: Goedkoopste Execution Only

Wat waardeert iedereen aan Zelf hypotheek afsluiten?

Razendsnelle reactietijd

Persoonlijk contact

100% onafhankelijkheid

Gedegen vakkennis

Lage kosten
(door continu verbeteren en klanten die enthousiast reclame maken :-)

Behulpzaam en professioneel

Fijne dossiervorming in portal

Wij leggen alles uit in begrijpelijke taal.

Duidelijke communicatie

Top service. Fijn contact, doen wat ze zeggen.

Overzichtelijk. Die portal is zooo.. handig!

Komt jouw absolute top waardering hier te staan?

Lees ervaringen van Zelf hypotheek afsluiters


Natuurlijk laten we graag weten waar we goed in zijn. Maar nog liever laten we onze klanten zelf aan het woord. Lees en bepaal zelf of je via ons jouw hypotheekzaken regelt. Alle 473 klantervaringen zijn authentiek en met toestemming van de klant geplaatst. Op verzoek van sommige klanten wordt hun beoordeling geanonimiseerd weergegeven. Dat begrijpen we en vinden dat prima!


9,5

Arthur

7 maart 2023 om 14:41

Kundige begeleiding en vriendelijke bejegening door de medewerkers van Zelf Hypotheek Afsluiten. Ik heb een onderhandse opname gedaan o.b.v. Execution Only. De medewerkers zijn nooit te beroerd om praktische vragen te beantwoordenen en er werd vaak nog dezelfde dag gehandeld als ik weer stukken aanleverde.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

J.Stojkovic

6 maart 2023 om 11:50

We hebben onze hypotheek (destijds) via Financieel Adviescentrum geregeld.
Door positieve ervaring en met name door betrokkenheid van adviseur hebben wij niet getwijfeld om aanpassing van de hypotheek weer bij Financieel Adviescentrum uit te zetten.
We zijn zeer snel, vakkundig en adequaat geholpen waarvoor dank. Klasse!


Onze feedback:
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen! En voor de volledigheid voor de lezer van deze review: Zelf hypotheek afsluiten is onderdeel van Financieel Advies Centrum Nederland.

Henry
Senior Hypotheekspecialist

bij Zelf hypotheek afsluiten


9

Kübra en Fatih

6 maart 2023 om 19:33

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met zelfhypotheekafsluiten.nl. Communicatie is lekker vlot en duidelijk. Wij willen met name de heer Luigjes ontzettend bedanken voor alle hulp! Echt top!

Gr. Kübra en Fatih10

Erik

1 maart 2023 om 21:17

Heel erg prettig geholpen door Henry! Zeker een aanrader. Henry denkt met je mee, kijkt naar mogelijkheden en helpt waar nodig.


10

Randy

14 februari 2023 om 11:13

Ik was op zoek naar een execution only hypotheek en kwam uit bij Zelf Hypotheek Afsluiten. Eenmaal op de site een duidelijke tooling waarbij je alle gegevens kan invoeren en je meeneemt in het proces. Via een chat functie echt super snel vraag en antwoord van Henry. Henry reageert snel en adequaat. op 21-1 het proces gestart en vandaag zijn de stukken naar de notaris verzonden. Echt lekker snel en mooi platform om zelf met gedegen eigen kennis een hypotheek af te sluiten. Ik zou voor een volgende keer weer voor zelfhypotheekafsluiten.nl kiezen

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.10

Wouter

14 februari 2023 om 19:10

Zeer positief ervaren.
Ik had geen eigen ervaring met een hypotheek afsluiten maar wist wel een en ander van hypotheken. Op deze manier kun je met wat professionele hulp tegen een goede prijs een hypotheek afsluiten. Daarnaast heb je zelf invloed op het tijdig en volledig aanleveren van spullen. Dit wordt vervolgens snel opgepakt waardoor je een hypotheek binnen enkele dagen geregeld hebt.
Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!9,5

Anton

7 februari 2023 om 12:33

Uitstekende service, supersnel respons en begeleiding bij alle aspecten, ook als je daar nog niet zelf over hebt nagedacht.


10

Annie

30 januari 2023 om 18:31

Heel professioneel en vlot geholpen. Dankzij hun inzet was de hypotheek heel snel rond. Het geld dubbel en dwars waard.


10

Michiel

27 januari 2023 om 14:38

Goed geregeld! Het proces liep heel vlot. Responstijden zijn heel laag en als je een beetje begrijpt hoe een hypotheek werkt en wat je nodig hebt, is dit echt een aanrader.


9,5

Leyla

25 januari 2023 om 08:56

Ik heb het als zeer prettig ervaren, snelle reacties, goede service. Mijn ophoging was supersnel geregelt. Bedankt!


9

Gea

24 januari 2023 om 14:53

Echt een aanrader als je zonder al teveel poespas en zonder hoge kosten een hypotheek wilt afsluiten. Ik heb de dienstverlening als duidelijk, snel en erg prettig in het contact ervaren. Voor mij was het in 1 week geregeld. Compliment voor Henry en echt een aanrader.

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Ellen Masmeijer

17 januari 2023 om 10:11

Als je goede kennis hebt van hypotheken en weet wat je wilt dan is dit de manier om je hypotheek zelf af te sluiten. 1 vast contactpersoon die heel snel op je vragen en mails reageert. Makkelijke site waarop je alleen maar hoeft in te vullen wat je wensen zijn en de juiste documenten hoeft aan te leveren. Geen onverwachte kosten maar vooraf duidelijkheid. Mijn hypotheek was binnen een paar dagen geregeld, net als de bankgaranti e. Ik ben een heel tevreden klant!


10

Kim

9 januari 2023 om 12:15

In ons geval hebben we Zelf Hypotheek Afsluiten gebruikt om onze huidige hypotheek te verhogen. Ideaal dat dit op deze manier kan. Ze werken snel, duidelijk en tegen een scherp tarief. Zelf had ik geen behoefte aan advies omdat ik zelf redelijk veel weet van hypotheken. Een eventuele volgende keer schakel ik jullie graag weer in!


8

Maks

6 januari 2023 om 13:11

De aanvraag was heel gemakkelijk, documenten uploaden ging zeer eenvoudig. Daarnaast werd je goed geholpen bij je aanvraag of als je met een vraag zat.

Zeker voor herhaling vatbaar!9,5

Fredp

6 januari 2023 om 13:59

Wat een verademing!
Na (alweer) enige teleurstellende “adviseurs” gesproken te hebben. Heb ik me wat meer ingelezen over ‘execution only’ hypotheek afsluiten.
Natuurlijk was ook ik, voorzichtig met deze “doe het zelf aanpak”. Maar ook zeker van mijn, inmiddels opgebouwde kennis van de financiële/fiscale wereld. (zonder financiële achtergrond).
Contact gezocht met Zelfhypotheekafsluiten.nl. Met name vanwege de goede recensies. En omdat ik hier toch ook de keuze heb van mogelijk diverse verstrekkers. Na kort telefonisch overleg met heer Luigjes Sr. een test afgelegd en later met de heer Lester Luigjes een dossier opgebouwd.
Er werd efficiënt gereageerd op mijn vragen, goede tips, oplossingsgericht zowel financieel als fiscaal, zeer professioneel.
Ben uitermate tevreden over de opvolging, toelichting, volledigheid, accuratesse en succesvolle afhandeling van mijn dossier. Met onze nieuwe hypotheek akte op 3 januari 2023 ondertekend bij de notaris.
Naar mijn mening bestaat een behoorlijke “FUD” lobby, (Fear Uncertainty en Doubt).
Waar stevig gehamerd wordt op de, risico’s, gevaren en nadelen van deze optie. Natuurlijk is dit ook niet voor iedereen geschikt.
Maar voor mensen die weten wat ze willen en zelf hun hypotheek kunnen regelen. Kan ik de bemiddeling door Zelfhypotheekafsluiten.nl, in het bijzonder de heer Luigjes, van harte aanbevelen.
Zeer bedankt.


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Dhr. Sierkstra

4 januari 2023 om 09:17

Zeer tevreden over de deskundige dienstverlening !! Goede, duidelijke communicatie en altijd snelle reactie vanuit de adviseur. Kortom, een aanrader als je zelf een hypotheek wilt afsluiten.


9,5

Heleen

4 januari 2023 om 18:40

Voor de 2e keer zaken gedaan met Henry Luigjes. Ook deze keer heeft Henry aan alle verwachtingen voldaan. Henry zit "op" het dossier, geeft goed advies., reageert snel en adequaat. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik beveel Henry dan ook van harte aan.


10

Cheyenne

3 januari 2023 om 14:15

Uitstekende service, snelle reactie en een vrij simpele manier van werken. Ik beveel een ieder deze site aan als je zelf je hypotheek wilt afsluiten. Het werkt echt heel fijn allemaal. Mijn complimenten aan Henry. Hij heeft ons prima geholpen!


10

Rob

21 december 2022 om 16:24

Henry heeft ons zeer bekwaam door het proces begeleid, opmerkelijk was zijn zeer snelle antwoorden.


10

Henk

16 december 2022 om 17:54

Echt fantastisch geholpen door Lester met het afsluiten van een hypotheek en een ORV! Hele vriendelijke, professionele service en heb altijd duidelijke en snelle reacties op mijn vragen gekregen. Zeer tevreden en zeker aan te raden!


9,5

Bouke

6 december 2022 om 19:17

Zeer snelle en professionele behandeling van mijn hypotheekaanvraag waarbij ik steeds direct per Whatsapp werd geïnformeerd over de te verstrekken documenten; dit hield het tempo er goed in.


10

Ramon

25 november 2022 om 09:03

Alles was absoluut naar wens. Zeer tevreden over het advies en de snelheid van reageren. Ik zou het iedereen aanbevelen!


10

Sander

22 november 2022 om 17:26

Helemaal niet duur en advies op maat. Echt heel tevreden.


10

Sander

22 november 2022 om 09:12

Advies op maat en voor een lage prijs! Echt heel tevreden.


10

Fanni Török

18 november 2022 om 17:45

Zij zijn snel met reageren en duidelijk over welke documenten je nog moet hebben. Het regelen van de hypotheek ging ook heel snel.


10

Cor

2 november 2022 om 09:28

Wie zegt dat goedkoop duurkoop is? Henry is in staat om niet alleen snel maar ook correct en helder te adviseren. Geen twijfel mogelijk dat ik in de toekomst weer een beroep op Henry zal doen!


8

Mustafa

2 november 2022 om 10:07

Super snel en zeer efficiënt te werk gegaan en tegen lagere kosten als een reguliere bank


10

Dennis Pronk

31 oktober 2022 om 08:54

De onderhandse verhoging van de hypotheek was snel geregeld. Prima advies van Henry gekregen en de communicatie verliep snel en soepel. Echt een aanrader!


10

Jos Leiden

19 oktober 2022 om 21:12

Voor de 2e keer dat ik een hypotheek afsluit met hulp van Henry. Binnen een paar weken een hypotheek + overbrugging geregeld voor een erg scherpe rente. Erg prettige ervaring. Als ik nog een 3e keer een hypotheek nodig heb kom ik zeker terug.


10

Fam Deen

18 oktober 2022 om 12:52

Uitstekend geholpen door dhr. Luijgjes, met echte raad en daad. Toen bleek dat onze oorspronkelijk beoogde verhuizing niet door kon gaan, zijn we bij de definitieve verhuizing opnieuw snel en adequaat geholpen aan de hypotheek. Zeker aan te bevelen.


9

Nguyen

17 oktober 2022 om 10:25

+ Snelle reactie van de behandelaar
+ Fijne dossiervorming in het portaal
+ Een compleet dossier = snel geregeld

- Mijn advies: alleen geschikt voor mensen die minimaal WFT-basis hebben behaald of goede productkennis hebben
- Kosten (bemiddeling, serviceprovider, zzp toeslag) openbaar maken of in ieder geval in het portaal. Dit maakt de boel wat transparanter
- Kopie paspoort moet gewaarmerkt zijn door de gemeente/notaris, houd rekening mee met extra kosten en zorg tijdig voor een afspraak.


Onze feedback:
Bedankt voor de opbouwende feedback, graag geven wij hier nog wat toelichting over:

Enige productkennis is in het geval van execution-only inderdaad nodig. WFT-basis zal zeker extra financiële basiskennis geven wat van pas kan komen, echter zien wij gelukkig bij onze overige klanten dat dit ook prima zonder kan! Tegenwoordig kunnen klanten via internet zich al goed verdiepen in hypotheekzaken.

De kosten voor het waarmerken kopie legitimatie zijn gemiddeld € 8,50 tot € 10,00 euro, maar gezien de drukte bij gemeentehuizen in sommige periodes is het zeker een goede tip om dit iets eerder in het proces te noemen, dank daarvoor. Ook blijft altijd de mogelijkheid om bij ons op kantoor te komen legitimeren, of zijn er soms mogelijkheden om dit via videobellen te doen.

Wat betreft de bijkomende kosten, ons inziens zijn wij hier transparant in op de website onder de pagina ‘wat kost het?’.

Gezien de vele combinaties wordt het onoverzichtelijk om dit op de website/of portal te combineren en kiezen wij er dus voor om de kosten zo snel mogelijk aan de klant te communiceren. Ook kan een klant ons voor een specifieke situatie op voorhand altijd naar de kosten vragen.

Henry Luigjes
Senior Hypotheekspecialist

bij Zelf hypotheek afsluiten

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Jan Willem

13 oktober 2022 om 12:43

Duidelijk manier van werken. Goed aanbod.
Alle stappen worden duidelijk gecommuniceerd, en reacties zijn snel binnen.
Als de rente stijgt is er direct een signaal.
Prima partij om mee samen te werken!9

Martijn

6 oktober 2022 om 09:15

Reageren zeer snel en geven duidelijke informatie.


9,8

Tevreden klant

3 oktober 2022 om 14:54

Erg goed geholpen door Henry bij het regelen van de hypotheek. Goede en snelle communicatie.


9

Hilde

21 september 2022 om 13:07

Zeer tevreden. Wij zijn goed en netjes en snel geholpen door Henry. Al met al gaat er best veel tijd in zitten in alles invullen en uploaden etc, maar dat hoort er uiteraard gewoon bij.
Zeker een aanrader als je zelf weet wat je belangrijk vindt in een hypotheek. Zonde van je geld om dan naar een fysieke hypotheekverstrekker/adviseur te gaan.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

René

20 september 2022 om 16:52

Wij zijn uiterst correct, duidelijk en snel geholpen door Dhr. Luigjes. Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar een goede hypotheekadviseur voor een nog betaalbare prijs.


