Reviews Zelf Hypotheek Afsluiten

12

een vertrouwd gevoel

6699

klantervaring invullen

9

wat is allemaal mogelijk?

9,5

lees reviews

wat zeggen klanten over
ZELF Hypotheek Afsluiten?


Op deze pagina staan beoordelingen over ZELF Hypotheek Afsluiten gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Ik heb met volle tevredenheid gebruik gemaakt van de execution only mogelijkheid van Zelf Hypotheek Afsluiten. Vanaf de start (via het maken van een test) tot aan het eind (aanlevering notaris) ben ik snel en vakkundig geholpen door Henry. Ook het gebruikte online dossier incl. bijbehorende berichtgeving werkt super. Ik kan Zelf Hypotheek Afsluiten dan ook van harte aanbevelen.

Hans, 20 oktober 2020 om 21:20
Beoordeling: 10

Prima geholpen om een hypotheek af te sluiten voor onze zoon. Aantal keer gebeld met Henry voor wat specifieke vragen, goed bereikbaar en direct antwoord. Zetten je dossier snel door aan de hypotheekverstrekker. Kortom: Weet je al wat van hypotheken, soort hypotheek en heb je je administratie op orde dan is dit qua prijs zeker aan te raden.

Bouwman, 15 oktober 2020 om 16:02
Beoordeling: 10

Als je weet wat je nodig hebt in je hypotheek, kan je hier heel goed terecht. In tegenstelling tot de partij waar ik in eerste instantie terecht was gekomen, reageert en acteert Henry altijd vriendelijk en snel, de andere partij was een stuk afstandelijker. Henry leidt je netjes door het proces, ook voor een first-timer op de execution-only hypotheek wereld zoals ik was het allemaal prima en gemakkelijk te doen. Alles ging snel en zoals verwacht, geen verrassingen, en dat ook nog tegen een scherpe prijs. Ik zou een volgende keer zo weer terugkomen bij Zelfhypotheekafsluiten.nl

Martin van Middelkoop, 15 oktober 2020 om 12:07
Beoordeling: 10

Ben blij dat ik Henry/Zelf Hypotheken afsluiten op internet gevonden heb. Tijdens het lezen van allerlei mogelijkheden om de overwaarde van je huis te verzilveren vond ik maar één instelling waarbij ik zelf alles in de hand houd. Voor die keuze had ik geen adviseur nodig, net zo min als een 'adviseur' die mijn financiën gaat zitten beoordelen... Bij de gekozen instelling is het niet mogelijk om zonder adviseur af te sluiten. En toen kwam ik Henry tegen op internet, alles werd zakelijk, snel en efficiënt geregeld, zonder omwegen maar snel recht op het doel af. Ben hier heel tevreden over

Dirk, 15 oktober 2020 om 10:18
Beoordeling: 10

Erg snelle reacties en duidelijke instructies wat aan te leveren. Al met al weer erg blij dat we de hypotheek online hebben afgesloten!

Roel, 7 oktober 2020 om 21:32
Beoordeling: 8

Na wat zoeken gekozen voor Zelfhypotheekafsluiten.nl Snelle en professionele reacties gekregen van Henry. Een prettig persoon om contact te hebben die het met plezier lijkt te doen.

Tobias Werven, 4 oktober 2020 om 20:54
Beoordeling: 9

Voor hypotheek advies zijn wij naar FACN gegaan. Wij zijn geholpen door Henry. Wat wij heel fijn vonden is dat de mogelijkheid is om buiten kantoortijden afspraken te plannen. Henry is goed op de hoogte van de situaties qua rente. Zo werden wij benaderd om een afspraak te vervroegen zodat wij binnen een gunstiger rentetarief zouden komen. Wij hebben beide erg weinig kennis van hypotheken, Henry heeft ons geprobeerd om alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Anoniem, 21 september 2020
Beoordeling: 7

Vooraf telefonisch wat info ingewonnen bij FACN. Na financiële ervaringstoets besloten om execution only hypotheek af te sluiten. Proces is uitstekend verlopen, Henri geeft per mail precies aan wat je moet insturen en welke de vervolgstappen zijn. Enige kleine minpuntje is dat ik een taxatie moest laten doen terwijl ik er van uit ging dat WOZ-waarde zou volstaan. Verder niets dan lof. gr Jan

Jan van Vlokhoven, 16 september 2020 om 19:45
Beoordeling: 9

Fantastische adviseur die deskundig en betrouwbaar te werk gaat en alle afspraken netjes nakomt! Aanrader.

Henk Hazeleger, 14 september 2020
Beoordeling: 10

Zeer goede ervaring gehad met de heer Luigjes, denkt goed mee, reageert snel, is kundig op zijn vakgebied en reageert adequaat bij 'problemen' naar de hypotheekbank. Al met al een prima ervaring

Karel Koffijberg, 7 september 2020 om 12:16
Beoordeling: 10

Met de deskundige en efficiënte hulp van de heer Luigjes een goede hypotheek afgesloten. Procesbewaking en snelheid van reageren was uitstekend. Zeer aan te raden dienstverlener!

JR, 4 september 2020 om 15:05
Beoordeling: 10

Het was een prima strak geregisseerd proces met goede uitkomst. Snelle, duidelijke respons, geen blabla en een hoog werktempo; ging alle dienstverlening in Nederland maar zo...

Ewald Timmen, 3 september 2020 om 16:33
Beoordeling: 9

Zelf werkzaam in financiële dienstverlening en daarom op basis van Execution Only hypotheek gesloten. Ben zeer tevreden over het efficiënte proces, de deskundige bemiddeling en uitstekende service. Wat mij betreft een voorbeeld voor de branche.

Wilco Zonderland, 25 augustus 2020 om 17:07
Beoordeling: 10

FACN werkt snel en efficiënt. Altijd binnen een dag een reactie. Hypotheek was vlot en probleemloos geregeld!

Ruud, 14 augustus 2020 om 10:41
Beoordeling: 10

Goede kennis in huis. Denken graag mee. Dikke 10!

Mark, 12 augustus 2020 om 13:07
Beoordeling: 10

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. We kregen reminders ruim voor het verstrijken van een deadline, etc. Zeer aanrader om met deze dienstverlener in zee te gaan.

Claire, 11 augustus 2020 om 18:13
Beoordeling: 10

Nooit gedacht dat zelf een hypotheek afsluiten zo simpel kon zijn. Henry heeft prima geholpen en geadviseerd, hetgeen in een mum van tijd tot de perfecte hypotheek heeft geleidt. Dikke 10 ! Bedankt!

Sunil, 2 augustus 2020 om 13:40
Beoordeling: 10

De heer luigjes werkt zeer snel en accuraat. Was zelfs zo attent om mij op de hoogte te brengen van een aanstaande renteverhoging town ik bezig was met aanvraag renteaanbod. Zeer prettige afhandeling en goede service!

Beers, 31 juli 2020 om 20:57
Beoordeling: 10

Acht jaar geleden via FACN mijn eerste hypotheek op een prettige manier afgesloten. Bij onze nieuwe overstap wederom op een fijne manier van de diensten gebruik gemaakt via zelfhypotheekafsluiten. Waar nodig is Henry telefonisch bereikbaar voor detail vragen. Communicatie is verder helder qua voortgang en vlotte reacties per mail.

Jeroen, 30 juli 2020 om 18:20
Beoordeling: 9

Ik heb een erg goede ervaring met Henry! Ondanks Corona duurde het wat langer, wat ik persoonlijk wat spannend vond! Maar door de fijne begeleiding, het snelle reageren en lastminute wijziging van Henry is alles gelukt! Over twee weekjes krijg ik de sleutels al. Dankjewel nogmaals!

Marleen, 28 juli 2020 om 14:36
Beoordeling: 9

Zeer goede ervaring gehad met ZELF Hypotheek Afsluiten. Henry pakt alles snel op, werkt nauwkeurig en denkt met je mee wanneer dat nodig is. Heb je enige kennis van hypotheken en vind je het leuk een en ander zelf te regelen en uit te zoeken, dan ben je bij ZELF Hypotheek Afsluiten aan het juiste adres.

