Trots op hypotheekpeiling Consumentenbond:

Goedkoopste Execution Only

Goedkoop, maar niet duurkoop! Iedere hypotheek verzorgen wij ​​​​​​​met passie.

Trots op hypotheekpeiling Consumentenbond: Goedkoopste Execution Only

Als goedkoopste uit de bus!
...en dat met uitstekende service


In de peiling gehouden op 31 oktober '22 van de Consumentenbond komt Zelf hypotheek afsluiten als goedkoopste uit de bus voor het regelen van Execution Only hypotheek. Dat is voor jou mooi nieuws! Lees de ervaringen maar en je zult zien dat je bij ons niet alleen het goedkoopste uit bent, maar je bent ook verzekerd van een zorgvuldige afhandeling, een superhandige portal, razendsnelle service en persoonlijk contact!

De Consumentenbond informeert hypotheekafsluiters over het afsluiten van een hypotheek met advies en zonder advies. Graag verwijzen we je naar dit artikel waarin de Consumentenbond in kaart brengt in welke situaties een hypotheek afsluiten zonder advies (execution-only) een goede optie is en wat er allemaal bij komt kijken. Raadpleeg de hypotheekpeiling op Consumentenbond.nl

Via onze website-tools kun je eenvoudig en gratis:

  • actuele hypotheek rentes vergelijken
  • je maandlasten berekenen
  • de maximale leensom berekenen

Onze processen zijn efficiënt ingericht waardoor wij tegen lage kosten execution-only hypotheken kunnen aanbieden. Dit blijkt uit het artikel van de Consumentenbond waar wij als goedkoopste naar voren komen! Deze lage prijzen gaan zeker niet ten kosten van de kwaliteit, kijk hiervoor naar onze reviews van onze tevreden klanten.


Op deze website vind je alle relevante informatie die je nodig hebt, behandelen wij jouw (aan)vragen snel en professioneel, staan wij je graag te woord, zijn wij compleet onafhankelijk en bieden wij 51 hypotheekverstrekkers aan!

Vragen of hulp nodig?

Bel (0577) 408 000

Peiling Consumentenbond


Execution only aanbieders


Het laagste tarief geldt voor starters. Staat er in de tabel ook een hoger tarief, dan is dat voor mensen die al een hypotheek hebben. In alle situaties ben je bij Zelf hypotheek afsluiten het goedkoopste uit als je execution only hypotheek wilt regelen.

Peildatum tabel: 31 oktober 2022


Kosten execution only hypotheek per aanbieder


Geencentteveel.nl €545 Hypotheekmakelaar.nl €495 - €695 Independer €595 - €795 ZelfHypotheekAfsluiten.nl €490 Hypotheeksupport.nl vanaf €750 Hellohypotheek.nl vanaf €750


9,8

Tevreden klant

3 oktober 2022 om 14:54

Erg goed geholpen door Henry bij het regelen van de hypotheek. Goede en snelle communicatie.


8

Caner

12 september 2022 om 10:45

Het was super snel, goedkoop en super fijn geregeld

Lees meer ervaringen van onze klantenWil jij ook zelf aan de slag met je hypotheek?

Dan kun je bij ons je hypotheek met advies of zonder advies regelen. Je hebt een enorme keuze aan geldverstrekkers, van Rabobank, ING, tot minder bekendere, maar zeker niet minder interessante hypotheekverstrekkers zoals een Tulp of Venn hypotheek. Voor elke situatie heb je weer andere geldverstrekkers die interessant zijn. Maak een gratis account aan en ga aan de slag. Wil je eerst weten hoe het werkt? Raadpleeg dan deze website of stel ons je vraag en bespreek vrijblijvend jouw situatie met één van onze hypotheekspecialisten. Wij nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Geheel vrijblijvend en kosteloos!

Kom je er niet uit? We helpen graag.


Bespreek vrijblijvend je situatie met Henry, één van onze hypotheekspecialisten. Wij nemen de tijd om dit soort vragen te beantwoorden. Helemaal vrijblijvend en kosteloos. Je bepaalt helemaal zelf of je de hypotheek via ons regelt.

Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?