Dienstverlening Zelf hypotheek afsluiten


Zelf hypotheek afsluiten biedt verschillende dienstverlening aan. Meer daarover lees je op deze pagina.

Op deze pagina

Hypotheken

Je kunt op onze website samen met één van onze hypotheekadviseurs of helemaal zelfstandig je hypotheek regelen. Het is allebei mogelijk. Wat je keuze ook wordt, onze experts staan op elk moment voor je klaar.


Zelfstandig je hypotheek regelen (Execution Only)

Regel je bij Zelf hypotheek afsluiten zelf je hypotheek, dan neem je alle belangrijke beslissingen zelf. Wij regelen de rest. Handig, want dan hoef je zelf geen renteaanbod op te vragen of je zorgen te maken of je hypotheek wel op tijd rondkomt. Sluit je zelf je hypotheek af dan zorgen wij ervoor dat de aanvraag in behandeling wordt genomen door de hypotheekaanbieder. Wij informeren je over de status van de aanvraag en je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen. We helpen je hier natuurlijk bij, maar geven je geen persoonlijk hypotheekadvies. Meer informatie over Execution Only vind je hier.


Hypotheek afsluiten met advies (Hypotheek Met Advies)

Je kunt bij ons ook een hypotheek met advies afsluiten. Je krijgt dan een eigen hypotheekadviseur die je van A tot Z persoonlijk begeleidt. Op basis van jouw wensen en informatie stellen we een hypotheekadvies voor je op. Als uit ons advies blijkt dat de best passende oplossing geboden wordt door een aanbieder met wie wij samenwerken, dan zorgen we dat alle benodigde documenten op tijd binnen zijn bij de hypotheekaanbieder. Keurt de aanbieder je aanvraag goed, dan ontvang je de definitieve hypotheekofferte. Meer uitleg over een hypotheek met advies vind je hier. Voor het zelfstandig of met online advies afsluiten van je hypotheek hebben wij dit dienstverleningsdocument opgesteld. ​​​​​​​


Schadeverzekeringen

Je kunt bij ons schade- en levensverzekeringen vergelijken, aanvragen en afsluiten. Onder schadeverzekeringen vallen (bestel)auto-, aansprakelijkheids-, woonhuis-, inboedel-, zorg-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen en de Veilig Online Verzekering. In de meeste gevallen regelen wij de volledige totstandkoming van de verzekering.


​​​​​​​Overlijdensrisicoverzekeringen (ORV)

Ook overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons vergelijken, aanvragen en afsluiten. Voor een groot aantal overlijdensrisicoverzekeraars treden we op als intermediair (tussenpersoon). Wij regelen alles rondom de aanvraag van de verzekering, maar ook na het afsluiten kun je voor wijzigingen bij ons terecht. Wij handelen zoveel mogelijk voor je af met de verzekeraar. Je krijgt duidelijke informatie over wat Zelf hypotheek afsluiten voor je doet en waarvoor je bij je verzekeraar moet zijn.


Advies levensverzekeringen

Als je bij ons overlijdensrisicoverzekeringen vergelijkt, geldt de uitkomst van de vergelijking niet als een strikt persoonlijk advies. Voor een compleet advies op maat hebben we namelijk nog meer gegevens van je nodig. Op onze website krijg je binnen enkele minuten wel een online offerte. Deze online offertes vallen voor overlijdensrisicoverzekeringen wettelijk onder de noemer 'geen voorafgaand advies'. Wil je toch een strikt persoonlijk advies over overlijdensrisicoverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Maak je liever zelf (dus zonder externe adviseur) een weloverwogen keuze voor een overlijdensrisicoverzekering? Onze experts staan voor je klaar met antwoorden op al je vragen. We zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp of e-mail en geven je alle informatie die je nodig hebt om zelf je keuze te maken.

Vergelijkingskaart Hypotheek

Download hier de Vergelijkingskaart Hypotheek van Zelf hypotheeek afsluiten.

Zelf hypotheek afsluiten, onderdeel van Financieel Advies Centrum Nederland (FACN B.V.), is gevestigd aan de Uddelerveen 94, 3888 MN te Uddel (Apeldoorn) en staat als bemiddelaar geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder het WFT (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 120 158 97 en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Oost) onder nummer 08150486.


Overige registraties:

College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer m1402508

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFID) onder nummer 300.010764Zelf hypotheek afsluiten, onderdeel van Financieel Advies Centrum Nederland (FACN B.V.), is gevestigd aan de Uddelerveen 94, 3888 MN te Uddel (Apeldoorn). FACN is in 2006 opgericht.

Help je onze dienstverlening te verbeteren?

Onze dienstverlening kan altijd beter. Heb je een klacht, tip of compliment? Laat het ons weten. Hiermee help je onze dienstverlening te verbeteren.

Je gegevens zijn bij ons in goede handen en je privacy is gegarandeerd. Als je via deze website en/of de portal van Zelf hypotheek afsluiten persoonlijke en/of zakelijke gegevens achterlaat bij de vraag om informatie en/of een verzoek om contact, dan worden deze gegevens door ons uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn afgestaan. Nimmer worden door ons gegevens van bezoekers van onze site(s) afgestaan aan derden, behoudens indien wij hiertoe wettelijk verplicht zouden zijn. Bezoekers die contactinformatie (bv. een e-mail adres) achterlaten kunnen in de toekomst ook in beperkte mate ongevraagd van informatie worden voorzien (bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief). Hierbij heeft de ontvanger de mogelijkheid zich uit het bestand te laten verwijderen om verdere toezendingen te voorkomen.


Cookievoorkeuren

Wijzig hier jouw cookievoorkeuren.


De inhoud van onze websites mogen alleen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Het is de gebruiker/bezoeker van de site niet toegestaan de inhoud en/of delen van de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, door te sturen en op enigerlei wijze te verspreiden en/of beschikbaar te stellen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke instemming van de concepteigenaren.

Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?