De hypotheek zelf regelen?Dan bespaar je al snel meer dan 2.000 euro op advieskosten

Wil je helemaal zelfstandig een hypotheek kiezen en regelen? Dat kan.


Wij geven je dan geen advies over de beste hypotheek voor jouw situatie, maar we begeleiden het gehele hypotheekaanvraagproces tot aan de notaris. Daarom heet zo’n oplossing ook: Execution Only (alleen de uitvoering). Doordat we geen advies geven, kost deze aanpak ons maar weinig tijd. En omdat we niet adviseren, dragen we bij ‘Execution Only’ ook geen aansprakelijkheid voor de keuzes die jij maakt. Daarom is deze manier van een hypotheek regelen voordelig: € 490. Zie voor meer details over de kosten ook onze pagina ‘Wat kost het’.

Een hypotheek zelf regelen.
Hoe werkt dat?


In het stappenplan wordt in 7 stappen uitgelegd hoe een hypotheek zonder advies - ook wel execution-only genoemd - kan worden afgesloten.

Wat is de maximale hypotheek op je nieuwe huis?


Heb je een nieuw droomhuis op het oog? Dan wil je ook weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bij ons kun je zelf jouw maximale hypotheek berekenen met je bruto jaarinkomen en dat van je
-eventuele- partner. Zo'n online berekening geeft je een idee van wat je kunt lenen.


Een hypotheek regelen kost veel geld, maar je kunt besparen op het regelen van een hypotheek

Een hypotheek regelen kost veel geld. Wanneer je een hypotheekadviseur in de arm neemt, ben je al snel 2.000 euro kwijt. Dit kan zeker goedkoper, maar hoe? Ben je financieel goed onderlegd? Dan kun je ook zelf jouw hypotheek regelen zonder advies. Dit heet Execution Only.

Heb je hypotheekadvies nodig?


Dan raden we je aan om hulp te vragen aan één van onze hypotheekadviseurs. Dat is handig als je bijvoorbeeld wil weten welke hypotheek het beste bij je past of als je benieuwd bent of je een huis kan kopen zonder eigen geld. Wij zijn 100% onafhankelijk en bij ons heb je keuze uit 51 geldverstrekkers.


Waarom een hypotheekadviseur?


Als je een hypotheek afsluit, kan het zijn dat je een hypotheekadviseur nodig hebt. Deze weet alles over hypotheken. Met de kennis die hij heeft, helpt hij jou een hypotheek te vinden die bij je past. Dat hoeft niet, maar het kan wel. Onze adviseur kijkt naar je persoonlijke financiële situatie, nu en in de toekomst. Daarnaast kijkt hij met jou naar het huis dat je wil kopen en berekent jouw maximale hypotheek. Ook bespreekt hij met je of het interessant is om de huidige hypotheek mee te verhuizen of welke nieuwe hypotheekvorm en rentevorm bij jou passen.


Dit bespreekt een onafhankelijk hypotheekadviseur met je:

  • Wel of niet de huidige hypotheek meeverhuizen naar mijn nieuwe woning
  • De hoogte van de hypotheek en de maandlasten die hierbij horen
  • Hoelang je de rente wil vastzetten (de rentevastperiode)
  • De hypotheekvorm, zoals een Annuïteiten Hypotheek, Lineaire Hypotheek of een combinatie
  • Mogelijke verzekeringen
  • Wel of geen Nationale Hypotheek Garantie
    ​​​​​​​

Heb je zoiets van, dat weet ik allemaal wel?

Dan kun je ervoor kiezen om een hypotheek zonder advies te regelen. Het makkelijkste kun je dan een account aanmaken. Een account kost je niets, maar levert je een hoop gemak op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Onze hypotheekadviseur helpt je graag.


Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze specialisten. Want wat het meest voordelig is hangt helemaal af van je huidige hypotheek. Heb je momenteel hoge hypotheekrente, dan is het mogelijk interessant om een nieuwe rente te kiezen als deze momenteel lager is. Maar ook de hypotheekvorm speelt een rol. Is deze lineair, annuïtair of aflossingsvrij? Onze hypotheekadviseurs nemen de tijd om jouw situatie door te nemen en je vragen te beantwoorden. Helemaal vrijblijvend en kosteloos. Je bepaalt helemaal zelf of je de hypotheek via ons regelt.

Let op: niet alleen de rente is belangrijk!

Je bent misschien geneigd om vooral te focussen op de laagste hypotheekrente. Maar duik ook goed in de kleine lettertjes van een nieuwe hypotheek. Passen de voorwaarden van de nieuwe hypotheek wel goed bij de huidige én toekomstige persoonlijke situatie?

Ben je benieuwd naar de actuele hypotheekrentes?

We gaan in eenvoudige stappen kijken wat je de hypotheekrente is voor je nieuwe hypotheek. Kies de gewenste hypotheekvorm etc en krijg inzage in de hypotheekrentes. Bekijk hier de actuele hypotheekrente.

0

jaar ervaring als dé hypotheekspecialist

0

hypotheekafsluiters
via dit platform

0

persoonlijke situaties om voor ons te kiezen

0

gemiddelde klantbeoordeling

Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?