9

Leon

19 september 2022 om 09:55

Fijne ervaring met Zelf Hypotheek Afsluiten. De snelle reacties zijn erg prettig en constructief. Daarnaast is het portaal erg overzichtelijk en spreekt eigenlijk voor zich. Er wordt direct geschakeld op het moment dat documenten zijn aangeleverd. Grote aanrader!


9

Wessel

16 september 2022 om 13:22

Prima ervaring. De vragenlijst tijdens de start wel vrij lang, maar ik begrijp dat de informatie nodig is. Behulpzaam en vooral snelle en goede afhandeling van mijn hypotheekaanvraag.


10

Peter van der Veen

15 september 2022 om 13:21

N.a.v. het afsluiten van een nieuwe hypotheek heb ik contact en advies gehad van Lester. Lester reageert snel op vragen en geeft juiste adviezen. Ook de verwerking van aanvragen en stukken worden snel geregeld. Alles met elkaar heb ik het contact en werkwijze als zeer prettig ervaren. Eigenlijk alleen maar positief.


10

Pieter Oudshoorn

12 september 2022 om 09:42

Zeer goed geholpen door specialist Lester. Fijne digitale omgeving en snelle reactietijd. Aanbeveling!


8

Caner

12 september 2022 om 10:45

Het was super snel, goedkoop en super fijn geregeld


8

Cock

9 september 2022 om 14:52

Snelle reactie op vragen welke gesteld werden, in het algemeen goed geholpen op een paar kleine foutjes na.


9

Leo

23 augustus 2022 om 09:01

Tijdens dit proces van zelf je hypotheek afsluiten zijn we op een zeer prettige en klantvriendelijke wijze geholpen door Henry. De communicatie verliep vrij soepel en adequaat. Dank voor de samenwerking.


10

Tom

17 augustus 2022 om 13:48

Uitstekend geholpen door Henry bij een onderhandse verhoging van onze hypotheek. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het proces.


10

Polat

16 augustus 2022 om 16:51

Fantastische communicatie, zowel via de site/chat als telefonisch. Afspraken worden goed nagekomen en wordt goed mee gedacht met de klant.


10

Leonie

6 augustus 2022 om 19:55

Via "zelfhypotheekafsluiten" terecht gekomen bij FACN. Zeer prettige, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website (extra beveiligd door sms-code).
De adviseur reageerde supersnel op vragen of wijzigingen. Hierdoor kon ik heel snel de gewenste hypotheek afsluiten.10

Noon

27 juli 2022 om 10:48

A+++, my colleague shared the positive experiences and indeed their service is superb!


9

Jantine

21 juli 2022 om 14:53

Positief. Snelle reactie en fijne service


10

Henk

21 juli 2022 om 16:39

Ben heel goed geadviseerd voor de hypotheek van een nieuwbouwhuis. Er is veel ervaring. Ook voor een hypotheek die niet standaard is. Communicatie verliep altijd snel en duidelijk. Uiteindelijk een hele mooie hypotheek met de laagst mogelijke rente.


10

Rik van Gent

8 juli 2022 om 17:05

Zeer tevreden met de keus voor Financieel Adviescentrum Nederland. Wij zijn erg goed geholpen met de snelle service en het duidelijke advies. Dank!


10

Johan

27 juni 2022 om 12:38

Zeer snelle, volledige en heldere communicatie met goede antwoorden op mijn vragen. Voelde me 100% gesteund met het advies om de juiste keuze te kunnen maken, zelfs als mijn verzoek niet geheel standaard was.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Andre

24 juni 2022 om 19:20

Wij hebben de advisering en begeleiding van Henry zeer gewaardeerd. Iedere keer na een reactie van ons kwam zeer snel de deskundige reactie van Henry. We hadden ook een offertes opgevraagd bij andere partijen maar ik begrijp niet waarom anderen veel meer dan een veelvoud vragen dan bij zelf hypotheek afsluiten het geval is. Vooraf heb ik de toetst gedaan m.b.t. mijn ervaring en als je zelf durft en dit kan inbrengen dan heb je met deze partij een veel betere aanbieding dan je elders in de markt kunt behalen.

Overigens bedoel ik met durf niet dat je een gok moet nemen. Als je het “examen” haalt dan is het echt niet nodig om een veel duurdere adviseur aan te stellen om de aanvraag verder door te zetten naar de hypotheek verstrekker. Heb je in het traject een of meerdere vragen dan wordt je bij deze partij zeer goed begeleid.9

Dennis

22 juni 2022 om 10:25

Zeer prettige manier van zaken doen.


9

Carin

15 juni 2022 om 11:17

Zeer fijn, snel en vakkundig geholpen door Lester. Zo hebben we toch tegen een laag tarief onze hypotheek aan kunnen passen. Zeer tevreden!


10

Henk

13 juni 2022 om 08:13

Zeer tevreden! We hebben via ZELF onze hypotheek bij Lloydsbank overgesloten naar Argenta. Het doorpakken verliep goed en vragen worden ongelooflijk snel en vakkundig beantwoord. Het geeft een fijn gevoel te weten dat Henry er gedurende het proces er goed bovenop zit.

Ongekend goede service, wat ons betreft een aanrader! We zullen jullie in ons netwerk aanraden en ook onze volgende hypotheek gaat zeer zeker weer via ZelfHypotheekAfsluiten.nl


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.10

Hans van Gils

13 juni 2022 om 11:32

Ik wil Henry en zijn team bedanken voor de zeer prettige en professionele samenwerking.
Alles verliep vlot, kon altijd terecht voor overleg en snel antwoord op vragen etc.9,5

Antoon

10 juni 2022 om 09:59

Het is allemaal uitstekend verlopen.Henry reageerd snel en geeft informatie waar nodig. Attent, deskundig, en accuraat geholpen door Henry. Zeer tevreden over het verloop van het afsluiten!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9,8

Mijke

10 juni 2022 om 17:22

De samenwerking met 'zelfhypotheekafsluiten.nl' verliep erg prettig. Het proces en het tijdspad werden goed bewaakt en er was altijd ruimte voor een extra vraag. Als je genoeg kennis hebt van de verschillende mogelijkheden dan is het een goede en prijsbewuste optie. Goede service, wat mij betreft een aanrader!


10

Florian

4 juni 2022 om 09:43

Zeer positief! Een ontzettend fijn en makkelijke website met zeer korte lijnen naar de adviseur om alles goed af te ronden. Altijd snelle reacties met een goed eindresultaat. Ik kan dit zeker aanbevelen en het bespaart veel geld!


10

Joshua

1 juni 2022 om 22:28

Via Execution Only de hypotheek aangevraagd. Uploaden van documenten doe je zelf, maar waar nodig word je gestuurd. Henry heeft ons begeleid en geeft snel en duidelijk antwoord bij vragen. Ook tijdens het gehele proces word je op de hoogte gehouden en kun je vragen stellen. Een fijne en prettige ervaring gehad.


10

Anoniem

29 mei 2022 om 17:51

Snel en zorgvuldig geholpen. Aan te raden.


10

RH

27 mei 2022 om 07:30

Deskundig-vakbekwaam- veel ervaring. Zeer snel. Goede informatie.


10

Nik Kotterink

25 mei 2022 om 13:16

Hypotheek verhoogd via zelfhypotheekafsluiten.nl. Erg goed voortgeholpen door Henry en bij vragen werd er altijd heel erg snel gereageerd.


10

Marieke

18 mei 2022 om 21:08

Wij hebben de hypotheekverhoging via Zelf gedaan. Een stuk voordeliger tov andere adviseurs. Je moet zelf alle stukken uploaden, maar wordt hier heel erg goed in begeleid. Het is wel nodig dat je digitaal vaardig bent hiervoor. En ook dat je je administratie op orde hebt. En dan kun je als kind de was doen 😁
Erg prettige ervaring!10

Ernst Bollen

14 mei 2022 om 09:08

Super goed bedrijf. Top service, grote klasse en diepe buiging voor Henry. Echt meedenken en kijken naar de mogelijkheden. Heel erg bedankt voor de uitmuntende service. Wij hebben jullie naam al doorgegeven aan familie en vrienden.


10

Tim Verhees

29 april 2022 om 14:37

Goede begeleiding, en zeer snelle reacties. Alles werd direct doorgezet zodat je een maximale invloed hebt op je eigen doorlooptijd. Je krijgt direct een bericht wanneer er een aanpassing in het dossier is en je weet dan ook wanneer je actie moet ondernemen.
Daarnaast hebben wij hierdoor veel geld kunnen besparen.10

Mike Sadal

29 april 2022 om 04:40

Toppie


10

J.

27 april 2022 om 18:34

Duidelijke en eenvoudige uitleg en indien nodig goede, snelle en vriendelijke uitleg. Perfect geholpen door Henry, zeker een aanrader!


10

Gerard Hermkens

19 april 2022 om 18:30

Wij zijn heel erg tevreden over de mogelijkheid
die Zelfhypotheekafsluiten.nl biedt om via execution only een hypotheek te regelen. Waarom een adviseur dik betalen als je weet wat je wilt.
De communicatie verliep professioneel, prettig en vooral snel en accuraat!9

Ruben

14 april 2022 om 08:33

Mijn ervaring was zeker positief te noemen.
Snelle reacties, goede uitleg over onduidelijkheden.9,5

Rob

14 april 2022 om 14:02

Alles was prima geregeld. Altijd snelle en duidelijke respons van Henry. Dus zijn zeer tevreden. Volgende keer gaan we dit weer zo doen.


9,5

Tim

9 april 2022 om 14:27

Goede service en snelle antwoorden op vragen


8

Matthijs van de Sande

5 april 2022 om 15:40

Naar mijn ervaring was het redelijk goed verlopen. Hier en daar wat onduidelijkheden maar dat was snel verholpen en zou ook kunnen komen omdat ik dit voor het eerst heb gedaan.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9,5

Meinders

4 april 2022 om 22:22

Ik heb deze ervaring heel goed ervaren. Ik wil Henry bedanken voor deze service. Het was wel wat werk maar ook in de avond uren kreeg ik nog reactie van Henry. Wat ik ook heel prettig vind is de snelle reactie van Henry en de uitleg. Wat ik wil zeggen is fijn en snel geregeld, Henry bedankt voor alles.


10

Berit Zwiers

1 april 2022 om 09:52

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Zelfhypotheekafsluiten.nl. De communicatie verliep prettig en snel, we zijn goed door het proces heen geloodst en hebben goed advies gekregen passend bij onze situatie.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9,5

Tom van der Laan

29 maart 2022 om 15:18

Wij hebben via execution only een onderhandse verhoging van onze hypotheek aangevraagd. Wij waren enorm te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Alles werkte heel gemakkelijk en het is fijn dat je alle gegevens op je eigen gemak kunt invullen. Het contact met Henry was ook aangenaam. Hij reageerde ontzettend snel en gaf informatie waar nodig. Wij zullen zeker terugkomen als wij nog eens een hypotheek moeten aanvragen.


9,5

Carin

29 maart 2022 om 12:42

Uitstekend, deskundig, snel en accuraat geholpen door Henry. Zeer tevreden over het verloop van het afsluiten!


10

Patricia

28 maart 2022 om 16:11

Ik ben als leek vol vertrouwen ingestapt bij Zelf Hypotheken Afsluiten. Ik ben heel deskundig en geduldig door de procedure heen begeleid en naar volle tevredenheid mijn hypotheek omgezet van annuïtair naar aflossingsvrij.
Alles is naar volle tevredenheid afgerond.9

Erik Th.

26 maart 2022 om 15:27

Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zelf een hypotheek te regelen d.m.v. Ëxecution only".
De verwerking van de aanvraag door Henry ging super snel, wat betekende dat wij hierdoor zelf ook hard moesten doorwerken om alle benodigde stukken en gegevens tijdig digitaal aan te leveren.
Deze manier van werken is zeer effectief gebleken. Ontvingen van Henry altijd een snelle reactie op onze input, zelfs ook buiten de gebruikelijke kantoortijden.
Nooit eerder hebben wij zo snel een hypotheek kunnen aanvragen en verkrijgen en dat tegen een zeer gunstig tarief!


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9,5

Joost

21 maart 2022 om 15:33

We hebben zelf onze hypotheekvorm gekozen en via Zelfhypotheek afgesloten. We ontvingen snelle reactie en ongevraagd advies indien nodig! Dank!


10

Rick

20 maart 2022 om 19:44

Heel fijn systeem en het gaat zeer vlot. Met name de communicatie is overzichtelijk en goed terug te lezen.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9,5

Adriaan de Bruin

18 maart 2022 om 09:02

Zeer goede ervaring! Henry reageert snel en duidelijk. Het systeem met de vragenlijsten en documenten oploaden werkt goed. In totaal ben ik minder tijd kwijt om via deze manier het oversluiten te regelen dan via een adviseurskantoor voor een fractie van de normale prijs. Ideaal!


9,5

Martin

17 maart 2022 om 11:24

Ik heb het afsluiten van een hypotheek bij ‘zelfhypotheekafsluiten.NL’ als zeer positief en efficiënt ervaren. De communicatie met Henry was prima en verliep allemaal heel snel. Henry hield het tempo er in en dat gold ook wel voor mezelf.
Stukken beter dan ik ooit in het verleden hebt ervaren door direct met een (veel te dure) bankadviseur in zee te gaan.
Overigens blijf ik het van de zotte vinden dat je 2,5-3 mille betaalt aan een hypotheekadviseur die met geautomatiseerde systemen er misschien 10 uur in steekt.
Iedereen die zich maar een beetje heeft ingelezen in hypotheken en kan rekenen op havo / atheneum niveau (hoge wiskunde hoef je nog eens te hebben gehad) is in staat om zelf zijn hypotheek af te sluiten.
Maar kennelijk is door bangmakerij vanuit de hypotheekadvies wereld de gevestigde orde nog steeds in staat om het grootste gedeelte van de mensen op hun kantoor te krijgen voor een onnodig hoge fee.
Als mijn dochter binnenkort een huis gaat kopen gaat zij dat met mij ook doen via “zelfhypotheekafsluiten”.


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Frank Scholten

7 maart 2022 om 10:18

Heldere en vlotte begeleiding. Vragen worden kort en snel beantwoord. Het systeem van uploaden van documenten werkt probleemloos.


