Benieuwd of een DBV hypotheek bij je past?

Hét platform voor online hypotheken.


Ga je je eerste woning kopen? Wil je je huidige hypotheek oversluiten voor lagere maandlasten? Of ga je verhuizen naar een nieuwe woning en wil je je voordelige hypotheek meenemen? Bij ons kun je het allemaal zelf regelen. Of heb je liever dat wij 48 geldverstrekkers voor je vergelijken en jou op maat adviseren? Bij ons is bijna alles mogelijk!

Alle relevante informatie
binnen handbereik.


Op deze pagina vindt je alle relevante informatie met betrekking tot een DBV hypotheek. Bijvoorbeeld de actuele hypotheekrentes van de DBV. Deze rentes zijn in heel Nederland gelijk.
Of je de hypotheek nu rechtstreeks regelt bij DBV of via een andere tussenpersoon, overal krijg je dezelfde rentes aangeboden. Daarnaast vind je op deze pagina de algemene voorwaarden die DBV stelt voor het aangaan van een hypotheek.


Eenvoudig en overzichtelijk
aanleveren van benodigde hypotheekgegevens


Vanuit je (gratis) account kun je eenvoudig en overzichtelijk alle relevante informatie aanleveren voor je
hypotheekaanvraag en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Als je haast hebt om
bijvoorbeeld de rente vast te zetten, kunnen wij dit prioriteit geven. Heb je géén haast, dan kun je
eenvoudig, op het moment dat het jou uitkomt, de hypotheekaanvraag opbouwen.


Doordat wij gespecialiseerd zijn in het stroomlijnen van onze (administratieve) processen, kunnen wij snel en eenvoudig jouw
situatie inventariseren en analyseren. Één van de meeste gehoorde reviews van onze klanten is onze
snelle verwerkingstijd.

Vragen of hulp nodig?

Bel (0577) 408 000

De kleine lettertjes van een hypotheek


Een duik in de voorwaarden van DBV hypotheken


De algemene voorwaarden bevatten vaak veel tekst die sommige mensen lastig te lezen vinden. Daarom raden wij aan rustig naar de inhoudsopgave te kijken, waar je ziet waar je welke voorwaarden vindt. Mocht je hier niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen om jouw vraag hierover te stellen welke wij z.s.m. zullen beantwoorden.

Belangrijke documenten


Downloads

​​​​​​​

Handige weetjes van onze hypotheekspecialist


 • Zijn er bijzonderheden die afwijken van een standaardsituatie waar wij rekening mee moeten houden bij het indienen van jouw aanvraag? Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere inkomenssituatie/ onderpand / VVE / of gewenste hypotheekopzet. Geef dit aan in het opmerkingenveld of schrijf dit in het berichtenveld naar ons nadat je een account hebt aangemaakt.
 • Veel mensen geven logischerwijs de voorkeur aan een geldverstrekker met de laagste rente, in sommige situatie kan het echter verstandiger zijn om een geldverstrekker met een hogere rente, maar gunstigere voorwaarden te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende voorwaarden: geldigheidsduur offerte, bereidstellingsprovisie van toepassing of niet, mogelijkheid boetevrij aflossen.
 • Houdt rekening met de bijkomende kosten van een hypotheekaanvraag en of je dit mee wilt financieren of uit eigen middelen wilt voldoen.
  Naast onze bemiddelingskosten kun je mogelijk te maken krijgen met de volgende kosten:
  • taxatie-, notaris-, NHG-kosten.
  • Kosten externe rekenexpert voor het opstellen van een Externe Inkomensverklaring
   (bij zelfstandigen soms van toepassing).
  • Bij een doorstromer rekent een geldverstrekker soms extra kosten voor een overbruggingshypotheek.

​​​​​​​Raadpleeg hier de actuele hypotheekrente

van DBV voor de jouw gewenste hypotheekvorm.
Benieuwd naar de mogelijkheden van een hypotheek bij DBV? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over een DBV hypotheek?


Wil je weten hoe het werkt? Of ben je benieuwd of het regelen van een DBV hypotheek iets voor jou is? Stel ons je vraag en bespreek vrijblijvend jouw situatie met één van onze hypotheekspecialisten. Wij nemen gewoon de tijd om je vragen te beantwoorden. Vrijblijvend en geheel kosteloos.


9

Jan Willem

13 oktober 2022 om 12:43

Duidelijk manier van werken. Goed aanbod.
Alle stappen worden duidelijk gecommuniceerd, en reacties zijn snel binnen.
Als de rente stijgt is er direct een signaal.
Prima partij om mee samen te werken!10

René

20 september 2022 om 16:52

Wij zijn uiterst correct, duidelijk en snel geholpen door Dhr. Luigjes. Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar een goede hypotheekadviseur voor een nog betaalbare prijs.


10

Pieter Oudshoorn

12 september 2022 om 09:42

Zeer goed geholpen door specialist Lester. Fijne digitale omgeving en snelle reactietijd. Aanbeveling!

Lees meer ervaringen van onze klanten

Geïnspireerd?


Welke hypotheekwens je ook hebt en wat je situatie ook is. Een account op ons hypotheekplatform is een aanrader als je snel op weg wilt met je hypotheek. Je hebt de keuze om de hypotheekaanvraag honderd procent zelf te regelen. Als je het fijner vindt, kunnen wij ook alle of specifieke onderdelen van de hypotheekaanvraag voor je uit handen nemen. Wat je wensen ook zijn. In je account kun je jouw voorkeuren aangeven en aan de slag met je hypotheekdossier of alvast benodigde documenten verzamelen.


Nog aan het oriënteren?
Ook dan is een Zelf account handig, omdat je vanuit je account vrijblijvend al je vragen kunt stellen. Heb je graag dat wij 48 geldverstrekkers voor je vergelijken en jou op maat adviseren? Bij ons is bijna alles mogelijk!

Start je hypotheekdashboard Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?