Tim, 20 juli 2020 om 16:41
Beoordeling: 10

Heel erg tevreden. Prima geregeld allemaal. Altijd een snelle reactie.

Willy, 20 juli 2020 om 16:41
Beoordeling: 10

Goed en snel geholpen

Katja, 17 juli 2020 om 19:03
Beoordeling: 9

Ik voel me heel gelukkig als ik dingen alleen doe, vooral als mensen denken dat dit niet alleen kan. Ik neem dit als een challage. Dit was geen gemakkelijke uitdaging om zelf te onderzoeken en een hypotheek te krijgen, maar dankzij Henry en zijn team. Alles verliep vlot. Duidelijke uitleg en duidelijke kosten. Ik raad zelf hypotheek afsluiten ten zeerste aan.

Mustafa, 17 juli 2020 om 12:19
Beoordeling: 10

Dit is inmiddels de 3 de keer dat ik via Henry een hypotheek regel. Ditmaal voor mijn schoondochter en oudste zoon. Doordat zij zelf nieuwbouw gaan doen en ook door de corona duurde alles wat langer dan verwacht. Maar uiteindelijk wel met een goede afloop. Henry reageert zeer snel en niet alleen van 9 tot 5. Alles samen weer goed geregeld en de samenwerking weer voor herhaling vatbaar. De 4 de keer loopt inmiddels, want ook is Henry bezig voor mijn schoondochter en mijn middelste zoon. Henry bedankt!

Cor van Es, 15 juli 2020
Beoordeling: 10

Ben niet tevreden over Henry Luigjes. Geeft informatie zonder overleg met de geldverstrekker. Als je hem daar op aanspreekt, krijg je als antwoord: ik kan niet alles weten! Ik wilde een nieuwe offerte, aangezien de rente was gedaald. Is dus niet door gegaan en kost mij nu dus gedurende de rentevast periode ca 1500 euro!!

Reactie van Henry
Dank voor uw opbouwende kritiek. Er was zeker wel overleg met de geldverstrekker, echter de geldverstrekker geeft binnen de geldigheidstermijn van de offerte geen gewijzigde offerte af. Dat is ook juist van de geldverstrekker en dit heb ik minstens 5 keer proberen uit te leggen aan de heer Vriens. Ik kon mijn inziens niet van tevoren weten dat de heer Vriens eventueel binnen de offerte duur wilde wijzigen. Een aantal geldverstrekkers hebben de dagrentegarantie en een aantal ook niet. Dank voor de beoordeling met het cijfer 3, want ik had gezien uw communicatie met mij maximaal 1 verwacht, dus dat valt 200% mee. Wij wensen u veel woonplezier toe, dit ondanks de in uw ogen ongeveer netto € 3,75 per maand te veel aan rente.

Guus Vriens, 11 juli 2020 om 08:04:53
Beoordeling: 3

De ervaringen met ZelfHypotheekAfsluiten zijn uitermate goed. Ik ben blij dit gedaan te hebben en niet alleen vanwege de prijs. Je krijgt inhoudelijk goed onderbouwde antwoorden, zowel via de mail als telefonisch. Er wordt snel op alles gereageerd. Dat het wat lang heeft geduurd met de hypotheekofferte lag niet aan Henry en collega's. De volgende keer (over 20 jaar) zal ik zeer zeker weer van hun diensten gebruik gaan maken. En al die positieve reacties die ze al hebben gehad zijn begrijpelijk. Er zijn nog mensen die hun werk leuk vinden ;-)

George Lobbe, 8 juli 2020 om 10:46
Beoordeling: 10

Uitstekende service. Altijd snelle en adequate respons. Goed meedenken en prima tips. Ik kende deze mogelijkheid niet, maar werd er op gewezen door mijn financieel adviseur die er goede ervaringen mee had. Die goede ervaringen heb ik nu ook.

Robert, 7 juli 2020 om 20:09
Beoordeling: 9

Uitstekende dienstverlening, betrokken en zeer professioneel. Echt een aanrader! Voor ons maakte de korte lijntjes en het snelle reageren het erg fijn om samen met Henry een hypotheek af te sluiten. Binnen een week of drie was alles geregeld. Met een betrokken, vriendelijke en snelle omgang zijn wij heel tevreden. Wij raden het iedereen aan.

Ruben Kruithof, 1 juli 2020 om 08:11:39
Beoordeling: 10

Snel en accurate service tegen absolute bodemprijs, wie is daar nu niet blij mee? Ben zelf 15 jaar hypotheekadviseur geweest en weet wat er bij komt kijken. Over prijs kwaliteit verhouding meer dan tevreden.

Olivier, 29 juni 2020 om 12:39
Beoordeling: 9

Super geholpen door Henry. Heel goed bereikbaar en behulpzaam.

Mark, 22 juni 2020 om 10:52
Beoordeling: 10

Al eerder hebben we via Henry een hypotheek afgesloten. Aangezien dit zo naar tevredenheid ging zijn we nu voor een nieuwe woning vanzelfsprekend weer bij hem uitgekomen. Wederom top geregeld en toch nog een handige verdeeltip omtrent de hypotheek meegekregen ondanks dat de aanvraag bij ons zelf lag. Dank wederom!

Raymon, 11 juni 2020 om 12:21
Beoordeling: 10

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Snelle communicatie, vakkundige hulp en snelle actie. Ik kan Henry en zijn team alleen maar aanbevelen!

Renzo, 10 juni 2020 om 21:09
Beoordeling: 9

Nu voor de 2e keer bij dit bedrijf een hypotheek afgesloten en wederom tot volle tevredenheid. De begeleiding van de hypotheekspecialist, de heer Henry Luigjes, was perfect. Hij heeft verstand van zaken, beoordeelt de ingestuurde documenten zeer snel, reageert ook bijzonder snel op mailtjes en is zeer goed bereikbaar. Indien er documenten niet werden goedgekeurd, om wat voor reden dan ook, dan werd je zeer goed begeleid/geadviseerd om de juiste documenten aan te leveren. Hij anticipeerde ook heel goed op eventuele vragen van de geldgever. Ook de doorlooptijd was prima in orde. Ik had eerder goede ervaringen met Hypotheek24, maar FACN is absoluut van een hoger niveau. Een echte aanrader!!!!

Jan Rijser, 9 juni 2020 om 16:12
Beoordeling: 10

Goede ervaring

Ad van Veldhoven, 6 juni 2020 om 17:41
Beoordeling: 8

Zelf online de hypotheek overgesloten (execution only): jezelf goed inlezen, uitzoeken wat je zou willen, en dan een bemiddelaar uitzoeken..... Voor wat wij zochten (redelijk het recht-toe-recht-aan oversluiten van een hypotheek) is onze ervaring met zelfhypotheekafsluiten (FACN) uitstekend! Op basis van een eenvoudige checklist die je krijgt zelf alle documenten verzamelen en per email opsturen. Henry Luigjes reageert snel en duidelijk op emails en vragen.

Alex, 3 juni 2020 om 15:38
Beoordeling: 9

Al 4 keer een hypotheek afgesloten, met een rare nasmaak.Bij zelf hypotheek afsluiten, bepaal je zelf bij welke bank, jij je hypotheek wilt afsluiten. Perfect geregeld. Bedankt ga zo door om mensen blij te maken.

Wim Stolk, 22 mei 2020 om 23:11
Beoordeling: 10

Hypotheek aanvraag volledig laten verzorgen door FACN. Buitengewoon prettige contacten, hebben verstand van zaken, adviseren goed en handelen adequaat. Ondanks vrij complexe financiering heeft FACN er alles vlotjes doorheen geloodst. Resultaat: Binnen enkele weken een hypotheek voor 20 jaar vast tegen de laagste rente. Chapeau!

JGM Deen, 8 mei 2020 om 08:44
Beoordeling: 10

Als je weet wat je wilt met je hypotheek dan is dit een prima partij om een hypotheek voor je te bemiddelen. Er wordt snel gereageerd op vragen en als er documenten werden aangeleverd. Geen overbodige poespas en al met al lagen de stukken binnen 2 weken na aanvraag bij de Notaris. Ik kan deze partij zeker aanraden.