9

Richard

2 maart 2022 om 11:04

Bij het regelen van de hypotheek ben ik goed geholpen. Door 'Zelf hypotheek afsluiten' werd snel gereageerd op vragen. Een handige en snelle methode om een hypotheek te regelen als je weet wat je wil. Een aanrader!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Jos

28 februari 2022 om 10:58

Ik ben zeer positief. Mijn behandelaar reageerde snel en adequaat. Binnen 3 weken kon het dossier naar de notaris. Dat is supersnel, het betekent natuurlijk wel dat jij je stukken natuurlijk ook op orde moet hebben (zoals inkomen, id's etc). Mooi punt is dat Lester mij wees dat in mijn situatie wss een desktoptaxatie afdoende is. Hij ging hier achteraan. Daarnaast kon een lage hypotheekrente al vroeg veilig gesteld worden. Uiteindelijk heb ik ook nog een online notaris aangeschreven en zo kon ik snel en goedkoop mijn hypotheekoversluiten.


10

Remco

21 februari 2022 om 16:36

Je weet wat je wil, maar toch vraagt een hypotheek adviseur zo rond de 3000 euro. Maar ik weet al wat ik wil, ik hoef niets extra's. De oplossing is zelfhypotheekafsluiten.nl
snel efficient, toch hier en daar nog een tip, en dat voor een fractie van de kosten. Ik ben erg blij dat we voor deze manier van hypotheek afsluiten hebben gekozen. Ideaal lekker online met je eigen dossier, snel en vakkundige antwoorden.
Bedankt!


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Hans de Rijk

17 februari 2022 om 14:19

Geweldige service!
Uiterst correct en professionele aanpak.
Denkt goed mee en zoekt de juiste oplossing.
Echt een aanrader!7

Tim Cocx

16 februari 2022 om 16:20

Het was heel fijn dat de contactpersoon vaak en relatief snel beschikbaar was. Het kostenplaatje is goed. De dossiertool is fijn.
Minder fijne punten:
- Niet alle informatie wordt in de intake opgevraagd (zoals bijv. gewenste looptijd hypotheek)
- (Door de snelheid) slopen er tot driemaal toe slordigheidsfoutjes in de communicatie met de hypotheekaanbieder en de formele stukken.


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.10

DvG

14 februari 2022 om 20:12

Ik heb het traject bij ‘zelfhypotheekafsluiten.NL’ als zeer prettig en efficiënt ervaren. De communicatie met Lester was to the point, snelle reacties en klantvriendelijk en geldt voor het hele traject. Prijs / kwaliteitverhouding is zeer goed. Top geregeld Lester en collega’s.


10

André Hamburger

13 februari 2022 om 09:16

Zeer positieve ervaring, hartelijk dank voor je hulp en advies Lester! Persoonlijk had ik het van tevoren wat moeilijker ingeschat. Maar je kan altijd nog naar een veel duurdere bank of hypotheekadviseur stappen wanneer je er niet uitkomt dacht ik. Achteraf viel het reuze mee en dat is bij de meeste gebruikers van toepassing verwacht ik. Gewoon proberen dus! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!!!


10

Menno

13 februari 2022 om 13:43

Zeer goede ervaring, de adviseurs reageren heel snel en zitten kort op de bal. Duidelijke communicatie en mooi portaal.


10

Wichard Dekker

11 februari 2022 om 09:16

Lester heeft mij uitstekend geholpen tijdens dit proces! Hij heeft veel ervaring en denkt in oplossingen. Hij houdt het hoofd koel ook toen ik iets minder geduld had. Daarnaast reageert hij zeer vlot. Ik zou het aan iedereen aanbevelen, met Lester kom je er wel!


9

Jeroen van Dam

8 februari 2022 om 10:39

Dankzij een goed werkend portaal en deskundige en snelle ondersteuning kwam mijn hypotheek vlot tot stand.


9

Rowin

6 februari 2022 om 21:42

Alles zeer goed verlopen en al mijn vragen werden telkens netjes binnen 1 werkdag beantwoord.
Een echte aanrader wat mij betreft!9

Aukje Bakker

27 januari 2022 om 16:40

Ik vond het contact heel plezierig: snel, zakelijk helder en goed inspelend op vragen en mijn wensen.


10

Joeri Kester

18 januari 2022 om 17:08

Henry heeft ons zeer vakkundig en snel geholpen. Een aanrader als je zelf voldoende verstand hebt om je keuze te maken, en niet zit te wachten op het 'advies' vanuit een bank door een medewerker die er weinig van snapt.


9

Jay

7 januari 2022 om 14:15

Zeer goede ervaring. duidelijke communicatie en instructies. alles snel geregeld met hier en daar het juiste advies. daar waar andere alleen tegenwerken bij een Execution only Hypotheek heeft Henry zijn uiterste best gedaan om alles goed te laten slagen.


9

Patricia

7 januari 2022 om 12:40

Aanvraag verliep snel en soepel. Goed geholpen met rentevergelijking en kosten per verstrekker.

Als tip: kosten per verstrekker inzichtelijk maken op de site zou ik persoonlijk fijn vinden. Maar goed opgelost door communicatie.10

Lissy

6 januari 2022 om 11:54

Zeer tevreden over de dienstverlening. Goede communicatie en alles was zeer snel geregeld.


8

Edith

30 december 2021 om 12:08

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Je krijgt een snel en duidelijk geformuleerd antwoord op je vraag. Altijd binnen een paar uur. Kortom goede ervaring.


10

Joeri Kester

30 december 2021 om 13:24

Prettig en snel samenwerken met een vakkundig adviseur. Absoluut een aanrader als je zelf genoeg kennis hebt.


10

Jeroen

30 december 2021 om 07:37

Henry heeft veel ervaring in de branche en kennis van de materie, dat merk je aan alles. Hij reageert super snel op vragen, via het 'ZELF hypotheek afsluiten' platform werkt dit heel overzichtelijk en vlot. Indien nodig is telefonisch contact ook mogelijk. We hebben veel geld kunnen besparen door via dit platform zelf de hypotheek te regelen met hulp van Henry.


10

Vivianne

29 december 2021 om 19:16

Zeer goede ervaring! Goed contact en er wordt altijd snel gereageerd. Duidelijke en makkelijke site.


10

Theo

22 december 2021 om 13:33

Wij hebben het als zeer professioneel en goed geregeld ervaren.
Je krijgt snel antwoord op je vragen en duidelijke uitleg.
Ik zal dit zeker aanbevelen.8

Denise

22 december 2021 om 13:47

Hele prettige samenwerking.
Gemakkelijke en overzichtelijke site waar het heel eenvoudig is om alle gevraagde documenten etc te uploaden voor een snelle afhandeling voor een hypotheek.

Prettige communicatie via chat en daar waar nodig telefonisch.10

Jaap de Lange

21 december 2021 om 15:26

Ik ben zéér tevreden over de begeleiding, service en snelheid mbt mijn hypoth. aanvraag. Zelf ben ik SEH hyp. adviseur geweest en weet dat stiptheid vereist is om eea soepel te laten verlopen! Dat is via Henry Luigjes uitstekend gegaan. Ook de site is zéér duidelijk met voldoende upload ruimte!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

BobvdH

21 december 2021 om 20:55

Aflossingsvrije hypotheek aanvraag hartstikke duidelijk, snel en efficiënt verlopen. Hele concrete en snelle terugkoppeling tijdens de aanvraag. Fijn om zo de hele aanvraag in no-time online te kunnen regelen en alleen relevante documenten te hoeven uploaden naar beveiligde website. Uit alles spreekt ruime ervaring en up-to-date kennis op gebied van hypotheken. Duidelijke, betrouwbare en onafhankelijke aanlevering van hypotheekrentes bij verschillende hypotheekverstrekkers. We zijn zeer tevreden over afhandeling aanvraag door Henry en zijn team. Petje af en superbedankt voor het fijne verloop van de hypotheekaanvraag!


8

Niels Hoogeveen

18 december 2021 om 10:16

Goed geholpen en altijd snel reactie op je vragen! In het begin wel even zoeken hoe en wat maar met de hulp van Henry alles geregeld.


9

Jos Dekker

17 december 2021 om 14:42

Goede kennis van zaken. Duidelijke antwoorden. Snelle reactie op vragen. Kortom goede ervaring.


10

Engin

16 december 2021 om 09:56

Echt heel vakkundig geweldig goed verlopen dit had ik niet verwacht eerlijk gezegd ik ben verbaast!!!!


10

Liem

14 december 2021 om 14:15

Fijn en snel contact, alles digitaal kunnen regelen via de chat en de documenten uploaden via het portaal.


10

Bos

11 december 2021 om 18:50

Eenvoudig platform om zelf je hypotheek aan te vragen/ aan te passen. Goede en snelle ondersteuning van professionals. Scheelt een hoop geld t.o.v. traditionele hypotheekaanvragen.


10

Peter

11 december 2021 om 07:36

Snel en deskundig. Premievergelijk en informatie ontvangen


10

Henk

10 december 2021 om 13:33

Supersnelle hulp, altijd afspraken nakomen, denken in oplossingen en iemand die echt meedenkt. Kan Henry en Lesley en team aan iedereen aanbevelen


10

J.J.

10 december 2021 om 15:54

Ik ben naar Zelf Hypotheken voor een herfinanciering. Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen. Ik ben heel erg goed begeleid en ik ben zeer goed geadviseerd. Ik zou iedereen (met enige kennis van hypotheken) zelf hypotheken aanraden.


9

R.Koiter

10 december 2021 om 16:29

Prima dienstverlening als je zelf voldoende kennis van zaken hebt. De aanvraag betrof een onderhandse verhoging van de hypotheek. Kundige en efficiënte begeleiding door Henry, snelle afhandeling.


10

J.A. van Praag

4 december 2021 om 08:58

Hele goede service als je al weet wat je wilt. Beantwoordt vragen heel snel, vaak al binnen uur. Heldere en to the point reacties. Beantwoordt ook vragen om wat uitleg over voorwaarden, wat wellicht niet hoeft bij execution only strikt genomen. Heel scherp tarief. Kortom aanrader


9

M. van C.

3 december 2021 om 00:00

Goede bereikbaarheid, goede service.


9

Ralph Bulle

1 december 2021 om 13:26

Onze hypotheek over laten sluiten. Ging weer super vlot allemaal. Je moet wel het een en ander zelf doen, maar dat lukte allemaal goed. Nogmaals bedankt! Super service!


10

Leo Fischer

1 december 2021 om 22:57

Heb de samenwerking met ZELF Hypotheek als zeer positief ervaren. Mijn adviseur, Lester, is professioneel, to the point, maar reageert ook erg snel op berichten. Mede daardoor kon ik een aankomende rente verhoging voor zijn.


7

Matthijs

29 november 2021 om 17:17

Succesvol verlopen.


10

Barry Stoffelen

29 november 2021 om 21:20

In één woord.. DOEN!! Wat een snelle reacties iedere keer Henry! Snel, duidelijk, kundig en goedkoop.


9

Theo

27 november 2021 om 13:25

Zeer goede ervaring. Henry heeft ons goed geholpen. Zeer snelle reactie op onze vragen. Alles gaat heel makkelijk en simpel.


9

Floor

27 november 2021 om 16:06

Deskundig en reageert zeer snel op vragen. Hierdoor heel vlot onze hypotheek kunnen regelen. Prettige samenwerking! Zou ik zeker aanbevelen.


9

B. Vat

26 november 2021 om 18:57

Henry heeft het allemaal prima geregeld, snelle reacties waren heel fijn.


10

Marjo

25 november 2021 om 10:14

Hypotheek afgesloten met een 'verplicht advies' voor de geldverstrekker. Henry heeft ons tijdens het proces, waar nodig, heel goed ondersteund en reageert snel! Door het grotendeels zelf te doen dwingt het je ook je nog verder te verdiepen in de materie. Toch weer wat bijgeleerd! Misschien nog een tip om de doorlooptijd van proces te versnellen is dat je voor de aanvullende vragen van de geldverstrekker misschien al eerder kunt uitzetten? Vooral de gevraagde informatie waar de klant ook weer afhankelijk is van een derde.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9

Luuk

24 november 2021 om 10:18

Prettige dienstverlening ervaren. Stukken worden vooraf bekeken en het aanvraagproces wordt continu bewaakt. De doorlooptijden waren derhalve kort. Ook bij vragen. Aanrader!


9

Diane van den Bol

23 november 2021 om 10:07

Ondanks dat ik het jammer vind dat er geen persoonlijk contact is, ben ik zeer tevreden met de snelheid waarmee al mijn vragen werden beantwoord.
Hartelijk dank daarvoor.9

Geert

18 november 2021 om 19:20

Lester heeft het allemaal prima geregeld! Reageert snel en bewaakt de volledigheid van benodigde informatie t.b.v. de geldverstrekker. Geeft gevraagd en ongevraagd adviezen.


8

Pascal

17 november 2021 om 19:08

Prima en kosteneffectief geholpen. Altijd een snelle reactie op vragen. Wij hadden een wat complexere situatie. Dan is de afstemming via chat niet altijd even ideaal, maar zijn er uiteindelijk wel goed uitgekomen. De website lag ook een aantal keren eruit, maar werd snel opgelost.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.7

Matthijs

10 november 2021 om 15:50

Goede ervaring en snelle reactie op vragen door Luigjes. Vlotte afwikkeling van de aanvraag tot bindende offerte met daarbij duidelijke status update.
Kijkende naar de aanvraag i.c.m. de gekozen verstrekker kan er iets specifieker gekeken worden naar de benodigde documenten ( vorm en eisen aan het opgevraagde stuk, Mogelijkheid van digitaaal ondertekenen is gebruiksvriendelijker en mogelijkheid in portal aan te geven welke voorkeur aantonen inkomen heeft. Conclusie goed geholpen, snelle doorlooptijd en communicatie.Reactie ZELF hypotheek afsluiten:

Bedankt voor uw opbouwende feedback. Zo kunnen we onze dienstverlening telkens weer optimaliseren. We merken dat dit inderdaad een verbeterpunt is. We zijn de juridische voorwaarden voor het digitaal ondertekenen aan het uitzoeken en hebben deze wens aan de Roadmap voor 2022 toegevoegd.

Hartelijke groet,
Lester9

Dave Heemskerk

9 november 2021 om 13:27

Supergoed geholpen door Henry. Hij denkt met je mee, hij antwoordt snel en ondanks dat de kosten laag zijn durf ik best te zeggen dat we minstens zo goed zijn geholpen als bij een ´dure´ adviseur. Zou hem zeker aanraden of opnieuw om advies vragen in de toekomst!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Frank

4 november 2021 om 09:28

Hypotheek afgesloten zonder advies. Dit ging snel en makkelijk en aan te raden als je genoeg hypotheek kennis en ervaring hebt. De kennis en ervaring toets is niet moeilijk en snel akkoord. De hypotheekstukken kunnen geüpload worden in mooie portal. De afhandeling gaat zeer vlot en soepel. Aanrader voor wie zelf hypotheek wil afsluiten. En mocht het toch zelf niet lukken dan kan je advies krijgen. In mijn geval niet nodig.


