Benieuwd of een Obvion hypotheek bij je past?

Hét platform voor online hypotheken.


Ga je je eerste woning kopen? Wil je je huidige hypotheek oversluiten voor lagere maandlasten? Of ga je verhuizen naar een nieuwe woning en wil je je voordelige hypotheek meenemen? Bij ons kun je het allemaal zelf regelen. Of heb je liever dat wij 51 hypotheekverstrekkers voor je vergelijken en jou op maat adviseren? Bij ons is bijna alles mogelijk!

Alle relevante informatie
binnen handbereik.


Op deze pagina vindt je alle relevante informatie met betrekking tot een Obvion hypotheek. Bijvoorbeeld de actuele hypotheekrentes van de Obvion. Deze rentes zijn in heel Nederland gelijk.
Of je de hypotheek nu rechtstreeks regelt bij Obvion of via een andere tussenpersoon, overal krijg je dezelfde rentes aangeboden. Daarnaast vind je op deze pagina de algemene voorwaarden die Obvion stelt voor het aangaan van een hypotheek.


Eenvoudig en overzichtelijk
aanleveren van benodigde hypotheekgegevens


Vanuit je (gratis) account kun je eenvoudig en overzichtelijk alle relevante informatie aanleveren voor je
hypotheekaanvraag en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Als je haast hebt om
bijvoorbeeld de rente vast te zetten, kunnen wij dit prioriteit geven. Heb je géén haast, dan kun je
eenvoudig, op het moment dat het jou uitkomt, de hypotheekaanvraag opbouwen.


Doordat wij gespecialiseerd zijn in het stroomlijnen van onze (administratieve) processen, kunnen wij snel en eenvoudig jouw
situatie inventariseren en analyseren. Één van de meeste gehoorde reviews van onze klanten is onze
snelle verwerkingstijd.

Vragen of hulp nodig?

Bel (0577) 408 000

De kleine lettertjes van een hypotheek


Een duik in de voorwaarden van Obvion hypotheken


De algemene voorwaarden bevatten vaak veel tekst die sommige mensen lastig te lezen vinden. Daarom raden wij aan rustig naar de inhoudsopgave te kijken, waar je ziet waar je welke voorwaarden vindt. Mocht je hier niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen om jouw vraag hierover te stellen welke wij z.s.m. zullen beantwoorden.

Belangrijke documenten


Downloads

​​​​​​​

Handige weetjes van onze hypotheekspecialist


 • Zijn er bijzonderheden die afwijken van een standaardsituatie waar wij rekening mee moeten houden bij het indienen van jouw aanvraag? Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere inkomenssituatie/ onderpand / VVE / of gewenste hypotheekopzet. Geef dit aan in het opmerkingenveld of schrijf dit in het berichtenveld naar ons nadat je een account hebt aangemaakt.
 • Veel mensen geven logischerwijs de voorkeur aan een hypotheekverstrekker met de laagste rente, in sommige situatie kan het echter verstandiger zijn om een hypotheekverstrekker met een hogere rente, maar gunstigere voorwaarden te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende voorwaarden: geldigheidsduur offerte, bereidstellingsprovisie van toepassing of niet, mogelijkheid boetevrij aflossen.
 • Houdt rekening met de bijkomende kosten van een hypotheekaanvraag en of je dit mee wilt financieren of uit eigen middelen wilt voldoen.
  Naast onze bemiddelingskosten kun je mogelijk te maken krijgen met de volgende kosten:
  • taxatie-, notaris-, NHG-kosten.
  • Kosten externe rekenexpert voor het opstellen van een Externe Inkomensverklaring
   (bij zelfstandigen soms van toepassing).
  • Bij een doorstromer rekent een hypotheekverstrekker soms extra kosten voor een overbruggingshypotheek.

​​​​​​​Raadpleeg hier de actuele hypotheekrente

van Obvion voor de jouw gewenste hypotheekvorm.
Benieuwd naar de mogelijkheden van een hypotheek bij Obvion? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over een Obvion hypotheek?


Wil je weten hoe het werkt? Of ben je benieuwd of het regelen van een Obvion hypotheek iets voor jou is? Stel ons je vraag en bespreek vrijblijvend jouw situatie met één van onze hypotheekspecialisten. Wij nemen gewoon de tijd om je vragen te beantwoorden. Vrijblijvend en geheel kosteloos.


10

Jos Leiden

19 oktober 2022 om 21:12

Voor de 2e keer dat ik een hypotheek afsluit met hulp van Henry. Binnen een paar weken een hypotheek + overbrugging geregeld voor een erg scherpe rente. Erg prettige ervaring. Als ik nog een 3e keer een hypotheek nodig heb kom ik zeker terug.


9

Leon

19 september 2022 om 09:55

Fijne ervaring met Zelf Hypotheek Afsluiten. De snelle reacties zijn erg prettig en constructief. Daarnaast is het portaal erg overzichtelijk en spreekt eigenlijk voor zich. Er wordt direct geschakeld op het moment dat documenten zijn aangeleverd. Grote aanrader!


9

Leo

23 augustus 2022 om 09:01

Tijdens dit proces van zelf je hypotheek afsluiten zijn we op een zeer prettige en klantvriendelijke wijze geholpen door Henry. De communicatie verliep vrij soepel en adequaat. Dank voor de samenwerking.

Lees meer ervaringen van onze klanten

Geïnspireerd?


Welke hypotheekwens je ook hebt en wat je situatie ook is. Een account op ons hypotheekplatform is een aanrader als je snel op weg wilt met je hypotheek. Je hebt de keuze om de hypotheekaanvraag honderd procent zelf te regelen. Als je het fijner vindt, kunnen wij ook alle of specifieke onderdelen van de hypotheekaanvraag voor je uit handen nemen. Wat je wensen ook zijn. In je account kun je jouw voorkeuren aangeven en aan de slag met je hypotheekdossier of alvast benodigde documenten verzamelen.


Nog aan het oriënteren?
Ook dan is een Zelf account handig, omdat je vanuit je account vrijblijvend al je vragen kunt stellen. Heb je graag dat wij 51 hypotheekverstrekkers voor je vergelijken en jou op maat adviseren? Bij ons is bijna alles mogelijk!

Meer over hypotheken.

Start je hypotheekaanvraag Ik heb een vraag Chat met Lester
Direct advies nodig?