Anoniem, 7 mei 2020 om 05:48
Beoordeling: 9

Zeer tevreden over de begeleiding bij het zelf afsluiten van de hypotheek. Henry Luijes was zeer geduldig - ook bij mijn hier en daar kritische vragen over de soms overdreven bureaucratie die ik ervoer van de kant van de beoogde geldverstrekker. Alles is perfect geregeld en de akte voor de oversluiting van onze hypotheek is inmiddels naar volle tevredenheid gepasseerd. Dank hiervoor!!!

Andre Moquette, 28 april 2020 om 15:35
Beoordeling: 9

Wij zijn goed geholpen door FACN, na een vrijblijvend gesprek werd met en dag een hypotheekofferte aangevraagd. Communicatie gaat erg snel en wij zijn goed geholpen.

Anoniem, 21 april 2020 om 15:40
Beoordeling: 9

Bij de aankoop van ons huis, en alles wat daarbij komt kijken, heeft Henry Luigjes ons heel goed begeleid. Wij konden met al onze vragen bij hem terecht en op onze mails hadden we altijd snel antwoord. Een erg positieve ervaring dus. Mochten we ooit weer een adviseur nodig hebben, dan nemen we zonder twijfel weer contact op met Henry.

Mark en Annemieke Bouwhuijs, 17 april 2020 om 21:29
Beoordeling: 10

Henry heeft ons op uitstekende wijze geholpen. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen. Ons van goed advies voorzien in de verschillende hypotheekvormen. Op onze vragen kregen wij altijd tijdig reactie. Kortom, een echte aanbeveling.

Jan en Nienke van Asselt, 17 april 2020 om 10:58
Beoordeling: 10

Een super fijne ervaring met zelf online de hypotheek afsluiten. Als je weet wat je wilt is het zo geregeld. Zorg dat je zelf alle documenten klaar hebt staan en dan gaat het super eenvoudig en snel. goede begeleiding en zeer snelle reacties van Henry Luigjes m.b.t. de bemiddeling.

Anoniem, 14 april 2020 om 17:59
Beoordeling: 9

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Henry Luigjes. Na een goed gesprek wisten we waar we aan toe waren en wat we konden. Nu binnen 1,5 maand alles rond en hebben we een huis gekocht. Henry, we willen je heel erg bedanken voor de goede adviezen en fijne samenwerking. Vriendelijke groet, Marcel & Jonna van Bokhorst.

Fam. Van Bokhorst, 14 april 2020 om 20:21
Beoordeling: 10

Het zelf regelen van een hypotheek via FACN is, vooropgesteld dat je voldoende materiedeskundig bent, een dosis zelfwerkzaamheid waarmee je goed geld kunt besparen. Henry Luigjes heb ik ervaren als erg klantgericht. Hij reageert snel en duidelijk op email resp. telefoon. Vraag wel naar hypotheekverstrekkers waarbij je niet aanvullend met kosten service provider wordt geconfronteerd ad. € 175,- bovenop het execution only tarief van € 490,-. FACN levert adequate bemiddeling voor een aanvaardbaar bedrag.

Anoniem, 6 april 2020 om 19:26
Beoordeling: 9

Kan niet anders concluderen dat deze onderneming hun geld dubbel en dwars waard is! Ze zijn de goedkoopste in de markt maar daarnaast zeer klantvriendelijk en zorgen voor een super snelle doorlooptijd. Vanaf het eerste contact tot aan dat de stukken naar de notaris zijn gestuurd heeft precies 10 werkdagen geduurd! Ook het persoonlijk contact is zeer prettig. Zoek je een goede en betrouwbare bemiddelaar en wil je geen dief van je eigen portemonnee zijn dan zit je hier bij het goede adres!

Anoniem, 2 april 2020 om 11:59
Beoordeling: 10

Wanneer je je zaak goed op orde hebt (of wel als je de benodigde documenten klaar hebt staan !), is zelf de hypotheek afsluiten eigenlijk een fluitje van cent. En dit zeker met de professionele ondersteuning van de heer Henry Luigjes. In mijn situatie ging het dossier binnen 2 weken na aanvraag naar de notaris. Top

Anoniem, 31 maart 2020 om 09:54
Beoordeling: 10

Ik zocht een eenvoudige hypotheek voor weinig kosten en dhr.Luigjes heeft dat vlot en correct voor mij weten te bemiddelen. Prettig dat het zo online kon.

Anoniem, 27 maart 2020 om 16:08
Beoordeling: 9

Zeer goed geholpen. Tijdens het hele proces vlot en deskundig geholpen. Goed, vriendelijk in het contact en doortastend in de afhandeling. Henry bewaakt het proces zorgvuldig zorgt voor een minimale doorlooptijd. Zeker aan te bevelen!

Anoniem, 26 maart 2020 om 21:59
Beoordeling: 10

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik heb gebruik gemaakt van de execution-only optie. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Een aanrader zeker ook gezien de vele werkzaamheden die voor een goede prijs verricht zijn.

Marco van Son, 23 maart 2020 om 19:02
Beoordeling: 9

Kan niet beter! Dit is zoals alle bedrijven in nederland zouden moeten werken. Zeer professioneel advies, goede prijs, goed te bereiken snelle response, geeft een geborgen gevoel bij de totale transitie. Je merkt dat deze man (Henry Luigjes) hart voor de zaak heeft. Ik weet zeker als u in zee gaat met hem dat u hetzelfde gaat overkomen.

Anoniem, 14 maart 2020 om 16:59
Beoordeling: 10

Wij zijn zeer snel en deskundig geholpen door de heer Luigjes. Niets is teveel voor hem en hij denkt erg goed mee met de klant. Hij heeft meerdere keren met de hypotheekverstrekker gebeld om bepaalde specifieke dingen te regelen. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Een echte aanrader! De volgende keer gaan wij zeker weer met hem in zee.

Anoniem, 7 maart 2020 om 19:15
Beoordeling: 10

Super geholpen met een execution only product. Henry reageerde snel en professioneel op de zaken. Zou ik een volgende keer zo weer doen.

Arnold Gordijn, 2 maart 2020 om 20:07
Beoordeling: 10

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!

William Bostelaar, 2 maart 2020 om 09:07
Beoordeling: 8

Henry en Sietse hebben mij echt super geholpen ook al was het alleen execution-only uitvoering. Ze gaven goeie adviezen en super snel in reactie en fijn in communicatie. Nu 4maanden na afsluiting had ik verzoek voor meer financiering ten behoeve verbouwen. dit gingen ze direct en kosteloos voor mij uitzoeken, een aanrader om met hun te werken.

Erwin Vos, 26 februari 2020 om 21:51
Beoordeling: 10

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!

Ricardo Casolin, 20 februari 2020
Beoordeling: 9

Na een uitgebreid en deskundig kennismakingsgesprek, is de verdere procedure zeer voorspoedig verlopen en met een goede begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden over FACN (Henry Luigjes)

Piet Vermeer, 18 februari 2020
Beoordeling: 10

Vakkundig en professioneel geholpen door de heer Luigjes. Top!

Anoniem, 14 februari 2020 om 10:11
Beoordeling: 9

Henry reageert snel, is duidelijk in wat er wordt verwacht en is prettig in de communicatie. Je kunt bij hem terecht voor al je vragen telefonisch en via mail.

Anoniem, 14 februari 2020 om 10:27
Beoordeling: 9

Voor mij was het wennen aan het idee om zelf een bijdrage te leveren aan het afsluiten van mijn hypotheek. Achteraf 100% meegevallen. Wel veel mailwisselingen maar ook dat is even wennen. Op al mijn vragen werd zeer snel en meestal nog binnen een paar uur op gereageerd. Ook telefonisch heel goed bereikbaar. Even telefonisch sparren werd ook de tijd voor genomen. Bij een misverstand mbt een hogere inschrijving hypotheek werd nog dezelfde dag in orde gemaakt. Voor de wijze waarop ik door Henry Luigjes ben geholpen niks dan lof. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Kortom: je bent een ...... wanneer je geen gebruik maakt 'zelf hypotheek afsluiten'.