10

Quirijn Kanters

1 november 2021 om 21:59

De medewerkers van ZELF Hypotheek Afsluiten zijn zeer betrokken, nauwkeurig en handelen adequaat. Ten alle tijden ben ik persoonlijk behandeld en hebben ze meegedacht in het proces. Ze zijn ten allertijden goed bereikbaar geweest en communiceren helder. Gedurende het proces ben ik uitermate goed begeleid. Ook wanneer er haast geboden was in het proces is er snel en goed gehandeld. Ik kan niet anders zeggen dat ik Henry erg dankbaar voor de manier waarop ik mijn hypotheek heb kunnen afsluiten. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om ZELF Hypotheek Afsluiten om de arm te nemen.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Tamar

29 oktober 2021 om 14:55

In Oktober 2021 heb ik gebruik gemaakt van de execution only variant en ik ben daarover zeer tevreden. Ondanks de scherpe prijs levert Zelfhypotheekafsluiten.nl een alerte achtervang die administratieve hobbeltjes met een hoge reactiesnelheid helpt gladstrijken. Het aantrekkelijk lage tarief geldt ook voor doorstromers en oversluiters. Wat mij betreft de benchmark voor execution-only!


10

E. Matthijssen-Verbruggen

28 oktober 2021 om 15:58

Ik was dik tevreden met de zelfregel hypotheek. De hr Luigjens heeft mij goed geholpen. Ik was minder dan de helft aan kosten kwijt in vergelijking met een andere bank. Een hele blije klant dus en ik kan het iedereen aanraden.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.8

Anoniem

27 oktober 2021 om 22:35

Prima ervaring en hulp van Henry. Er werd alleen wel iets te weinig vooruit gedacht waardoor er iedere keer weer nieuwe documenten nodig waren die ook ineens gevraagd konden worden. Verder vonden wij het onhandig dat papieren analoog getekend moesten worden terwijl daar wellicht digitale alternatieven voor zijn. Desalnietemin goed geholpen en blij met het uiteindelijke resultaat.
Reactie ZELF hypotheek afsluiten:
Bedankt voor uw opbouwende feedback. Zo kunnen we onze dienstverlening telkens weer optimaliseren. We merken dat dit inderdaad een verbeterpunt is. We zijn de juridische voorwaarden voor de digitale alternatieven aan het uitzoeken en hebben deze wens aan de Roadmap voor 2022 toegevoegd. Hartelijke groet, Henry.8

Farie

13 oktober 2021 om 23:48

Ik ben super goed geholpen door Henry.
De communicatie loopt erg goed en snel via de chat,
Echt een aanrader!9

Ben

7 oktober 2021 om 15:45

Zeer positief. Snelle reacties op vragen en een scherp oog voor de bijzonderhedenv van mijn persoonlijke situatie. Een echte aanrader.


9

Arnoud

4 oktober 2021 om 16:34

Wij zijn super goed geholpen door Henry. De onlineomgeving van zelf hypotheek is duidelijk en overzichtelijk. De communicatie loopt erg goed en snel via de chat, wat erg prettig werkt.10

Daan & Tara

27 september 2021 om 09:38

Henry heeft voor ons heel snel de hypotheek geregeld. Wij moesten even wachten voordat alle stukken compleet waren (o.a. taxatierapport duurde even ivm op te richten VvE). Daardoor aan het einde wat tijdsdruk, maar door de inzet en het meedenken van Henry is onze hypotheek tijdig geregeld!


10

Huberts

23 september 2021 om 21:54

Snelle antwoorden op vragen, en benodigde acties snel toegestuurd.


10

J.M.

16 september 2021 om 15:19

Mijn ervaring met zelfhypothekenafsluiten.nl is uitstekend. In 7 dagen tijd een hypotheek rond. Bijna alles kon online (ik hoefde alleen de deur uit voor een gewaarmerkte kopie van mijn ID bewijs). Mijn adviseur (Henry Luigjes) reageerde steeds heel snel en kwam met adequate adviezen.


8

Jan

16 september 2021 om 20:58

Wij zijn goed geholpen door Henry bij het afsluiten van onze hypotheek. Hij reageerde altijd snel op vragen en gaf duidelijk en tijdig aan welke documenten nodig waren. Wij zijn zeer tevreden!


10

Paulien

31 augustus 2021 om 20:30

Ook wij hebben onze hypotheek kunnen regelen, erg tevreden! Je ontvangt snel duidelijke vragen/antwoorden.


9

Luuk

31 augustus 2021 om 08:52

Prettige dienstverlening voor de aanvraag van een hypotheek wat we zelf al grotendeels hadden uitgezocht. Doet wat nodig is, helpt je snel en let ook op de details die nodig zijn.


10

Paulien

31 augustus 2021 om 20:33

Ook wij hebben onze hypotheek kunnen regelen, erg tevreden! Je ontvangt snel duidelijke vragen/antwoorden.


10

Clyde

30 augustus 2021 om 19:41

Erg doelgerichte en prettige aanpak. Dankzij heldere en snelle antwoorden binnen enkele weken de hypotheek rond. Aanrader!


8

Sylvia Kanbier

29 augustus 2021 om 16:22

Als je weet wat je wil is deze site heel makkelijk en de reactietijd op een vraag supersnel.


9

Renée

19 augustus 2021 om 21:46

Goed geholpen door Henry met onze hypotheekaanvraag. Snelle reactie en duidelijke uitleg bij onderdelen welke wij nog moesten aanleveren.


10

Peter Jordaan

18 augustus 2021 om 14:33

Bedankt Henry voor de snelle en goede afhandeling.
Echt een aanrader!10

Ronald van Ham

18 augustus 2021 om 14:55

Wij hebben de ervaring met zelfhypotheekafsluiten.nl als heel positief ervaren. Henry, onze specialist, was altijd bereikbaar voor vragen, zowel telefonisch als via de chat. Acties worden snel uitgezet. Kortom volgende keer doen we het weer via zelfhypotheekafsluiten.nl


10

John

16 augustus 2021 om 18:12

Wij kunnen zelfhypotheekafsluiten zeker aanraden. Net onze hypotheek overgesloten en alles verliep probleemloos. Henri Luigjes is deskundig, snel, en denkt goed mee. We hadden altijd binnen no time antwoord op vragen of ingezonden documenten. Geen belmenu's, geen wachttijden, heerlijk! Dank voor de begeleiding. John & Karin


9

N. van Lierop

12 augustus 2021 om 10:44

Ik ben zeer tevreden, ben goed geholpen door Henry. In het begin was het even wennen maar doordat hij snel en adequaat reageert kreeg ik vertrouwen in zijn dienstverlening. Enig advies van een bevriende professional was bij ons bij de opstart en de kennistest wel nodig maar ik zou het een volgende keer weer zo doen!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

Joost

10 augustus 2021 om 11:58

Zeer prettig. Erg fijne begeleiding en zeer snelle doorloop. Eigenlijk altijd binnen een uur response. Zeker een aanrader voor een execution only. Dank Henry!


9

Sander V.

3 augustus 2021 om 14:17

Wij zijn erg blij met de assistentie van Henry. We kregen snel reactie en zijn erg tevreden! Zeker aan te raden!


8

Adrie

28 juli 2021 om 11:39

Alles goed afgehandeld, snelle behandeling van de documenten


9

M.K.

27 juli 2021 om 19:15

Mijn ervaring met Henry Luigjes was super, snelle reacties en afhandeling.


9

Frits

23 juli 2021 om 13:48

Erg goede ervaring, Interactief overleg voor de beste oplossing. Ik kan het iedereen aanbevelen!


9

Tony

23 juli 2021 om 14:46

Ik ben erg blij met de hulp die ik heb gekregen. Ik vond het communiceren prettig en ik kreeg snel reactie. Zelfs in de avonden werd er soms gereageerd. Bedankt Henry!


9

B.

19 juli 2021 om 17:04

Voor het oversluiten van onze hypotheek zijn we geholpen door Henry. We zijn erg tevreden met de snelle dienstverlening en duidelijke communicatie tijdens het proces.


10

Sharrif El wanni

18 juli 2021 om 17:06

Henry is een zeer goede intermediair zonder poespas. Alles snel en goed geregeld.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.8

D.

15 juli 2021 om 15:59

Zojuist een heel fijn telefoon gesprek gehad omtrent een execution only hypotheek. Zoals we weten komt dit eigenlijk zonder advies. Ik belde dan ook voor een simpele vraag echter monde dit uit in een zeer prettig 'zo goed als' advies gesprek.

Er werd niet moeilijk gedaan en ook zeker niet met halve antwoorden gesproken. Erg professioneel als je het mij vraagt.

Ik ga dan ook zeker een aanvraag via deze site indienen en ben er nu al van overtuigd dat wij een zeer prettige samenwerking tegemoet gaan.9

Peter en Linda

14 juli 2021 om 21:06

Zeer goede samenwerking met Zelf hypotheek afsluiten. Adequaat en snel geholpen met het afsluiten van onze hypotheek.


8

Sultan

13 juli 2021 om 17:13

Mijn hypotheek was binnen een aantal dagen geregeld. Ben goed geholpen door Henry. Hij reageert snel op de berichten en heeft veel kennis.


9

van Dorst

12 juli 2021 om 12:57

Aanloop was wat moeilijk met aan te leveren documenten, dit terwijl alles toch goed voorbereid was. Dit lag niet aan Zelf Hypotheken afsluiten, maar meer aan de geldverstrekker. Prima geholpen door Henry, bekwaam en snelle reacties. Zeker aan te raden!


9

AJ Besteman

2 juli 2021 om 21:15

Snelle, vriendelijk en professionele service


9

AE

1 juli 2021 om 15:05

Voor het oversluiten van mijn hypotheek ben ik goed en kundig geholpen door Henry. Ik had veel zelf voorbereid en bedacht, maar het is fijn dat hij het hele traject daarin begeleidt en te allen tijde zijn hoofd koel houdt. Reageert snel op vragen en opmerkingen ondanks de drukte, top!

Opmerkelijk dat deze goede dienstverlening tegen deze tarieven kan worden gegeven, blij mee!


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.10

Emil

30 juni 2021 om 16:42

Ik ben uitstekend geholpen door zelfhypotheekafsluiten.nl. De communicatie met Henry was snel en duidelijk, en de verhoging van onze hypotheek was razendsnel rond. Het ‘doe het zelf’ proces doet in geen enkel opzicht onder voor de traditionele hypotheekaanvraag. Er is direct contact en advies als het nodig is. Een aanrader.


8

Rob van den Enden

23 juni 2021 om 21:49

Zeer positief, goed geholpen en snelle reacties op vragen. Nogmaals dank!


10

Bas

21 juni 2021 om 11:48

Mijn hypotheek is uitstekend geregeld geworden door de heer Luigjes. Ik heb de keuze gemaakt voor een execution-only hypotheek, zonder advies. Echter kon ik altijd met vragen terecht, zowel via chat als telefonisch. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een uitermate tevreden klant ben. Bij een eventuele volgende hypotheek zal ik weer aankloppen bij Zelfhypotheekafsluiten


9

Quirien

21 juni 2021 om 21:16

Ik heb gebruik gemaakt van zelfhypotheekaflsuiten.nl omdat ik er van overtuigd was over voldoende financiële kennis te beschikken om dit zelf te kunnen doen. Echter dien je daarbij bijna altijd alsnog een tussen partij te gebruiken. Dit was een groot succes, ondanks dat je geen advies krijgt werden wel nog kleine aanvullingen gedaan en werd ik goed begeleid in het proces. Het vereist natuurlijk de nodige kennis van hypotheken maar voor iedereen met een beetje tijd en financiële kennis is het zeer gemakkelijk op deze manier een hypotheek zelf af te sluiten. Ik zou iedereen dan ook adviseren om via een zelfhypotheekaflsuiten.nl zijn aanvraag te doen!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!8

Winni van Dam

18 juni 2021 om 21:32

Dit was de derde maal dat ik een hypotheek afsloot via Zelfhypotheek en de communicatie, zowel via internet als telefonisch en via mail verliep snel en goed. Wij zijn heel blij met de nieuwe maandelijkse lage hypotheek waar wij ons de komende 30 jaar geen zorgen over hoeven te maken. Ik zal deze ervaring zeker doorvertellen aan familie en vrienden.


10

Jos Leiden

18 juni 2021 om 21:21

Erg goed geholpen door Henry. Hij reageert zeer snel zodra je nieuwe gegevens geupload hebt. Bovendien heeft hij goede tips waar je op moet letten. Binnen 3 weken was de hypotheek rond, waarvan we nog het meeste tijd kwijt waren met het wachten op de beoordeling door de hypotheek verstrekker. Al met al zeer goede service tegen een zeer scherpe prijs.


10

Simon van de Polder

18 juni 2021 om 18:56

Henry, van ZELF Hypotheek afsluiten, heeft mij zeer goed geholpen aan een hypotheek die volledig naar mijn wens is. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en die van de hypotheekverstrekker. Kan ik iedereen aanraden.


9

Paul, Arnhem

18 juni 2021 om 17:38

Wij wilden graag een appartement voor onze dochter kopen. Het internet is een prima bron om informatie te vinden. Het kost veel tijd en je moet het ook wel leuk/interessant vinden om het allemaal zelf uit te zoeken. Een tweetal ‘gratis’ adviesgesprekjes bij de bank leverde wel ideeën op maar naar mijn mening zijn deze vooral gericht op het krijgen van een adviesopdracht. In ons geval leek de beste hypotheek ook nog eens te worden geadverteerd als ‘doe het zelf, zonder advies’. Groot was mijn teleurstelling, toen dat niet mogelijk bleek omdat wij beiden al 57+ zijn. “Zelf hypotheek afsluiten” maakte dit wel mogelijk. Efficiënte website, persoonlijke begeleiding: allemaal prima geregeld. Harry is heel snel met beantwoorden van vragen. Het mag dan geen advies genoemd worden, maar we kregen alles snel voor elkaar. Door de overspannen huizenmarkt is de offerte verlopen zonder dat zij een winnend bod hebben gedaan. Jammer. Maar wel fijn, dat we nu aan de hypotheek maar een fractie kwijt zijn van wat een hypotheekadviseur vraagt. Maar je moet dus wel zelf echt weten wat je wilt, dus ik zou niet de prijs van het advies een doorslaggevende rol bij de keuze laten zijn. Maar voor ons: top!

