Wat je maximaal kunt lenen voor jouw hypotheek.

Trots op hypotheekpeiling Consumentenbond: Goedkoopste Execution Only

Ben je benieuwd hoeveel je voor een woning kunt lenen?

Ontdek in een paar simpele stappen
wat je maximaal kunt lenen voor je nieuwe hypotheek.


Bereken eenvoudig de maximale hypotheek. Het bedrag dat je straks ziet, geeft een indicatie van wat je ongeveer kunt lenen op basis van de ingevulde gegevens.

Wil je weten hoe het werkt?


Wil je weten hoe het werkt? Of ben je benieuwd of het regelen van een hypotheek iets voor jou is? Stel ons je vraag en bespreek vrijblijvend jouw situatie met één van onze hypotheekspecialisten. Wij nemen gewoon de tijd om al je vragen te beantwoorden.
Geheel vrijblijvend en kosteloos.

0

jaar ervaring als dé hypotheekspecialist

0

hypotheekafsluiters
via dit platform

0

persoonlijke situaties om voor ons te kiezen

0

gemiddelde klantbeoordeling

Kom je er niet uit? We helpen graag.


Bespreek vrijblijvend je situatie met één van onze specialisten. Wij nemen de tijd om dit soort vragen te beantwoorden. Helemaal vrijblijvend en kosteloos. Je bepaalt helemaal zelf of je de hypotheek via ons regelt.

Jullie beoordeling telt!


In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het belangrijk om jouw ervaring te weten. Met de opgedane ervaringen, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je ons jouw klantervaring toestuurt.

Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?