Max Nelwan, 4 februari 2020 om 11:31
Beoordeling: 9

Service met een hoofdletter S. Duidelijke en heldere communicatie en zonodig telefonisch contact. De heer Luigjes staat voor zijn relaties en komt zijn afspraken na. Top ervaring en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Niet langer twijfelen dus en gewoon met deze partij in zee gaan.

R.R.W. van den Bedem, 24 januari 2020 om 21:54
Beoordeling: 10

Voor het eerst geheel zelf afgesloten met bemiddeling van Zelf Hypotheek Afsluiten. Dat ging soepel en snel, met een prettig contact met Henry Luigjes. Dus mocht je zelf of met advies willen afsluiten dan kan ik ze van harte aanbevelen.

Roel, 24 januari 2020 om 15:24
Beoordeling: 9

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews, ik ben hier echter zo prettig geholpen dat ik niet kon weigeren; Henry luisterde goed naar wat onze wensen waren en hij speelde daar goed op in, hij liet duidelijk zien wat de mogelijkheden waren en welke keuzes we hadden, ook kregen we de keuze uit meerder geldverstrekkers, deze hadden allemaal hun eigen voor en nadelen en dan is een deskundige advies erg prettig, wat betreft de doorlooptijd, dat ging ook bijzonder snel. Hierbij kan ik dus met recht zeggen, een welverdiende 9,5 en als er gebak bij de koffie was geweest, dan had jullie een 10 gekregen.

Arjan Kraai, 24 januari 2020
Beoordeling: 9,5

In Nederland geven we niet gauw een 10. Maar wat als een onderneming precies doet wat ze beloofd én dat op een aangename snelle wijze. Adequaat reageren, snelle respons, eindresultaat: uitstekend. En volgens mijn oude rapportboekje is uitstekend een 10.

E. van der Veer, 22 januari 2020 om 19:01
Beoordeling: 10

Voor mijn hypotheekaanvraag werd ik uitstekend geadviseerd. Op mijn vele vragen werd er via de mail snel gereageerd. Er was wel een misverstand met een formulier maar dat is goed opgelost door de hypotheekadviseur. Het duurde wel een lange tijd voordat de hypotheek uiteindelijk rond was maar dat lag niet aan deze adviseur. Tijdens de decembermaand was het extra druk bij de geldverstrekker. Kortom 'Zelf Hypotheek afsluiten' verdient een goede beoordeling en de prijs is zeker acceptabel!

F. Verhulst, 22 januari 2020 om 21:29
Beoordeling: 8

Voor mijn hypotheekaanvraag werd ik uitstekend geadviseerd. Op mijn vele vragen werd er via de mail snel gereageerd. Er was wel een misverstand met een formulier maar dat is goed opgelost door de hypotheekadviseur. Het duurde wel een lange tijd voordat de hypotheek uiteindelijk rond was maar dat lag niet aan deze adviseur. Tijdens de decembermaand was het extra druk bij de geldverstrekker. Kortom 'Zelf Hypotheek afsluiten' verdient een goede beoordeling en de prijs is zeker acceptabel!

F. Verhulst, 22 januari 2020 om 21:30
Beoordeling: 8

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld. Wel nog een advies, er stond bij wat een notaris gemiddeld ongeveer kost. Ik had geen offerte bij een notaris opgevraagd, heel stom van mij, nu was ik het dubbele kwijt.
Reactie van ZELF Hypotheek Afsluiten:
Hartelijk bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer. De prijs van de door uw gekozen notaris viel inderdaad hoger uit dan het bedrag wat een notaris gemiddeld in Nederland in rekening brengt. Eerst een paar offertes opvragen bij diverse notarissen is inderdaad altijd verstandig. Alleen al omdat je dan weet waar je aan toe bent. Wij wensen u veel woongenot toe!

Hartelijke groet,

Henry Luigjes

Anoniem, 9 januari 2020
Beoordeling: 9

Uitstekende mensen die doen wat ze beloven. No nonsens en persoonlijke benadering. Prima bureau om “zaken” mee te doen!

J. Scheffer, 20 december 2019
Beoordeling: 9

Professioneel en goed geholpen door de heer Henry Luigjes. Snelle respons, vakkundig en behulpzaam!

Anoniem, 16 december 2019
Beoordeling: 9

Heel professioneel en snel!

Anoniem, 14 december 2019
Beoordeling: 8

Tijdens een paar bezoeken hebben mijn vriend en ik ontzettend veel informatie gekregen, informatie die heel belangrijk zijn om te weten. Toen wij eenmaal zo ver waren om alles te regelen is alles duidelijk en snel geregeld. Wij zijn blij hoe alles is verlopen.

Nadine van de Beek en Melvin van Genderen, 27 november 2019
Beoordeling: 10

Vooral vakkundig en professioneel. Maar ook behulpzaam en zeer goed bereikbaar. Top.

Anoniem, 22 november 2019
Beoordeling: 8

Buitengewoon goed en kundig geholpen door Henry Luigjes. Zoek niet verder, dit is DE beste!!!!

Stephan Moesman, 14 november 2019
Beoordeling: 10

Onze ervaring met FACN is bijzonder positief. Heldere informatie, een hele snelle afhandeling en een prettig contact.

Anoniem, 5 november 2019
Beoordeling: 10

Nadat mijn zoon en ik aan het begin van het jaar een hypotheek voor mijn zoon via Henry hebben geregeld nu zelf onze hypotheek overgesloten. Gezien de eerdere ervaring met Henry weer contact met hem gezocht. Weer ging alles gesmeerd en ik ben dan ook weer 100% tevreden en kan iedereen FACN aanraden. Henry bedankt en tot de volgende keer wanneer mijn andere zoon een woning koopt

Cor van Es, 5 november 2019
Beoordeling: 10

Na een duidelijk en helder adviesgesprek konden we daarna makkelijk doorpakken en hadden ze de hypotheek in no time geregeld. Zeer goed bereikbaar en proactief.

Familie M.C. Paauw, 28 oktober 2019
Beoordeling: 10

Wij hebben de dienstverlening van FACN als zeer prettig ervaren. Ze stellen de juiste vragen en denken goed met de klant mee. Ook verliep alles boven verwachting snel, de hypotheek was met een week geregeld, dit kwam mede omdat direct de voor ons juiste geldverstrekker aangedragen werd. Niets te klagen, van mij krijgen jullie een dikke 10

A.H. Kraai, 23 oktober 2019
Beoordeling: 10

Goede snelle service en geduld ook al veranderde ik nogal eens van hoe ik een polis precies wilde hebben. Klasse

Anoniem, 22 oktober 2019
Beoordeling: 10

Een zeer goede, fijne en ervaren hypotheekadviseur. Legt alles duidelijk uit en vragen waren nooit teveel. Zeker een aanrader!

Hillie van Norel, 21 oktober 2019
Beoordeling: 9

Henry was onze adviseur. Hij is snel, deskundig en professioneel. Nadat we alle stukken hadden aangeleverd, hadden we binnen 2 dagen een reactie van de bank om 1 stuk aan te leveren, dit hebben we gedaan. Henry schakelde snel. Toen moesten we alsnog 2 stukken aanleveren, we kregen dezelfde dag nog weer reactie van de bank en hebben we alles aangeleverd. Dag 4 in de ochtend hadden we finaal akkoord voor onze hypotheek. Voor een ondernemers hypotheek is dit wel een record. Tussentijds was Sietse ook in beeld en zij was nam het tussendoor prima over. Je merkte geen vertraging. Ik heb begrepen dat hypotheek voor ondernemers normaal 2-3 weken normaal duurt. Bij ons is het snel gebeurd, wel moet je zelf natuurlijk ook snel je documenten aanleveren. Elke keer als we iets moesten doen, dan reageerde Henry of Sietse binnen 2-3 uurtjes. Bij onze vorige woning hadden we wel andere ervaringen qua doorlooptijd, 5 weken !!!! Het kan dus anders en Henry heeft dit bewezen. Je zou gek zijn als je via grote ketens je hypotheek afsluit. 1. Ze zijn langzamer en 2. Ze zijn veel duurder. -> dus als je echt goed je zaken wil regelen, niet lang wil wachten en snel duidelijkheid wil hebben, dan moet je bij Henry zijn!