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Michael

12 juni 2021 om 13:06

Goede en snelle afhandeling met waardevol advies. Het is even flink wat invulwerk, maar daarna verloopt het allemaal soepeltjes en snel. Er wordt vlot gereageerd en de antwoorden op evt. vragen zijn to the point en deskundig. Als je al een behoorlijk duidelijk beeld hebt wat je wilt qua hypotheek is dit een snelle en voordelige wijze van afsluiten.
De volgende keer weer, indien nodig.10

Marthijn

8 juni 2021 om 11:47

Vanwege de hoge kosten elders ben ik gaan zoeken naar een alternatieve optie voor het aanpassen van onze hypotheek. Ik ben toen uitgekomen bij zelfhypotheekafsluiten.nl. Nadat ik even de tijd had genomen om aan de digitale communicatie te wennen werd ik steeds enthousiaster. De lijntjes waren kort en de opvolging snel en accuraat. De aanpassing was uiteindelijk snel afgerond. Deze manier van werken heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal dit dan ook bij iedereen aanraden. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan komen we zeker terug.

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

Kirsten Geysen-Hulsman

3 juni 2021 om 17:45

Wij zijn zeer tevreden over het contact, zeer snel in reactie.
De hypotheek was zo geregeld Top!10

Rob

2 juni 2021 om 21:22

Prima geholpen door Henry, reageert snel en duidelijk. Zorg dat je weet wat voor hypotheek je nodig hebt , lever aan wat Henry je vraagt en rest is zo gepiept!


10

Robin

31 mei 2021 om 14:05

Het is voor mij een fijne manier om een hypotheek af te sluiten. Met hulp waar nodig en duidelijke communicatie.
Voor mij een perfecte werkwijze om tot een goedgekeurde hypotheekaanvraag te komen. Het is in mijn ogen een manier voor werken die bij het hier en nu past.10

Rene

29 mei 2021 om 06:59

Efficiente service. Prima ondersteuning en behulpzaam terwijl het in ons geval niet om een standaard aanvraag ging


10

Ed

25 mei 2021 om 22:46

Prima ervaring met het oversluiten van onze hypotheek. Vlotte, adequate, vriendelijke ondersteuning daar waar nodig. Absolute aanrader wanneer je precies weet wat je wilt en weet wat de evt financiële en belastingtechnische consequenties zijn. Binnen 2 maanden ondertekenden we onze hypotheekakte bij de notaris.


9

D.

25 mei 2021 om 16:37

Wij zijn door Henry van ZELF Hypotheek Afsluiten begeleid voor de oversluiting van onze hypotheek. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren, de deskundigkundigheid en de snelheid van beantwoorden van vragen en berichten. Super tevreden over de gang van zaken.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Herman

19 mei 2021 om 16:52

Als gepensioneerde willen wij ons hypotheek vrije huis opknappen en wat financiële ruimte voor onszelf creëren. nieuwe hypotheek op het huis nemen was de oplossing. De hoge bemiddeling kosten hielden ons tegen, tot dat wij via internet op zelf hypotheek afsluiten kwamen test afgelegd en contact gezocht. alles wordt snel en keurig digitaal afgehandeld door Henry. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen die de advies kosten wil drukken ZELF Hypotheek afsluiten aanbevelen.


10

Crystal

17 mei 2021 om 14:40

Snel reactie. Professionele handeling manier. Heel goed ervaring.


10

Ko de Putter

14 mei 2021 om 10:08

Ik heb Henry van ZELF Hypotheek Afsluiten als zeer deskundig ervaren en werd door hem goed begeleid. Er werd snel gereageerd op vragen en berichten. Een top bedrijf.


9

Rob

14 mei 2021 om 11:42

heel erg positief, iemand met veel kennis die ook erg behulpzaam is bij de hypotheekaanvraag. Vragen worden snel beantwoord ook in het weekend.


10

Esmay Janssen

13 mei 2021 om 11:23

Over Henry zijn we meer dan tevreden. De hypotheek was snel geregeld mede omdat Henry geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Zelfs op zaterdag werd nog gereageerd op onze berichtjes. Van aanvraag tot hypotheek heeft slechts een paar weken geduurd. Ook de manier van communiceren was duidelijk en prettig.


9

Tom

12 mei 2021 om 08:20

Een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij! Ik heb het overzichtelijke klantportaal, de reactiesnelheid en de vriendelijke service als prettig ervaren.


10

Andre

29 april 2021 om 15:47

Voor het afsluiten van mijn hypotheek heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Zelf Hypotheek Afsluiten. Buiten de snelheid, accuraatheid en de dienstverlening waren wij zeer gecharmeerd van de manier van communiceren. Van alle voortgang werden we direct op de hoogte gehouden. Nogmaals Henry, onwijs bedankt voor de service, ik kan iedereen dit aanraden


9

Joop en Corina

28 april 2021 om 09:19

Henry neemt de tijd en beantwoord al je vragen. Wij zijn zeer tevreden. Door onze beperkte kennis over hypotheken heeft Henry met alle stappen geholpen en al onze vragen beantwoord. Uiteindelijk kregen we zelfs, na het invullen van de kennistest, alles voor de gereduceerde prijs.


8

Jelle

28 april 2021 om 09:41

Heb snel en fijn contact gehad en de hypotheek was snel rond. Het bespaart een hoop consultantkosten en daarom zeker een aanrader om mee zaken te doen!


9

Wim van der Lichte

27 april 2021 om 11:11

Zeer goede ervaring met deze manier van afsluiten, ik werd op een deskundige manier geholpen.
Vragen worden snel en duidelijk beantwoord.
Aanrader!
Mvg Wim10

Jacqueline

15 april 2021 om 09:59

Geweldig! Henry denkt mee en is duidelijk. Super communicatie maar vooral deskundig! Binnen 2 weken de complete oversluiting geregeld.


10

Dennis M

14 april 2021 om 13:22

Middels zelfhypotheek afsluiten een tweede hypotheek afgesloten op onze woning. Voordelig geprijsd en goede begeleiding van Henry Luigjes. Een eventuele volgende hypotheek zullen wij zeker via zelfhypotheekafsluiten.nl afsluiten.


9

H. Wiering

14 april 2021 om 12:45

Wij zijn zeer vakkundig, betrouwbaar en snel, geholpen door dhr. Henry Luigies, bij het afsluiten van onze hypotheek.


9

Ralph Bulle

6 april 2021 om 20:15

Goed en vakkundig geholpen door Henry. Binnen twee weken alles geregeld. Top gedaan.


8

Eveline

31 maart 2021 om 11:13

Ons kontakt met de heer Luigjes hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Hij is zakelijk, kort en bondig en to the point! Ik realiseer mij dat een en ander elkaar overlapt. Hoewel wij kozen voor execution only, ontvingen wij toch op cruciale punten zeer nuttige tips! Wij kunnen bemiddeling door de heer Luigjes van harte aanbevelen!


9

Jules Jansen

30 maart 2021 om 19:35

Een absolute aanrader voor als je zelf een duidelijk beeld hebt welke hypotheek je voor ogen hebt en wat daarbij nodig is. Oplossingsgericht, vlot, behulpzaam, kosten bewust, vriendelijk en een zeer goede portal voor interactief afhandelen van de hypotheek aanvraag.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Peter

29 maart 2021 om 09:29

Goed en vlot geregeld, ondanks dat ik geen standaard geval ben. Interactie is prettig en vlot. Opvolgen van acties en inzicht in status via het electronisch dossier werkt erg goed. Veel van het werk dat je sowieso ook met een adviseur moet doen is nu niet anders. Wat er moet gebeuren en wanneer is ook heel duidelijk.
Wel moet je heel goed weten wat je wilt tav de hypotheek. Op basis daarvan krijgt je één offerte met één looptijd, vorm en rente. Er is geen flexibiliteit om iets aan te passen zonder dat dat extra kost.
Absoluut een aanrader als je weet wat je wilt en zelf je hypotheek wilt en kunt regelen.
DANK!10

Arno

29 maart 2021 om 13:44

Prima geholpen

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Elly

26 maart 2021 om 08:38

Een hele prettige samenwerking. Die ervaring had ik al eerder. Steeds een vriendelijk mail, zeer snelle reacties op vragen, en via een heel duidelijk en veilig online systeem. Je kunt gewoon niets verkeerd doen. Ik kan het een ieder die een beetje bedreven is op de laptop aanbevelen. Je betaalt een laag tarief en krijgt een prima hypotheek.


10

Gerard

26 maart 2021 om 16:15

Zo ik me herinner kwam ik op deze site via Financieel Advies Centrum. Die Henry is top! De vertragingen die er waren kwamen van mijn kant, die Henry reageerde altijd snel. Als ik een soortgelijk iets had zou ik weer hiervoor kiezen.


10

Jeroen

26 maart 2021 om 15:37

Zeer fijne ervaring om zelf via een online portal de hypotheek te regelen. Geen onnodig advies gekregen. Simpel en eenvoudig ontslag uit hoofdelijk geregeld bij bestaande geldverstrekker.

Met de hulp van Henry die snel reageert op vragen of aangeleverde stukken is het goed doen om ZELF je hypotheek af te sluiten!10

Stan

25 maart 2021 om 20:55

Henry heeft erg goed geholpen bij het aanvragen van mijn hypotheek. Hij was altijd goed bereikbaar en reageerde snel op mijn vragen.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9

Stefan

25 maart 2021 om 14:12

Ik heb goede ervaringen met ZELF Hypotheek afsluiten. Ik kon online alle aanbieders vergelijken en na mijn keuze was het ook vrij makkelijk om alle documenten online aan te leveren. Ook de communicatie met Henry Luigjes verliep prettig; hij antwoordde snel en was ook duidelijk in zijn communicatie. Voor iemand die al weet wat hij wil is dit een erg prettige manier om je hypotheek snel en voordelig te regelen.


8

Cor Mol

23 maart 2021 om 21:19

Henry heeft ‘n betrouwbare indruk bij mij achtergelaten. Zeker aan te bevelen....

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Jan

16 maart 2021 om 19:33

Het leek eenvoudig om simpel een overbruggingskrediet aan te vragen. Achteraf is het toch vrij veel administratief werk om alle vereiste documenten e.d. bij elkaar te krijgen. Henry van zelfhypotheken reageerde steeds heel snel en checkte alles goed ook kreeg ik bruikbare adviezen. Alles lukte en ik bespaarde door veel zelf te doen toch al snel ruim 1500,- vergeleken met andere bemiddelaars.
Ik ben heel tevreden over de geboden service.8

Wouter van Bommel

12 maart 2021 om 16:22

Aanvraag ging over het algemeen erg soepel. Henry Luigjes reageert snel op je vragen, en dat werkt erg fijn.

Het zou wel fijn zijn geweest om in één keer alle (extra) benodigde documenten te weten zodat je hiermee direct aan de slag kan. Nu kwamen er vaak nog extra gevraagde documenten, waardoor traject wat langer duurder dan nodig was. Dit zorgde ervoor dat wij alles net binnen de 6 weken hebben kunnen regelen.

Al met al fijn geholpen! en zeker aan iedereen aan te raden om gemakkelijk ca. €3000,- te besparen.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Anoniem

9 maart 2021 om 10:37

Ondanks moeilijke periode rondom feestdagen en privé omstandigheden voortvarend geholpen door Sietske. Alles was snel geregeld.


9

Anouk Daalder

8 maart 2021 om 13:19

Het was geen eenvoudige klus! Ogenschijnlijk een simpele aanvraag, maar zodra een BV in het spel is wordt het in hypothekenland toch opeens minder eenvoudig.
Ondanks dit alles heeft Henry ons hier perfect doorheen geloodst. Het was een ware beleving, maar met goed resultaat!!10

Jan Marien Evers

3 maart 2021 om 16:49

De hypotheek geregeld met Dhr. Luigjes. Zeer deskundig en perfect advies gekregen. Altijd goed bereikbaar, daardoor is alles vlot en nauwkeurig geregeld.


10

Foka Rouw

2 maart 2021 om 19:39

Zeer deskundig en duidelijk.
Duidelijke omschrijvingen wat aan te leveren en snelle afhandeling per mail. Uiterst tevreden! Dank.9

Fam Jansen

1 maart 2021 om 18:17

Super goed en snel en dit vanuit een goede digitale omgeving. Hypotheek in drie weken rond.


10

Marco Kalin

26 februari 2021 om 14:12

Reeds eerder via Henry e.e.a. geregeld. Ook ditmaal een zeer positieve ervaring met het (zelf) oversluiten van een hypotheek. Vragen werden goed en zeer snel beantwoord. Professioneel en kundig werd ook telkens gereageerd op vragen, ondanks dat het toch een proces is wat je 'zelf' hoofdzakelijk loopt. Normaliter schrijf ik niet zo snel een review maar deze service was uitzonderlijk en dus een paar minuten waard.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9

Falko van Soest

26 februari 2021 om 15:36

Zoals op de site ook staat vermeld: snel en deskundig! Er wordt hulp geboden waar nodig. Gebruik van een handige portal waarmee het eenvoudig is documenten te uploaden en snel te communiceren. Aanrader voor een ieder die geen advies nodig heeft.


9

Tim

25 februari 2021 om 17:32

heerlijk rustige manier vanachter de laptop je execution only hypotheek regelen. Prima bereikbaar, telefoon wordt gewoon direct opgepakt door de hypotheekspecialist die vakkundig en vriendelijk optreedt. Website werkt ook snel en geen enkel probleem met het uploaden van alle benodigde stukken. Kortom: alweer een zeer tevreden klant!

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.8

ME

19 februari 2021 om 13:03

Henry heeft ons goed geholpen. Hij antwoordt steeds heel snel. Op de site staan alle gegevens netjes bij elkaar. Soms dacht ik: vraag ik niet teveel? Maar dat was geen probleem.


9

Shalhy

15 februari 2021 om 10:29

Heel goed en deskundig geholpen! Prima te doen, daar waar problemen zijn wordt er goed op geanticipeerd. Kan het alleen maar aanraden!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Jan Soons

15 februari 2021 om 16:22

Direct tijdens het eerste telefonisch contact kreeg ik al de indruk van een klantgericht intermediair. Na de aanvraag ging het snel en soepel. De communicatie was uitstekend en alle berichten werden supersnel beantwoord. De aanvraag voor een hypotheekomzetting was in no time geregeld. Een echte aanrader voor iedereen die geen hypotheekadvies nodig heeft.