Fam. Cagl., 17 juni 2019
Beoordeling: 10

Uitstekend geholpen bij mijn hypotheekaanvraag door Henry en zijn collega. Van het begin af aan helder en snel. Ook wordt er bijzonder snel gereageerd. Meer voor me gedaan dan ik mocht verwachten. Aanrader, krijgt niemand spijt van!

Raymon Baans-van Essen, 17 december 2018
Beoordeling: 10

Bijzonder snel verlopen hypotheekaanvraag. Snelle beantwoording van vragen en het melden van nog niet juist verstrekte papieren voor de aanvraag. Kortom wij zijn dik tevreden met FACN.

Pierre van der Klei, 23 september 2019 Beoordeling 10

Snel en goed geholpen!

Anoniem, 15 september 2019 Beoordeling: 10

Goede service, snelle actie en reactie op vragen

Anoniem, 9 september 2019 Beoordeling: 9

Henry luistert eerst heel goed naar je wensen en mogelijkheden. Daarna komt hij met een helder en begrijpelijk advies. Mocht je het niet begrijpen, dan vraag je het gewoon nog een keer. FACN is goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Er wordt heel snel gereageerd. Conclusie: helder, meedenkend en snel. Van harte aanbevolen!!!

Gijs Evers, 3 september 2019 Beoordeling: 10

Wij zijn goed geholpen in de oriëntatie van mogelijkheden en voorwaarden. Ook goede begeleiding in het maken van de juiste keuzes, ook fiscaal gezien. Wij konden kiezen uit alle banken en geldverstrekkers. Begeleiding in het gehele traject van oriëntatie tot en met notaris, dus van A tot Z. Snel antwoord op onze vragen en geen vraag was te veel, zowel op kantoor, telefoon of per mail. Super tevreden over het tarief van het advies en de bemiddelingskosten in de relatie met de kwaliteit van het advies en de afhandeling.

Andre Hop, 22 augustus 2019 Beoordeling: 9

Gedurende het aanvraagproces werd ik uitstekend op de hoogte gehouden en werd er snel op vragen antwoord gegeven, zelfs in vakantietijd. Wat mij betreft een geoliede machine!

Anoniem, 15 juli 2019 Beoordeling: 10

De aankoop van ons eerste huis. Onwijs spannend en er komt van alles over je heen. Gelukkig werden wij goed geadviseerd en begeleid bij het rond krijgen van onze financiering.

Eileen Bennenk, 2 juli 2019 Beoordeling: 8

Wat zijn we fijn geholpen door Henry en Sietske. Geen vraag was teveel. Helder en duidelijk was de uitleg op onze vragen. Het koste wat moeite maar Henry heeft er bovenop gezeten en uiteindelijk is onze hypotheek rond gekomen, dikke pluim!!!!

Dries en Berlinda Jongetjes, 24 juni 2019 Beoordeling: 10

Henry was erg behulpzaam en professioneel. Het is echt iemand die snel doorpakt. Wij voelden ons geen nummertje. Binnen 12 dagen een bindend offerte. Waarvan 5 dagen door ons komt omdat we papieren nog niet op orde hadden. En 2 dagen weekend, dus binnen 5 dagen akkoord. Wow !!! Onze vorige woning duurde het 5 weken !!!!!

Caglayan, 30 mei 2019 Beoordeling: 10

Plezierig! Met respect voor het geduld om mij goed uit te leggen hoe één en ander mbt de aanvraag in elkaar steekt

Anoniem, 3 mei 2019 Beoordeling: 10

Altijd snelle reacties, goed bereikbaar en heldere uitleg. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. Wij hadden een goede ervaring

Anoniem, 25 april 2019 Beoordeling: 8

Ik heb zeer goede ervaringen met FACN. Onze persoonlijke begeleider, de heer Henry Luigjes, heeft onze aanvraag van begin tot eind prima begeleid. Ingediende stukken werden meestal nog dezelfde dag door hem bekeken en beoordeeld. Zo nodig kregen wij advies op welke wijze wij de stukken beter konden aanleveren en waar wij de gevraagde stukken eventueel konden opvragen. De beoordeling van onze stukken door de geldverstrekker nam helaas wat meer tijd in beslag dan verwacht, maar daar kon FACN verder weinig aan doen. Gelukkig hadden wij ruim de tijd voor onze aanvraag. Het zou voor de klant gewenster zijn als de geldverstrekker niet met de beoordeling wacht tot dat alle stukken aangeleverd zijn, maar ook een tussentijdse beoordeling uitvoert van de reeds aangeleverde stukken. Dat zou de doorlooptijd van de hypotheekaanvraag kunnen verkorten. Laat ze gelijk aangeven welke stukken ze precies nodig hebben. Om een voorbeeld te noemen: ik had keurig tijdig mijn pensioenoverzicht ingestuurd. Bleek uiteindelijk dat ze een overzicht willen hebben wat er uitgekeerd wordt bij 67 jaar en 3 maanden. Mijn 1ste overzicht ging namelijk uit van 68 jaar. Ook bijvoorbeeld graag eerder reageren als er n.a.v. je BKR toetsing zaken (bijvoorbeeld opheffen krediet) geregeld moeten worden. Maar nogmaals, voor FACN niets anders dan lof en wil ik zeker bij een ieder aanbevelen. Wellicht dat FACN wat kan doen met mijn kritische kanttekeningen betreffende de geldverstrekker.

Jan Rijser, 4 april 2019 beoordeling: 9

Heel fijn geholpen door Henry met het regelen van onze hypotheek. Geen mail of vraag was teveel. Duidelijke uitleg over alles. Wat ook erg fijn is, ze regelen de opstalverzekering voor je huis ook mocht je dat wensen. Wij zijn zeer tevreden.

H. van Engelen, 3 april 2019 beoordeling: 10

We hebben nu voor de tweede keer onze hypotheek afgesloten bij FACN. We zijn op een zeer snelle, prettige en kundige manier geholpen. Ik kan iedereen aanraden om via FACN hypotheken en verzekeringen af te sluiten!

Gerhard Bronkhorst, 18 maart 2019 15:38 beoordeling: 9

Ik ben door FACN geholpen met het afsluiten van een alimentatieverzekering. Door Henry en Sietske goed geholpen. Duidelijke informatie, goede terugkoppelingen en goed bereikbaar.

Nadine, 12 maart 2019 00:09 uur beoordeling: 8

Prima werk. Duidelijke, korte communicatie en snel. Nadelen niet echt, veel vragen, maar dat ligt aan de bank. Schokkend wat die allemaal willen weten en vooral aan documenten willen zien. Dit is onze tweede hypotheek via FACN. In ieder geval goed en goedkoop in ons geval. Heel fijn.

Peter, 9 maart 2019 18:22 uur beoordeling: 10

In 1 woord, !!! UITMUNTEND !!!

Van Laar, 21 december 2018 8:05 uur beoordeling: 10

Snelle reactie, eenvoudige maar deskundige uitleg. Professionele indruk. Vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een topervaring!

Jurgen, 14 december 2018 20:48 uur beoordeling: 9

Ik ben heel tevreden met de dienstverlening van FACN. Ze hebben bemiddeld bij het oversluiten van mijn hypotheek. Als zelfstandige heeft de aanvraag iets meer voeten in de aarde maar alles is prima geregeld.

Diane, 6 december 2018 16:11 uur beoordeling: 9

Goede bereikbaarheid, goede service.

M. van C., 3 december 21:09 uur beoordeling: 9

Wij zijn super fijn geholpen door Henry. Zelfs in de vakantieperiode werd er tijd gemaakt en dat wordt zeer gewaardeerd! Onze keuze voor jullie is aan iedereen aan te raden!! Nogmaals super bedankt Henry!!

Erika en Rik, 24 november 2018 14:17 uur beoordeling: 10

Onze ervaring met Sietske en Henry is uitstekend! Zij zijn deskundig, nauwgezet en hebben vooral ook veel geduld! Er zijn veel tussenpersonen die liever willen verkopen dan meedenken met de klant. FACN behoort niet tot die categorie! Integendeel: onze ervaring is dat het belang van de klant voorop staat bij hun vriendelijke benadering. Een absolute aanrader!