10

Jan de Jong

11 februari 2021 om 11:49

Op 1 februari de eerste stap gezet met het invullen van de vragenlijst t.b.v. het oversluiten van mijn hypotheek.
Nu 10 dagen later is alles al piekfijn geregeld en ligt het dossier al bij de notaris. Deskundig en steeds zeer snel geholpen door Henry met het aanleveren van de stukken door mijzelf en de vragen die ik daarover had.
Dus als je erover nadenkt om zelf aan de slag te gaan en veel geld te besparen dan kan ik je Zelf Hypotheek Afsluiten van harte aan bevelen.


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Ad

10 februari 2021 om 09:49

Wij zijn erg tevreden over Zelf Hypotheek Afsluiten. Henry communiceert erg snel met vakkennis welke resulteert in een snelle afhandeling. Prima alternatief als je al wat voorkennis bezit op het gebied van hypotheken. Al met al een goede prijs/kwaliteitsverhouding.


10

Anneke Kuijper

9 februari 2021 om 18:38

Aangezien wij geen advies nodig hadden zochten wij naar een manier onze hypotheek over te sluiten zonder advieskosten. Wij zijn na één telefoontje goed geïnformeerd hoe het allemaal werkte en zijn aan de gang gegaan. Constant is er contact geweest met Henry en hebben dankzij hem het proces probleemloos doorlopen. Zelfs een goede tip gekregen. Dank! We komen terug voor de hypotheek voor onze zoon als hij zijn eerste huis koopt.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.8

Yasin

7 februari 2021 om 14:53

Top alternatief voor enigszins makkelijke hypotheekaanvragen waar geen execution only mogelijk is (vanwege in mijn geval een onderhandse opname). Belachelijk dat je bij de meeste adviseurs dan alsnog ca. € 2.000,- kwijt bent. Ondanks de lagere prijs van €790,- de aanvraag zeer snel geregeld met kundig advies waar nodig.


9

Tom

6 februari 2021 om 10:33

Heel tevreden over Zelf Hypotheek Afsluiten.
Henry communiceert heel snel waardoor het proces in een sneltreinvaart is doorlopen. Soms lijkt het alsof je zijn enige klant bent (in positieve zin). Daarnaast verstaat hij zijn vak en komt hij ook met voorstellen. Dit alles in een prima prijs/kwaliteit verhouding. Aan te bevelen voor iedereen die een klein beetje kennis heeft op hypothekengebied.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9

Jessica

5 februari 2021 om 21:04

Voor de aankoop van mijn eerste woning wilde ik graag zelf de hypotheek regelen ipv een hypotheekadviseur inschakelen. Zelfhypotheek paste daardoor goed bij mij. Ik ben zeer snel benaderd en geholpen door Henry. Ik kreeg altijd antwoord binnen 24 uur met duidelijke informatie. De hypotheek was binnen 3 weken geregeld. Al met al zeer tevreden en ook aan te raden voor starters die het niet erg vinden om vooraf wat eigen onderzoek te doen. Je bespaart zo namelijk een hoop. Complimenten aan Henry's snelheid, flexibiliteit en kennis.


9

Rob

21 januari 2021 om 12:05

attente begeleiding van Henry gedurende het proces. Het betrof geen standaard aanvraag, maar op alle vragen en knelpunten werd attent (en direct ) gereageerd. Uiteindelijk heeft dit tot de gewenste hypotheek geleid.


10

Matthijs Korevaar

20 januari 2021 om 13:13

Uitstekend geholpen door Henry bij het afsluiten van de Execution Only hypotheek. Het proces duurde wat langer doordat de verkoper het opgestelde koopcontract niet tekende, maar Henry bleeft geduldig en zo kwam alles goed!


10

Michel

19 januari 2021 om 18:15

Ik ben zeer tevreden over Zelf Hypotheek Afsluiten. Heldere communicatie, accuraat
Zeker aan te raden.9

Franz

19 januari 2021 om 17:15

Execution only hypotheek: Professioneel, praktisch, snel, duidelijk en korte lijnen in communicatie.


10

Jean Charles en Geerte

18 januari 2021 om 17:31

Binnen 3 weken was onze hypotheek geregeld! De snelheid waarmee Henry reageert is ongekend en op de kwaliteit van de dienstverlening is oprecht niks op aan te merken. Vandaar de 10 als onze beoordelingscijfer.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Andre Timmer

7 januari 2021 om 16:41

Wanneer je een hypotheek wil afsluiten, dan is het vaak een traject wat je niet heel gemakkelijk doorloopt. En als het ook nog execution only is, dan kan het nog een stuk lastiger worden.
Ik moet mijn complimenten geven voor de adequate afhandeling van ons dossier.
De terugkoppeling is helder en snel, waardoor je niet met vragen blijft zitten. Je bent natuurlijk altijd nog afhankelijk van de geldverstrekker, maar alles verliep gelukkig zonder al teveel problemen. Dit is mede door de strakke regie van Henry.
Bijna een 100% first time right, ware het niet dat de geldverstrekker moeilijk deed over een bepaald stuk.
Dus alle lof voor deze dienstverlener.9

Fam. de Vries

7 januari 2021 om 09:31

De adviseur maakt een degelijke indruk en heeft het proces van begin tot eind in goede banen geleid. Hij is praktisch altijd beschikbaar en reageert snel en adequaat op vragen (telefonisch of via chat).


10

Margareta

3 januari 2021 om 14:34

Ik ben zeer tevreden over Zelf Hypotheek Afsluiten. Heldere communicatie, accuraat, doeltreffend, zoals ik het graag zie. Snelle reacties, deskundig, denkt met de klant mee. In het begin keek ik de kat uit de boom en moest ik vertrouwd raken met de wijze van werken maar dit ging snel en mijn vertrouwen steeg. Ik zou het iedereen aanbevelen.


10

Henry Liefting

30 december 2020 om 15:42

Heel prettig geholpen door Dhr. Luigjes. Ten allen tijde snelle reacties gekregen op vragen of mailtjes. We merkten dat er veel kennis en kunde in huis was en dat hij overal connecties heeft. Dit resulteerde in een aankoop van een huis binnen een maand tijd! Absoluut nooit het gevoel gehad een nr. te zijn zoals vaak elders. Ben blij met de keuze voor FACN en zou er altijd weer terug komen in de toekomst!


10

J. Moerman

30 december 2020 om 16:24

Hallo hier even een bericht uit Kootwijkerbroek we hebber zeer goede ervaringen 5 jaar geleden een hypotheek laten regelen nu recent weer een hoop dingen laten regelen als we documenten door sturen word het direct verwerkt en geregeld als het snel en goed geregeld moet worden moet je bij Luigjes in Uddel wezen we zijn vol lof en voor een nette prijs dat is wel zo fijn.


9

T. Slangewal

27 december 2020 om 14:15

Uitstekend geholpen door Henry Luigjes. Steeds snel reactie op vragen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij hadden een niet-standaard hypotheekvraag (aankoop van woning in Frankrijk waarbij de hypotheek op ons huis in Nederland moest worden afgesloten), maar prima geadviseerd en navraag gedaan bij de hypotheekverstrekkers waar er toch onduidelijkheid bleef.

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

j. werff

21 december 2020 om 11:52

Wij zijn zeer tevreden!!
Kort: snelle reactie, vrije keuze, goed advies, wat op de site staat is ook wat er gegeven wordt, rente persentages kloppen met de site, maar ook streng als het moet.
Omdat wij van de ene kant van Nederland naar de andere kant van Nederland verhuizen stelde de bank heel veel vragen. Hier hield onze adviseur ons continu heel snel mee zelfs op zaterdag. De bank nam helaas iedere keer weer ruim de tijd waardoor wij bijna in de problemen kwamen. Maar door een spoedaanvraag kwam het op het laatste moment toch nog goed. Hij heeft ons zelfs op zaterdag de dag dat de ontbindende voorwaarden afliepen nog goed geholpen en geadviseerd.
Ook was het prettig dat wij alles zelf vrij konden kiezen: welke bank, welke vorm hypotheek wij namen, welke verzekering uiteraard adviseerde hij ons hier wel in.
Helaas heb ik bij andere organisaties slechte ervaringen. Zo werden bepaalde banken en verzekeringen bijna dwingend opgelegd.10

Renu Sardjoe Mishre

14 december 2020 om 10:16

Ik ben heel positief over de dienstverlening. Er wordt heel adequaat gereageerd op vragen. Heel kundig en veel kennis in huis! Ik zou het zo weer doen. Scheelt heel wat centen en je bent in heel goede handen met ZELF!


10

Malou

14 december 2020 om 19:40

Hypotheek laten verzorgen door Henry Luigjes.
Zeer positief ervaren. Snel en adviserend contact.9

Victor

11 december 2020 om 22:19

Ik heb de begeleiding van mijn execution only traject door dhr. Henry Luigjes ervaren als zeer fijn, meedenkend en persoonlijk. En dat is best knap wanneer het contact voornamelijk via een online portal loopt. Het was duidelijk wat wel en niet gedaan werd in het proces. De reacties op vragen en ingestuurde documenten waren altijd razendsnel en wanneer een snelle (re)actie van mijn kant nodig was om verder te kunnen, nam Henry proactief contact op hierover. Dus ik ben zeer tevreden.

Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is dat op de website duidelijk aangegeven wordt welke hypotheekverstrekkers een execution only aanvraag accepteren van zelfhypotheekafsluiten.nl. Dit kon ik nergens terugvinden en zou het vergelijken en kiezen van de best passende verstrekker een stuk makkelijker maken.


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Jurriaan

11 december 2020 om 12:57

ZELFhypotheekafsluiten werd mij aangeraden door een vriend, het werkt super, zeker als je zelf een beetje snapt waar je mee bezig bent. Alle communicatie gaat zoveel mogelijk online, resultaatgericht. Dat maakt dat het proces snel, soepel en helder verloopt. Weinig telefoontjes over en weer. Geen onnodige adviesgesprekken en adviesrapporten maar gewoon rechttoe rechtaan. De adviseur reageert altijd vrijwel direct. Een prettige manier van samenwerken. Binnen 4 weken was alles geregeld! maar dat lag vooral aan de bank ;-)


7

Jansch

10 december 2020 om 09:21

De begeleiding heb ik ervaren als vlot en professioneel


8

Henk

8 december 2020 om 12:56

Prettige samenwerking, altijd snel een reactie, binnen 5 weken hypotheek geregeld. Top!


10

A. Adriaanse

2 december 2020 om 17:12

Toen ik me aan het oriënteren was voor een nieuwe hypotheek kwam ik deze site tegen. Na het lezen van alle positieve reacties en het invullen van de kennistest durfde ik het aan om het via zelfhypotheekafsluiten.nl te doen, mede omdat wij geen complexe hypotheek nodig hadden. Geen spijt van!
Het contact met Henry verloopt prima, snel en duidelijk en het scheelt ook nog eens enorm in de kosten!


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Nick

2 december 2020 om 16:14

Nooit meer anders! Weet u zelf heel goed welke hypotheek geschikt is voor u en heeft u geen behoefte aan te dure adviesgesprekken en rapporten waar u toch nooit meer naar kijkt? Dan zou ik mijn hypotheek afsluiten via Henry!

Voor mijn gevoel 24u per dag en 7 dagen per week stond Henry paraat om te antwoorden op vragen of het doorsturen van documenten naar de hypotheekverstrekker. Het ging daardoor heel snel en soepel.

Voorlopig verwacht ik geen nieuwe hypotheek te moeten afsluiten, maar anders doe ik het weer via zelfhypotheekafsluiten.nl!10

Peter

27 november 2020 om 17:22

Het onderhands ophogen van onze hypotheek ging gemakkelijk en vlot. De portal werkt fijn, net als het snelle schakelen met Henry. Al met al een gemakkelijke en aangename ervaring. Een eventuele volgende hypotheek sluit ik zeker weer af via zelfhypotheekafsluiten.nl. Een aanrader!


10

Bastiaan Doedée

26 november 2020 om 10:53

Zeer prettige ervaring gehad en buitengewoon vriendelijk geholpen. Vaak zelfs in het weekend, binnen een uur, antwoord gekregen. Helemaal niets aan te merken en de moeite waard!


10

Boelaars

24 november 2020 om 12:42

Zeer tevreden over de samenwerking met Henry / FACN. Snelle, adequate communicatie en afhandeling van het hele proces. Mogelijkheid van 'zelf afsluiten met beperkt advies' ideaal voor wie eigenlijk zelfstandig een hypotheek wil afsluiten maar waarbij de beoogde geldverstrekker niet aan 'execution only' doet.


10

R & M Deen

21 november 2020 om 22:57

We hadden van familie gehoord dat FACN erg fijn is om zaken mee te doen. Vanaf dag 1 hebben we dit ook zo ervaren. We zijn goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek en alles verliep soepel. De bereikbaarheid van FACN via de nieuwe portal of telefonisch was uitstekend. Hartelijk dank Henry voor de geleverde diensten!


8

Willem

15 november 2020 om 08:47

Snel, kundig en betaalbaar


9

Dhr. Radhe

14 november 2020 om 15:51

Dhr. Henry zeer direct vakkundig snel en geen 9 tot 17.00 pm mentaliteit. Binnen twee weken was onze hypotheek geregeld. Bij een volgende aankoop zal ik weer met dhr. Henry in zee gaan voor het regelen van een hypotheek.


9

Dirk

11 november 2020 om 20:13

Prima ondersteuning gehad voor extra hypotheek mbt bouwdepot. Snelle terugkoppeling mbt de benodigde documenten. Ik zou FACN aan iedereen aanraden.


10

Linda

29 oktober 2020 om 17:31

Fijn en goed geholpen. Snelle reacties steeds. Betrouwbaar. Een volgende keer zou ik zo weer voor 'Zelf hypotheek afsluiten' kiezen. Top.


9

Roos

29 oktober 2020 om 17:17

Prima ervaring. Snelle reactie en prettig meedenken over de aanvraag. Ik kreeg meer service dan ik van te voren verwachtte.


10

Besselink

26 oktober 2020 om 14:31

Perfecte service en snelle persoonlijke afhandeling. No nonsense en flexibele klantvriendelijke instelling.