Henk, 21 november 2018 11:01 uur beoordeling: 10

Gedurende het proces van overzetten van de hypotheek na echtscheiding, de bemiddeling van FACN en in het bijzonder Henry als zeer prettig ervaren.

Wildeman, 15 november 2018 14:01 uur beoordeling: 10

Na een duidelijk adviesgesprek te hebben gehad. Goed en snel geholpen met het regelen van een hypotheek. Bedankt hiervoor!

Bronkhorst, 13 november 2018 8:52 uur beoordeling: 9

“Via googlen naar de goedkoopste online hypotheek zonder advies kwam ik op de site zelfhypotheekafsluiten.nl. De prijs en de positieve reviews hebben mij doen besluiten om met FACN contact op te nemen. Geen idee wat moest verwachten maar het was een super ervaring.. Echt toppie zoals ik via de mail en ook telefonisch geholpen ben door Henry, altijd snel reacties terug op mijn mails en aan de telefoon uiterst vriendelijk. Ik zal daarom ook anderen zeker FACN aanraden. Henry bedankt!!!”

Cor van Es, 10 november 2018 09:37 uur beoordeling: 10

“We hebben tijdens de gehele hypotheekaanvraag een bijzonder goede begeleiding en service gekregen. FACN en in het bijzonder Henry, bedankt!”

Anoniem, 6 november 2018 13:21 uur beoordeling: 9

“Goed geholpen door sietske!”

Anoniem, 8 oktober 2018 20:06 uur beoordeling: 8

“Wij hebben onze hypotheek afgesloten bij Henry. Snel verlopen en een hele fijne samenwerking! Wij zijn zeer tevreden!”

Kolk, 22 september 2018 13:16 uur beoordeling: 9

“FACN heeft ons al twee keer uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Zeer goed bereikbaar, direct reageren, goed meedenken en heel betrokken en alert tijdens het hele proces. Kortom, helemaal prima.”

D., 14 september 2018 17:49 uur beoordeling: 9

“Super! Snel, ondanks kleine vergissing accuraat, kort maar krachtig.”

Anoniem, 6 september 2018 14:52 uur beoordeling: 10

“Blij FACN als tussenpersoon te hebben gehad. Eerlijk advies, goede uitleg en altijd binnen 24 uur antwoord. Klantvriendelijk en snel helpt FACN je door het verplichte papierwerk heen.”

Dieneke, 4 september 2018 19:28 uur beoordeling: 10

“Prima dienstverlening voor een scherpe prijs en een snelle accurate reactie. Onze overlijdensrisico verzekering is geheel naar wens afgesloten.”

E. van Lierop, 3 september 2018 15:11 uur beoordeling: 9

“Zeer goed geholpen, met dank aan Sietske en Henry. Alles wordt snel opgepakt en geregeld, je hebt er werkelijk geen omkijken naar, complimenten!”

Nico huisman, 9 augustus 2018 14:32 uur beoordeling: 10

“Zeer positieve ervaring. Klantgericht geholpen en snel en accuraat. Kosten concurrerend.”

DV, 6 augustus 2018 12:35 uur beoordeling: 10

“Met Sietske van FACN hebben we erg prettig samengewerkt. Zij was duidelijk in wat ze voor ons deed, kwam afspraken na en handelde snel en reageerde snel op email. En dat voor een zeer redelijke prijs. FACN is een aanrader!”

Breman, 2 augustus 2018 21:34 uur beoordeling: 8

“Kan niet anders zeggen dan dat alles helder en top geregeld is. Henry heeft alles snel en goed afgewerkt en antwoord ook altijd vlot. Aanrader voor het afsluiten van je hypotheek!”

Raymon, 2 augustus 2018 7:29 uur beoordeling: 10

“Via FACN heb ik een execution only AOV afgesloten. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Sietske Meewis van FACN. Deskundig, betrouwbaar en snel handelen zijn typerend wat mij betreft. Dank voor het meedenken en de uitstekende service! Ik kan FACN van harte aanbevelen.”

Anneke, 12 juli 2018 14:08 uur beoordeling: 10

“Via familie kwamen wij uit bij Henry Luigjes voor een hypotheek. Hij heeft ons vakkundig, snel en goed geholpen. De communicatie verloopt soepel en snel. Wij kunnen FACN aan iedereen aanbevelen.”

Gerjan, 12 juli 2018 21:06 uur beoordeling: 10

“Ik ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek, ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten. Qua de kosten schilt veel dan de andere. Erg bedankt FACN”

MDamen, 9 juli 2018 0:42 uur beoordeling: 10

“Sietske communiceert helder en transparant en komt na wat ze toezegt. Ik kan FACN van harte aanbevelen en heb zelf mijn hypotheek execution only en AOV execution only via haar afgesloten.”

Tim, 8 juli 2018 23.49 uur beoordeling: 10

“IK ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN (Henry Luigjes) en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN”

M. Damen, 7 juli 2018 00:42 uur beoordeling: 10

“Dankzij FACN hebben wij een hypotheek afgesloten welke goed bij ons past! Hierbij zijn we door Henry goed geadviseerd en was er altijd ruimte voor vragen. Kortom; Henry bedankt voor je advies en plezierige samenwerking!”

G. Mulder, 25 juni 2018 13:35 uur beoordeling: 10

“Ik moest door de perikelen rond het nabestaandenpensioen bij het ABP een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ik werd door een kennis op FACN gewezen en Henry Luigjes en Sietske Meewis hebben mij hierbij zeer snel en correct geholpen. Compliment en dank aan hen.”

Jos Boswerger, 23 juni 2018 18:36 uur beoordeling: 10

“We wonen inmiddels al een aantal jaren in ons huis, Henri heeft ons toen met de aankoop duidelijk geadviseerd, en als er wat vragen zijn dan staat Henri altijd klaar. Wij vinden FACN een fijn bedrijf en we bevelen dat een ieder aan”

Jan en Jeannette van Lagen, 14 juni 2018 07:08 uur beoordeling: 10

“Door de goede ervaringen met FACN bij een eerdere hypotheek hebben wij voor een nieuwe hypotheek wederom bij hen aangeklopt. Super geholpen, lekker duidelijk en vlot. Wat ons betreft een aanrader!”

G. van de Veen, 12 juni 2018 22:47 uur beoordeling: 10

Bij FACN: perfecte dienstverlening en service. Men gaat verder dan je bij een excecution only hypotheekbemiddeling mag verwachten. Zeer goede service en dienstverlening. Speciale dank aan Henry bedanken voor het mee- en omdenken op diverse momenten. Top!

Hugo Linskens, 14 mei 2018 14:16 uur beoordeling: 10

Henry heeft mij uitstekend geholpen bij mijn hypotheekaanvraag. Er zaten nog wat haken en ogen aan maar dat heeft hij netjes en snel opgelost. zeer vriendelijk en goed persoonlijk contact. Aanrader

Freek Ruitenberg, dinsdag 8 mei 2018 18:52 uur beoordeling: 10

Overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Dankzij Sietske Meewis uitstekend verlopen.

J.H. Bink, 27 februari 2018 17:42 uur beoordeling: 9

Snelle en correcte verwerking!

Anoniem, 23 februari 2018 12:56 uur beoordeling: 9

FACN is een professioneel en servicegericht bedrijf. Ze werken snel en accuraat.

Froukje Cleton, 2 februari 2018 8:17 uur beoordeling: 8

Complimenten voor de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering. Deze gaan vooral naar Sietske. Zij stond mij deskundig een vriendelijk te woord, reageerde direct op mails en belde terug indien nodig. Na een onaangename verrassing van het ABP waardoor ik en velen met mij onverwachts deze verzekering moesten afsluiten, geeft het feit dat dit allemaal op tijd gebeurd is weer rust.

Henk de Ruiter, 30 januari 2018 21:49 uur beoordeling: 10

Zeer professioneel, accuraat en snelle afhandeling van onze polissen. Speciale dank aan sietske Meewis.. Met vr groet

Cees Ketelaars, 29 januari 2018 18:15 uur beoordeling: 10

Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering t.b.v. een eventuele nabestaandenvoorziening is door bemiddeling van Sietske Meewis uitstekend verlopen. Snelle afhandeling via de mail. En ook telefonisch snel bereikbaar voor eventuele vragen. Zeer aan te bevelen. Je wordt goed geholpen.

Annette v. O., 31 december 2017 0:08 uur beoordeling: 9

Bijzonder vlot en goed geholpen. Normstellend.

Herman, 22 december 2017 16:18 uur beoordeling: 9

Ik moest op korte termijn een levensverzekering regelen en dat is door de uitstekende service gelukt. Ik werd snel, efficient en vriendelijk geholpen.

Axel, 4 december 2017 15:49 uur beoordeling: 9

Snel, effectief en doelgericht. Kortom uitstekende service.

Jos T., 22 november oktober 2017 13:26 uur beoordeling: 9

Op een zeer correcte en snelle manier ben ik in samenwerking met FACN tot een juiste hypotheek gekomen. Ik raad een ieder aan ook van hun diensten gebruik te maken.

Anoniem, 25 oktober 2017 9:28 uur beoordeling: 9

Snel, en uitstekend geregeld

Siem, 13 september 2017 13:21 uur beoordeling: 9

Zeer snelle procedure, alles online af te handelen. Wie heeft er een fysieke tussenpersoon nodig… Hele proces duidelijk uitgelegd en heldere en prijstechnisch scherpe voorwaarden. Ben erg tevreden.

Lars, 11 september 2017 21:17 uur beoordeling: 10

Gewoon top: snel, duidelijk en flexibel. Zou niet kunnen bedenken wat beter kan.

Henk, 1 augustus 2017 9:58 uur beoordeling: 10

Henry heeft ons perfect geholpen. Assertief, punctueel en meedenkend.

Job, 30 juli 2017 21:24 uur beoordeling: 9

Zeer goed en snel geholpen door Sietske. Ze is erg behulpzaam en correct

B. Bessems, 25 juli 2017 17:09 uur beoordeling: 9

Henry heeft ons uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag en overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft onze aanvraag tijdens alle stappen nauwkeurig in de gaten gehouden, en hij heeft ons zelfs nog een keer 's avonds opgebeld omdat er iets niet duidelijk was. Aanrader.

G. Jacobs, 3 juli 2017 13:38 uur beoordeling: 9

FACN heeft mij erg goed en adequaat geholpen met de offertes en afhandeling van diverse verzekeringen en aanvullende vragen op korte termijn geheel naar tevredenheid kunnen beantwoorden, telkens binnen een dag. Een aanrader.

Van V., 21 juni 2017 11:07 uur beoordeling: 9

Vlot, Prettig en Accuraat. Eindelijk een adres waarbij je een AOV kunt afsluiten zonder onnodige en blijvende kosten van een onderhoudsabonnement.

AJ van Veen, 12 juni 2017 9:08 uur beoordeling: 9

Wij zijn meer dan super goed geholpen, Facn heeft ons echt aan een hypotheek geholpen wat ons het beste paste. Super bedankt!

Peter v Bokhorst, 8 juni 2017 15:24 uur beoordeling: 9

Wij zijn bij de keuze en de samenstelling van de nieuwe hypotheek voortvarend, helder, deskundig en bijzonder vriendelijk geholpen door mevrouw Meewis. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat w.o. de lage rente en de duur van de lening. Applaus!

J. Schoemaker, 6 juni 2017 11:14 uur beoordeling: 9

Zeer tevreden, snelle reactie, meedenkend en ook telefonisch zijn we goed geholpen. Een aanrader!

EvN, 19 mei 2017 16:03 uur beoordeling: 9

I in’t Veld, 15 mei 2017 14:13 uur beoordeling: 10

Prettig telefonisch contact en uiterst snelle afhandeling. Prima!

Mijn 1e ervaring met FACN: snel, professioneel, vakkundig en een prima prijs (ipv provisie). Bij TAF via FACN een overlijdens risicoverzekering aangevraagd. FACN communiceert razendsnel per mail, vakkundig. Razendsnelle medische en technische acceptatie bij TAF. En snel een polis en polisvoorwaarden. FACN kan ik iedereen aanraden!

René Boer, 12 mei 2017 9:06 uur beoordeling: 9

Zeer vriendelijk, correct, betrouwbaar en adequaat handelen staat bij Sietske blijkbaar hoog in het vaandel en dat voor een redelijke prijs. Ik kan niet beter wensen en ben dan ook dik tevreden met de wijze waarop mijn aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering door FACN is behandeld.

PT Middendorp, 10 mei 2017 10:48 uur beoordeling: 10

Ik ben door het personeel van FACN snel. klantvriendelijk en deskundig geholpen. Telefonisch contact naar aanleiding van de aanvraag verliep prima. Zeer tevreden.

A.C. Visser, 9 mei 2017 19:02 uur beoordeling: 9

Sietske van FACN heeft mij uiterst voortvarend en vooral vriendelijk geholpen om mijn hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker. Bij het niet te voorkomen telefonisch contact werd er zonder uitzondering binnen een paar tellen opgenomen en afgehandeld en ook het emailverkeer liep net zo gesmeerd. Ik ben dus zeer tevreden over FACN !

Jelle Vellema, 10 april 2017 07:14 uur beoordeling: 10

Sietske heeft ons voortreffelijk geholpen ondanks een onwillige bank. Het heeft helaas lang geduurd maar ze bleef volhouden met een uitstekend resultaat. SHAPPO !

Tom, 7 april 2017 10:06 uur beoordeling: 9

Ik kan niet anders zeggen, dat we idd tevreden zijn over jullie werk en accurate handelen. to the point Indien het op onze weg komt, zullen wij jullie zeker een aanrader vinden voor hypotheek-zoekers.

Kj, 5 april 2017 10:59 uur beoordeling: 10

Prima service, snel antwoord op vragen of berichten!

L.S., 4 april 2017 10:24 uur beoordeling: 8

Zeer content met de snelle en efficiente werkwijze!

Kees, 22 maart 2017 15:14 uur beoordeling: 9

Snel alles geregeld en altijd goed bereikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen.

Kamiel van Langen, 20 maart 2017 9:46 uur beoordeling: 9

FACN heeft voor mij bemiddeld voor het afsluiten van een hypotheek. Mijn ervaringen: Deskundig, snelle communicatie, effectief en een goede afhandeling voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Joannes Collette, 10 maart 2017 9:05 uur beoordeling: 8

Op zichzelf wel goed te doen dat zelfstandig de hypotheek oversluiten. Wel veel opzoekwerk van off. documenten en bewijsstukken, maar dat moet je toch doen, ook wanneer je een persoonlijke hyp.bemiddelaar gebruikt. FACN geeft je goed aan wat je moet ophoesten en wanneer je dat doet komt het wel in orde allemaal.

Gutz, 7 maart 2017 12:41 uur beoordeling: 7

Dankjewel voor de goede service.

JMP, 28 februari 2017 5:55 uur beoordeling: 9

Snel,heldere communicatie en terugkoppeling. Duidelijkheid betreffende verwachtingen.

R.J. van V., 24 februari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

Sietske Meeuwis heeft ons uitstekend begeleid in het verkrijgen van de gewenste hypotheek. Dit deed zij accuraat en met meer dan gemiddelde kennis van zaken. Wij zullen in de toekomst zeker een beroep op haar doen voor haar bemiddeling voor de aankoop van onroerend goed door onze kinderen

Jan Kramer, 20 februari 2017 20:42 uur beoordeling: 9

Tevreden met tel. contact en administratieve afhandeling.

Gruppen, 8 februari 2017 13:26 uur beoordeling: 9

FACN biedt zeer persoonlijke en snelle service. Emails worden bijna direct beantwoord. Sietske denkt nog ouderwets met de klant mee.

Monique, 2 februari 2017 7:74 uur beoordeling: 8

Vakkundig en goed geholpen. Vriendelijke medewerker en snelle afhandeling.

Niek, 27 januari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

Fijn geholpen en vooral heel accuraat

Berry, 16 januari 2017 11:14 uur beoordeling: 9

Laag drempelig, zeer duidelijk, snelle communicatie. Plezierige en geduldige mensen die de tijd voor je nemen! Absolute aanrader.