10

Walther & Jolanda

26 oktober 2020 om 22:26

Beste Review Lezers. Hierbij een echte review van zeer tevreden klanten en dat al meer dan 10 jaar. 12 jaar geleden was ik Walther gescheiden en probeerde een ander huis te kopen. Dankzij diverse problemen, onder andere met ziekte, was een hypotheek afsluiten lastig. Via Internet kwam ik toen bij FACN terecht, dhr. Grijm. Deze heeft toen de hypotheek bij Florius verzorgd. Deze aankoop was de verdere basis voor onze vermogensopbouw. De rente bleef maar zakken en deze hypotheek heb ik voor de helft afgelost. Vorig jaar gingen wij kijken om een tweede huis te kopen. Zo gingen we van overlevingsprobematie, naar luxe problemen! Uiteindelijk dit jaar in de zomer offerte aangevraagd op de eigen woning. Consumptief krediet heet dit bij Sietske Meewis. We hebben uiteindelijk maar geen tweede huis gekocht maar een mooi vrijstaande huis in Limburg. Eigenlijk dus voor niets een offerte aangevraagd……… Ware het niet dat we dankzij deze offerte het huis konden kopen. We konden immers aantonen dat wij kredietwaardig waren. Dhr. Henry Luigjes heeft vervolgens weer een offerte aangevraagd voor de nieuwe woning. Het is Henry gelukt om binnen 10 dagen de nieuwe hypotheek af te sluiten! Henry is zo snel met het verwerken van de aangeleverde documenten, dat ik steeds de vertragende factor was. Ook leuk om te vermelden dat het telefoon contact heel prettig is geweest. De prijs van het afsluiten van de hypotheek was ook zeer prettig, zijnde € 695 gebaseerd op execution-only. d.w.z. dat de klant zelf weet wat hij wil, maar de tussenpersoon vraagt de hypotheek aan. Henry en Sietske bedankt! Walter en Jolanda

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Rob van de Graaf

22 oktober 2020 om 14:53

Wij hebben voor het eerst een execution only-aanvraag gedaan, en binnen vier weken was alles geregeld. Henry zit overal bovenop, en reageert altijd binnen een dag (vaak zelfs 's avonds). Als iets onduidelijk was konden we ook bellen, en was de vraag snel beantwoord.
Van tevoren vond ik het best spannend om te doen (ondanks advies vanaf de zijlijn), maar dat was nergens voor nodig.10

Robbert

21 oktober 2020 om 10:00

Zeer goed en heel snel geantwoord! Continue stond ik in contact en er werd snel gehandeld. Op alle vragen kwamen antwoorden.


10

Hans

20 oktober 2020 om 21:20

Ik heb met volle tevredenheid gebruik gemaakt van de execution only mogelijkheid van Zelf Hypotheek Afsluiten. Vanaf de start (via het maken van een test) tot aan het eind (aanlevering notaris) ben ik snel en vakkundig geholpen door Henry. Ook het gebruikte online dossier incl. bijbehorende berichtgeving werkt super. Ik kan Zelf Hypotheek Afsluiten dan ook van harte aanbevelen.


10

Bouwman

15 oktober 2020 om 16:02

Prima geholpen om een hypotheek af te sluiten voor onze zoon. Aantal keer gebeld met Henry voor wat specifieke vragen, goed bereikbaar en direct antwoord. Zetten je dossier snel door aan de hypotheekverstrekker. Kortom: Weet je al wat van hypotheken, soort hypotheek en heb je je administratie op orde dan is dit qua prijs zeker aan te raden.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Martin van Middelkoop

15 oktober 2020 om 12:07

Als je weet wat je nodig hebt in je hypotheek, kan je hier heel goed terecht. In tegenstelling tot de partij waar ik in eerste instantie terecht was gekomen, reageert en acteert Henry altijd vriendelijk en snel, de andere partij was een stuk afstandelijker. Henry leidt je netjes door het proces, ook voor een first-timer op de execution-only hypotheek wereld zoals ik was het allemaal prima en gemakkelijk te doen. Alles ging snel en zoals verwacht, geen verrassingen, en dat ook nog tegen een scherpe prijs. Ik zou een volgende keer zo weer terugkomen bij Zelfhypotheekafsluiten.nl


10

Dirk

15 oktober 2020 om 10:18

Ben blij dat ik Henry/Zelf Hypotheken afsluiten op internet gevonden heb.
Tijdens het lezen van allerlei mogelijkheden om de overwaarde van je huis te verzilveren vond ik maar één instelling waarbij ik zelf alles in de hand houd.
Voor die keuze had ik geen adviseur nodig, net zo min als een 'adviseur' die mijn financiën gaat zitten beoordelen...
Bij de gekozen instelling is het niet mogelijk om zonder adviseur af te sluiten.
En toen kwam ik Henry tegen op internet, alles werd zakelijk, snel en efficiënt geregeld, zonder omwegen maar snel recht op het doel af. Ben hier heel tevreden over


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.8

Roel

7 oktober 2020 om 21:32

Erg snelle reacties en duidelijke instructies wat aan te leveren. Al met al weer erg blij dat we de hypotheek online hebben afgesloten!


9

Tobias Werven

4 oktober 2020 om 20:54

Na wat zoeken gekozen voor Zelfhypotheekafsluiten.nl
Snelle en professionele reacties gekregen van Henry.
Een prettig persoon om contact te hebben die het met plezier lijkt te doen.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!7

Anoniem

21 september 2020 om 00:00

Voor hypotheek advies zijn wij naar FACN gegaan. Wij zijn geholpen door Henry. Wat wij heel fijn vonden is dat de mogelijkheid is om buiten kantoortijden afspraken te plannen. Henry is goed op de hoogte van de situaties qua rente. Zo werden wij benaderd om een afspraak te vervroegen zodat wij binnen een gunstiger rentetarief zouden komen. Wij hebben beide erg weinig kennis van hypotheken, Henry heeft ons geprobeerd om alles zo goed mogelijk uit te leggen.


9

Jan van Vlokhoven

16 september 2020 om 19:45

Vooraf telefonisch wat info ingewonnen bij FACN.
Na financiële ervaringstoets besloten om execution only hypotheek af te sluiten.
Proces is uitstekend verlopen, Henri geeft per mail precies aan wat je moet insturen en welke de vervolgstappen zijn. Enige kleine minpuntje is dat ik een taxatie moest laten doen terwijl ik er van uit ging dat WOZ-waarde zou volstaan.
Verder niets dan lof.
gr
Jan


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.10

Henk Hazeleger

14 september 2020 om 00:00

Fantastische adviseur die deskundig en betrouwbaar te werk gaat en alle afspraken netjes nakomt! Aanrader.


10

Karel Koffijberg

7 september 2020 om 12:16

Zeer goede ervaring gehad met de heer Luigjes, denkt goed mee, reageert snel, is kundig op zijn vakgebied en reageert adequaat bij 'problemen' naar de hypotheekbank. Al met al een prima ervaring


10

JR

4 september 2020 om 15:05

Met de deskundige en efficiënte hulp van de heer Luigjes een goede hypotheek afgesloten. Procesbewaking en snelheid van reageren was uitstekend. Zeer aan te raden dienstverlener!


9

Ewald Timmen

3 september 2020 om 16:33

Het was een prima strak geregisseerd proces met goede uitkomst. Snelle, duidelijke respons, geen blabla en een hoog werktempo; ging alle dienstverlening in Nederland maar zo...


10

Wilco Zonderland

25 augustus 2020 om 17:07

Zelf werkzaam in financiële dienstverlening en daarom op basis van Execution Only hypotheek gesloten. Ben zeer tevreden over het efficiënte proces, de deskundige bemiddeling en uitstekende service. Wat mij betreft een voorbeeld voor de branche.


10

Ruud

14 augustus 2020 om 10:41

FACN werkt snel en efficiënt. Altijd binnen een dag een reactie. Hypotheek was vlot en probleemloos geregeld!


10

Mark

12 augustus 2020 om 13:07

Goede kennis in huis. Denken graag mee. Dikke 10!


10

Claire

11 augustus 2020 om 18:13

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. We kregen reminders ruim voor het verstrijken van een deadline, etc. Zeer aanrader om met deze dienstverlener in zee te gaan.


10

Sunil

2 augustus 2020 om 13:40

Nooit gedacht dat zelf een hypotheek afsluiten zo simpel kon zijn. Henry heeft prima geholpen en geadviseerd, hetgeen in een mum van tijd tot de perfecte hypotheek heeft geleidt. Dikke 10 ! Bedankt!


10

Beers

31 juli 2020 om 20:57

De heer luigjes werkt zeer snel en accuraat. Was zelfs zo attent om mij op de hoogte te brengen van een aanstaande renteverhoging town ik bezig was met aanvraag renteaanbod. Zeer prettige afhandeling en goede service!

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.9

Jeroen

30 juli 2020 om 18:20

Acht jaar geleden via FACN mijn eerste hypotheek op een prettige manier afgesloten. Bij onze nieuwe overstap wederom op een fijne manier van de diensten gebruik gemaakt via zelfhypotheekafsluiten. Waar nodig is Henry telefonisch bereikbaar voor detail vragen. Communicatie is verder helder qua voortgang en vlotte reacties per mail.


9

Marleen

28 juli 2020 om 14:36

Ik heb een erg goede ervaring met Henry! Ondanks Corona duurde het wat langer, wat ik persoonlijk wat spannend vond! Maar door de fijne begeleiding, het snelle reageren en lastminute wijziging van Henry is alles gelukt!
Over twee weekjes krijg ik de sleutels al. Dankjewel nogmaals!10

Tim

20 juli 2020 om 16:41

Zeer goede ervaring gehad met ZELF Hypotheek Afsluiten. Henry pakt alles snel op, werkt nauwkeurig en denkt met je mee wanneer dat nodig is. Heb je enige kennis van hypotheken en vind je het leuk een en ander zelf te regelen en uit te zoeken, dan ben je bij ZELF Hypotheek Afsluiten aan het juiste adres.


10

Willy

20 juli 2020 om 16:41

Heel erg tevreden. Prima geregeld allemaal. Altijd een snelle reactie.


9

Katja

17 juli 2020 om 19:03

Goed en snel geholpen


10

Mustafa

17 juli 2020 om 12:19

Ik voel me heel gelukkig als ik dingen alleen doe, vooral als mensen denken dat dit niet alleen kan. Ik neem dit als een challage. Dit was geen gemakkelijke uitdaging om zelf te onderzoeken en een hypotheek te krijgen, maar dankzij Henry en zijn team. Alles verliep vlot. Duidelijke uitleg en duidelijke kosten. Ik raad zelf hypotheek afsluiten ten zeerste aan.

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

Cor van Es

15 juli 2020 om 00:00

Dit is inmiddels de 3 de keer dat ik via Henry een hypotheek regel. Ditmaal voor mijn schoondochter en
oudste zoon. Doordat zij zelf nieuwbouw gaan doen en ook door de corona duurde alles wat langer
dan verwacht. Maar uiteindelijk wel met een goede afloop. Henry reageert zeer snel en niet alleen
van 9 tot 5. Alles samen weer goed geregeld en de samenwerking weer voor herhaling vatbaar. De 4 de
keer loopt inmiddels, want ook is Henry bezig voor mijn schoondochter en mijn middelste zoon.
Henry bedankt!3

Guus Vriens

11 juli 2020 om 08:04

Ben niet tevreden over Henry Luigjes. Geeft informatie zonder overleg met de geldverstrekker. Als je
hem daar op aanspreekt, krijg je als antwoord: ik kan niet alles weten! Ik wilde een nieuwe offerte,
aangezien de rente was gedaald. Is dus niet door gegaan en kost mij nu dus gedurende de rentevast
periode ca 1500 euro!!Reactie van Henry

Dank voor uw opbouwende kritiek. Er was zeker wel overleg met de geldverstrekker, echter de
geldverstrekker geeft binnen de geldigheidstermijn van de offerte geen gewijzigde offerte af. Dat is
ook juist van de geldverstrekker en dit heb ik minstens 5 keer proberen uit te leggen aan de heer
Vriens. Ik kon mijn inziens niet van tevoren weten dat de heer Vriens eventueel binnen de offerte
duur wilde wijzigen. Een aantal geldverstrekkers hebben de dagrentegarantie en een aantal ook niet.
Dank voor de beoordeling met het cijfer 3, want ik had gezien uw communicatie met mij maximaal 1
verwacht, dus dat valt 200% mee. Wij wensen u veel woonplezier toe, dit ondanks de in uw ogen
ongeveer netto € 3,75 per maand te veel aan rente.


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.


Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.10

George Lobbe

8 juli 2020 om 10:46

De ervaringen met ZelfHypotheekAfsluiten zijn uitermate goed. Ik ben blij dit gedaan te hebben en niet alleen vanwege de prijs. Je krijgt inhoudelijk goed onderbouwde antwoorden, zowel via de mail als telefonisch. Er wordt snel op alles gereageerd. Dat het wat lang heeft geduurd met de hypotheekofferte lag niet aan Henry en collega's. De volgende keer (over 20 jaar) zal ik zeer zeker weer van hun diensten gebruik gaan maken. En al die positieve reacties die ze al hebben gehad zijn begrijpelijk. Er zijn nog mensen die hun werk leuk vinden ;-)


9

Robert

7 juli 2020 om 20:09

Uitstekende service. Altijd snelle en adequate respons. Goed meedenken en prima tips.
Ik kende deze mogelijkheid niet, maar werd er op gewezen door mijn financieel adviseur die er goede ervaringen mee had. Die goede ervaringen heb ik nu ook.10

Ruben Kruithof

1 juli 2020 om 13:16

Uitstekende dienstverlening, betrokken en zeer professioneel. Echt een aanrader! Voor ons maakte de korte lijntjes en het snelle reageren het erg fijn om samen met Henry een hypotheek af te sluiten. Binnen een week of drie was alles geregeld. Met een betrokken, vriendelijke en snelle omgang zijn wij heel tevreden. Wij raden het iedereen aan.


10

Ruben Kruithof

1 juli 2020 om 08:11

Uitstekende dienstverlening, betrokken en zeer professioneel. Echt een aanrader! Voor ons maakte
de korte lijntjes en het snelle reageren het erg fijn om samen met Henry een hypotheek af te sluiten.
Binnen een week of drie was alles geregeld. Met een betrokken, vriendelijke en snelle omgang zijn
wij heel tevreden. Wij raden het iedereen aan.9

Olivier

29 juni 2020 om 12:39

Snel en accurate service tegen absolute bodemprijs, wie is daar nu niet blij mee? Ben zelf 15 jaar hypotheekadviseur geweest en weet wat er bij komt kijken. Over prijs kwaliteit verhouding meer dan tevreden.


10

Mark

22 juni 2020 om 10:52

Super geholpen door Henry. Heel goed bereikbaar en behulpzaam.


10

Raymon

11 juni 2020 om 12:21

Al eerder hebben we via Henry een hypotheek afgesloten. Aangezien dit zo naar tevredenheid ging zijn we nu voor een nieuwe woning vanzelfsprekend weer bij hem uitgekomen. Wederom top geregeld en toch nog een handige verdeeltip omtrent de hypotheek meegekregen ondanks dat de aanvraag bij ons zelf lag. Dank wederom!


9

Renzo

10 juni 2020 om 21:09

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Snelle communicatie, vakkundige hulp en snelle actie. Ik kan Henry en zijn team alleen maar aanbevelen!

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

Jan Rijser

9 juni 2020 om 16:12

Nu voor de 2e keer bij dit bedrijf een hypotheek afgesloten en wederom tot volle tevredenheid. De begeleiding van de hypotheekspecialist, de heer Henry Luigjes, was perfect. Hij heeft verstand van zaken, beoordeelt de ingestuurde documenten zeer snel, reageert ook bijzonder snel op mailtjes en is zeer goed bereikbaar. Indien er documenten niet werden goedgekeurd, om wat voor reden dan ook, dan werd je zeer goed begeleid/geadviseerd om de juiste documenten aan te leveren. Hij anticipeerde ook heel goed op eventuele vragen van de geldgever. Ook de doorlooptijd was prima in orde. Ik had eerder goede ervaringen met Hypotheek24, maar FACN is absoluut van een hoger niveau. Een echte aanrader!!!!


8

Ad van Veldhoven

6 juni 2020 om 17:41

Goede ervaring

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9

Alex

3 juni 2020 om 15:38

Zelf online de hypotheek overgesloten (execution only): jezelf goed inlezen, uitzoeken wat je zou willen, en dan een bemiddelaar uitzoeken..... Voor wat wij zochten (redelijk het recht-toe-recht-aan oversluiten van een hypotheek) is onze ervaring met zelfhypotheekafsluiten (FACN) uitstekend! Op basis van een eenvoudige checklist die je krijgt zelf alle documenten verzamelen en per email opsturen. Henry Luigjes reageert snel en duidelijk op emails en vragen.


10

Wim Stolk

22 mei 2020 om 23:11

Al 4 keer een hypotheek afgesloten, met een rare nasmaak.Bij zelf hypotheek afsluiten, bepaal je zelf bij welke bank, jij je hypotheek wilt afsluiten. Perfect geregeld. Bedankt ga zo door om mensen blij te maken.


10

JGM Deen

8 mei 2020 om 08:44

Hypotheek aanvraag volledig laten verzorgen door FACN.
Buitengewoon prettige contacten, hebben verstand van zaken, adviseren goed en handelen adequaat.
Ondanks vrij complexe financiering heeft FACN er alles vlotjes doorheen geloodst.
Resultaat: Binnen enkele weken een hypotheek voor 20 jaar vast tegen de laagste rente. Chapeau!9

Anoniem

7 mei 2020 om 05:48

Als je weet wat je wilt met je hypotheek dan is dit een prima partij om een hypotheek voor je te bemiddelen. Er wordt snel gereageerd op vragen en als er documenten werden aangeleverd. Geen overbodige poespas en al met al lagen de stukken binnen 2 weken na aanvraag bij de Notaris. Ik kan deze partij zeker aanraden.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.


Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

Andre Moquette

28 april 2020 om 15:35

Zeer tevreden over de begeleiding bij het zelf afsluiten van de hypotheek. Henry Luijes was zeer geduldig - ook bij mijn hier en daar kritische vragen over de soms overdreven bureaucratie die ik ervoer van de kant van de beoogde geldverstrekker.
Alles is perfect geregeld en de akte voor de oversluiting van onze hypotheek is inmiddels naar volle tevredenheid gepasseerd.
Dank hiervoor!!!9

Anoniem

21 april 2020 om 15:40

Wij zijn goed geholpen door FACN, na een vrijblijvend gesprek werd met en dag een hypotheekofferte aangevraagd. Communicatie gaat erg snel en wij zijn goed geholpen.


10

Mark en Annemieke Bouwhuijs

17 april 2020 om 21:29

Bij de aankoop van ons huis, en alles wat daarbij komt kijken, heeft Henry Luigjes ons heel goed begeleid. Wij konden met al onze vragen bij hem terecht en op onze mails hadden we altijd snel antwoord. Een erg positieve ervaring dus. Mochten we ooit weer een adviseur nodig hebben, dan nemen we zonder twijfel weer contact op met Henry.


10

Jan en Nienke van Asselt

17 april 2020 om 10:58

Henry heeft ons op uitstekende wijze geholpen. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen. Ons van goed advies voorzien in de verschillende hypotheekvormen. Op onze vragen kregen wij altijd tijdig reactie. Kortom, een echte aanbeveling.


9

Anoniem

14 april 2020 om 17:59

Een super fijne ervaring met zelf online de hypotheek afsluiten. Als je weet wat je wilt is het zo geregeld. Zorg dat je zelf alle documenten klaar hebt staan en dan gaat het super eenvoudig en snel. goede begeleiding en zeer snelle reacties van Henry Luigjes m.b.t. de bemiddeling.


10

Fam. Van Bokhorst

14 april 2020 om 20:21


Wij zijn ontzettend goed geholpen door Henry Luigjes. Na een goed gesprek wisten we waar we aan toe waren en wat we konden. Nu binnen 1,5 maand alles rond en hebben we een huis gekocht. Henry, we willen je heel erg bedanken voor de goede adviezen en fijne samenwerking. Vriendelijke groet, Marcel & Jonna van Bokhorst.


Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9

Anoniem

6 april 2020 om 19:26

Het zelf regelen van een hypotheek via FACN is, vooropgesteld dat je voldoende materiedeskundig bent, een dosis zelfwerkzaamheid waarmee je goed geld kunt besparen. Henry Luigjes heb ik ervaren als erg klantgericht. Hij reageert snel en duidelijk op email resp. telefoon. Vraag wel naar hypotheekverstrekkers waarbij je niet aanvullend met kosten service provider wordt geconfronteerd ad. € 175,- bovenop het execution only tarief van € 490,-. FACN levert adequate bemiddeling voor een aanvaardbaar bedrag.


10

Anoniem

2 april 2020 om 11:59

Kan niet anders concluderen dat deze onderneming hun geld dubbel en dwars waard is! Ze zijn de goedkoopste in de markt maar daarnaast zeer klantvriendelijk en zorgen voor een super snelle doorlooptijd. Vanaf het eerste contact tot aan dat de stukken naar de notaris zijn gestuurd heeft precies 10 werkdagen geduurd! Ook het persoonlijk contact is zeer prettig. Zoek je een goede en betrouwbare bemiddelaar en wil je geen dief van je eigen portemonnee zijn dan zit je hier bij het goede adres!

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.10

Anoniem

31 maart 2020 om 09:54

Wanneer je je zaak goed op orde hebt (of wel als je de benodigde documenten klaar hebt staan !), is zelf de hypotheek afsluiten eigenlijk een fluitje van cent. En dit zeker met de professionele ondersteuning van de heer Henry Luigjes. In mijn situatie ging het dossier binnen 2 weken na aanvraag naar de notaris. Top


9

Anoniem

27 maart 2020 om 16:08

Ik zocht een eenvoudige hypotheek voor weinig kosten en dhr.Luigjes heeft dat vlot en correct voor mij weten te bemiddelen. Prettig dat het zo online kon.


10

Anoniem

26 maart 2020 om 21:59

Zeer goed geholpen. Tijdens het hele proces vlot en deskundig geholpen. Goed, vriendelijk in het contact en doortastend in de afhandeling. Henry bewaakt het proces zorgvuldig zorgt voor een minimale doorlooptijd. Zeker aan te bevelen!


9

Marco van Son

23 maart 2020 om 19:02

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik heb gebruik gemaakt van de execution-only optie. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Een aanrader zeker ook gezien de vele werkzaamheden die voor een goede prijs verricht zijn.


10

Anoniem

14 maart 2020 om 16:59

Kan niet beter! Dit is zoals alle bedrijven in nederland zouden moeten werken. Zeer professioneel advies, goede prijs, goed te bereiken snelle response, geeft een geborgen gevoel bij de totale transitie. Je merkt dat deze man (Henry Luigjes) hart voor de zaak heeft. Ik weet zeker als u in zee gaat met hem dat u hetzelfde gaat overkomen.


10

Anoniem

7 maart 2020 om 19:15

Wij zijn zeer snel en deskundig geholpen door de heer Luigjes. Niets is teveel voor hem en hij denkt erg goed mee met de klant. Hij heeft meerdere keren met de hypotheekverstrekker gebeld om bepaalde specifieke dingen te regelen. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Een echte aanrader! De volgende keer gaan wij zeker weer met hem in zee.


10

Arnold Gordijn

2 maart 2020 om 20:07

Super geholpen met een execution only product.
Henry reageerde snel en professioneel op de zaken.
Zou ik een volgende keer zo weer doen.8

William Bostelaar

2 maart 2020 om 09:07

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!


10

Erwin Vos

26 februari 2020 om 21:51

Henry en Sietse hebben mij echt super geholpen ook al was het alleen execution-only uitvoering. Ze gaven goeie adviezen en super snel in reactie en fijn in communicatie. Nu 4maanden na afsluiting had ik verzoek voor meer financiering ten behoeve verbouwen. dit gingen ze direct en kosteloos voor mij uitzoeken, een aanrader om met hun te werken.


9

Ricardo Casolin

20 februari 2020 om 00:00

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!


10

Piet Vermeer

18 februari 2020 om 00:00

Na een uitgebreid en deskundig kennismakingsgesprek, is de verdere procedure zeer voorspoedig verlopen en met een goede begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden over FACN (Henry Luigjes)


9

Anoniem

14 februari 2020 om 10:11

Vakkundig en professioneel geholpen door de heer Luigjes. Top!


9

Anoniem

14 februari 2020 om 10:27

Henry reageert snel, is duidelijk in wat er wordt verwacht en is prettig in de communicatie. Je kunt bij hem terecht voor al je vragen telefonisch en via mail.


9

Max Nelwan

4 februari 2020 om 11:31

Voor mij was het wennen aan het idee om zelf een bijdrage te leveren aan het afsluiten van mijn hypotheek. Achteraf 100% meegevallen. Wel veel mailwisselingen maar ook dat is even wennen. Op al mijn vragen werd zeer snel en meestal nog binnen een paar uur op gereageerd. Ook telefonisch heel goed bereikbaar. Even telefonisch sparren werd ook de tijd voor genomen. Bij een misverstand mbt een hogere inschrijving hypotheek werd nog dezelfde dag in orde gemaakt. Voor de wijze waarop ik door Henry Luigjes ben geholpen niks dan lof. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Kortom: je bent een ...... wanneer je geen gebruik maakt 'zelf hypotheek afsluiten'.

Alleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!10

R.R.W. van den Bedem

24 januari 2020 om 21:54

Service met een hoofdletter S. Duidelijke en heldere communicatie en zonodig telefonisch contact. De heer Luigjes staat voor zijn relaties en komt zijn afspraken na. Top ervaring en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Niet langer twijfelen dus en gewoon met deze partij in zee gaan.


9

Roel

24 januari 2020 om 15:24

Voor het eerst geheel zelf afgesloten met bemiddeling van Zelf Hypotheek Afsluiten. Dat ging soepel en snel, met een prettig contact met Henry Luigjes. Dus mocht je zelf of met advies willen afsluiten dan kan ik ze van harte aanbevelen.

Gewoon eerlijk


Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant. Daar kunnen wij je uiteraard veel over vertellen. Wij laten echter liever onze klanten zelf aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` hebben ervaren. Lees hier de ervaringen en bepaal zelf of je via ons de nieuwe hypotheek wilt afsluiten.9,5

Arjan Kraai

24 januari 2020 om 00:00

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews, ik ben hier echter zo prettig geholpen dat ik niet kon weigeren; Henry luisterde goed naar wat onze wensen waren en hij speelde daar goed op in, hij liet duidelijk zien wat de mogelijkheden waren en welke keuzes we hadden, ook kregen we de keuze uit meerder geldverstrekkers, deze hadden allemaal hun eigen voor en nadelen en dan is een deskundige advies erg prettig, wat betreft de doorlooptijd, dat ging ook bijzonder snel. Hierbij kan ik dus met recht zeggen, een welverdiende 9,5 en als er gebak bij de koffie was geweest, dan had jullie een 10 gekregen.


10

E. van der Veer

22 januari 2020 om 19:01

In Nederland geven we niet gauw een 10. Maar wat als een onderneming precies doet wat ze beloofd én dat op een aangename snelle wijze. Adequaat reageren, snelle respons, eindresultaat: uitstekend. En volgens mijn oude rapportboekje is uitstekend een 10.

Waarom is
jouw mening belangrijk?


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.8

F. Verhulst

22 januari 2020 om 21:30

Voor mijn hypotheekaanvraag werd ik uitstekend geadviseerd. Op mijn vele vragen werd er via de mail snel gereageerd. Er was wel een misverstand met een formulier maar dat is goed opgelost door de hypotheekadviseur. Het duurde wel een lange tijd voordat de hypotheek uiteindelijk rond was maar dat lag niet aan deze adviseur. Tijdens de decembermaand was het extra druk bij de geldverstrekker. Kortom 'Zelf Hypotheek afsluiten' verdient een goede beoordeling en de prijs is zeker acceptabel!


9

Anoniem

9 januari 2020 om 00:00

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld. Wel nog een advies, er stond bij wat een notaris gemiddeld ongeveer kost. Ik had geen offerte bij een notaris opgevraagd, heel stom van mij, nu was ik het dubbele kwijt.


Reactie van ZELF Hypotheek Afsluiten:
Hartelijk bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer. De prijs van de door uw gekozen notaris viel inderdaad hoger uit dan het bedrag wat een notaris gemiddeld in Nederland in rekening brengt. Eerst een paar offertes opvragen bij diverse notarissen is inderdaad altijd verstandig. Alleen al omdat je dan weet waar je aan toe bent. Wij wensen u veel woongenot toe!


Hartelijke groet,

Henry LuigjesAlleen reviews
van echte klanten


Op deze pagina staan beoordelingen over Zelf hypotheek afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!9

J. Scheffer

20 december 2019 om 00:00

Uitstekende mensen die doen wat ze beloven. No nonsens en persoonlijke benadering. Prima bureau om “zaken” mee te doen!


9