Joost Jager, 10 januari 2017 9:48 uur beoordeling: 9

Prima geholpen met execution-only hypotheek. Snel rentes gescand, direct een aanvraag gedaan om een rente-aanbod te verkrijgen en daarna uitstekend begeleid in het aanleveren van alle stukken. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord per email en/of telefoon. Acht dagen na het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst was de hypotheek definitief akkoord.

Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

Accuraat, snel en plezierig!

Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

FACN en binnen het bedrijf Sietske Meeuwis, zijn wij bijzonder goed geholpen bij het omzetten van onze flex hypotheek naar 20 jaar vast. Onze kennis werd getest en daarna werden ev. vragen snel en duidelijk beantwoord. Binnen een paar weken was alles al achter de rug.

Anoniem, 28 december 2016 16:24 uur beoordeling: 9

Zeer goed geholpen in een dossier waar toch druk op stond. Alle vragen werden beantwoord, wijzigingen doorgevoerd en geen moeilijkheden. Top service. Meer service dan je hoeft te verwachten als je kiest execution only hypotheek.

Judith, 27 december 2016 17:28 uur beoordeling: 9

FACN heeft ons goed geholpen bij het aanvragen van een offerte voor het oversluiten van een hypotheek. Telkens als dit nodig werd werd alert en met kennis van zaken gereageerd. Voor mensen die al weten welk type hypotheek zij willen afsluiten absoluut een aanrader om met FACN in zee te gaan.

Theo van O., 23 december 2016 11:53 uur beoordeling: 9

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de medewerking, die wij van Henry en Sietske hebben gekregen tijdens het oversluiten van onze hypotheek. Het was een behoorlijke klus, maar alles werd netjes en vakkundig afgehandeld. Dit was onze 2e ervaring met FACN en bij een volgende keer zullen we zeker weer van hen gebruik maken. Een absolute aanrader!

Henk en Thea van den Top, 23 december 2016 9:58 uur beoordeling: 9

Goede en snelle afhandeling, ook bij het aanvragen van hypotheken voor zelfstandigen.

Betty, 19 december 2016 12:16 uur beoordeling: 9

Ik wist precies wat voor hypotheek ik wilde en had daarom geen behoefte aan dure adviseurs. Al vanaf het eerste en enige telefonisch contact: Ik wil een execution only, verliep de verwerking optimaal per mail. Scherpe rente en zeer vlotte afwerking.. Als ik ’s avonds mailde en de volgende morgen antwoord verwachtte, kwam dat soms al dezelfde avond. Soms kreeg ik het idee dat Sietske altijd werkt. FACN, bravo.

Henk Baptist, 16 december 2016 10:28 uur beoordeling: 10

Mijn ervaring met FACN is zeer positief. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Zowel op deskundig gebied als op het gebied van klantgerichtheid zijn wij uitstekend geholpen (snel, adequaat, vriendelijk en geduldig).

J. vd. B., 7 december 2016 15:46 uur beoordeling: 9

Hele goede ervaring!

Stef van der Laan, 6 december 2016 14:03 uur beoordeling: 9

“Execution only ging goed en snel”

Emiel, 29 november 2016 11:15 uur beoordeling: 9

“Sietske en Henry hebben ons heel goed geholpen met het bemiddelen van een hypotheek & ORV. Fijne en snelle communicatie, duidelijk en betrouwbaar. Wij zijn meer dan tevreden, een echte aanrader! Dankjulliewel!!”

Strijbos, 10 november 2016 8:49 uur beoordeling: 10

“FACN heeft ons op uitstekende wijze bijgestaan bij het verkrijgen van de financiering voor onze nieuwe woning. Geduldig en vasthoudend werd de vrijwel eindeloze lijst met vragen van de financier beantwoord. De aanhouder wint, ook hier.”

Xander Berendsen, 3 november 2016 6:42 uur beoordeling: 9

Prettig contact, dienstverlenend. Geen push gevoel. Komen zeker terug.

Steverink, 14 mei 2016 19:15 uur beoordeling: 10

Goede advisering door Sietske Meewis En heel snelle actie op aanvullende vragen van mij. Daarom een dikke pluim en een aanbeveling waard. Ik heb het gevoel dat de afsluitkosten nu al terug verdiend zijn.

Ronald, 10 mei 2016 12;34 uur beoordeling: 9

Mijn ervaring met FACN en mevrouw Meewis persoonlijk is zeer goed. Bij het sluiten van zowel de AOV vorig jaar als de risicoverzekering onlangs. Prima advies, uitstekende ondersteuning. En altijd zeer vriendelijk. Complimenten!

Bart Doornbusch, 4 mei 2016 10:27 uur beoordeling: 10

De contacten verliepen uitstekend: goede en snelle reactie op mails, duidelijk in hetgeen verlangd werd door de hypotheekverstrekker en prettige, laagdrempelige informatie verkregen.

Frank V., 2 mei 2016 9:59 uur beoordeling: 9

Ik heb het telefonisch en mail contact als heel prettig ervaren

Paula, 30 april 2016 8:04 uur beoordeling: 9

Alles is prima en snel geregeld. Bij vragen krijg je heel snel antwoord wat dus heel prettig werkt.

Michel, 26 april 2016 16:09 uur beoordeling: 8

Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Er wordt goed meegedacht vanuit de klant. Geen overbodige fratsen en informatie. Zakelijk en to the point.

Gert Jan Angenent, 20 april 2016 18:31 uur beoordeling: 10

Zeer snelle service en correcte afhandeling!

Hendrik Sijtsma, 13 april 2016 13:05 uur beoordeling: 9

Super bedrijf Alles Binnen 1 werkdag geregeld, juiste uitleg erbij gekregen

Seferoglu, 4 april 2014 16:14 uur beoordeling: 10

Snel, attent en deskundig geholpen door Sietske, complimenten!

Reinier G., 30 maart 2016 13:55 uur beoordeling: 10

Dat ging reuze goed, snel contact, na een telefoontje direct informatie. Een belletje of mail over de stand van zaken wat betreft de aanvraag. Het was zelfs een persoonlijk contact, alhoewel het via telefoon en mail ging. Zo zouden alle kantoren moeten werken. Heel erg bedankt !

Elly van G., 29 maart 2016 6:36 uur beoordeling: 10

Klantervaring: Heel prettig om een contact te hebben gevonden (Sietske Meeuwis) waarmee ik op zeer korte termijn mijn AOV heb kunnen afsluiten. Bijzonder klantvriendelijk, duidelijke informatie, snel en accuraat, helpt enorm in de drukke fase van het starten van een eigen bedrijf.

Kathelijn Geerts, 21 maart 2016 10:32 uur beoordeling: 9

duidelijk, snelle reactie op vragen en snelle afwerking.

Jan Hurx, 7 maart 2016 11:59 uur beoordeling: 8

Goed en grondig. Veel geduld. Af en toe onduidelijkheid over kleine zaken. Goed opgelost. Een aanrader.

Anoniem, 6 maart 2016 10:31 uur beoordeling: 9

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de support die Sietske heeft gegeven tijdens het afsluiten van onze hypotheek op execution only basis. Zou FACN aanbevelen voor het afsluiten van hypotheken op execution only basis.

Marco Muijsert, 23 februari 2016 9:21 uur beoordeling: 8

Zeer tevreden over de zeer goede werkwijze en zeer goede snelle service van FACN bij het oversluiten van onze hypotheek. Een tien dus eigenlijk. Tip: deze klantenservice op peil houden!

Sandra, 16 februari 2016 16:52 uur beoordeling: 9

Ben heel blij met deze mensen,ondanks de drukke vakantieperiode vorig jaar ben ik geweldig geholpen.

Michel Peters, 11 februari 2016 12:53 uur beoordeling: 10

Bij het uitzoeken en afsluiten van een OVR zeer goede ervaringen gehad met de afhandeling en ondersteuning door FACN. Prima organisatie en zeer snelle afhandeling.

Herman Strubel, 5 februari 2016 7:32 uur beoordeling: 10

Dank voor de prettige en snelle hulp bij het afsluiten van een AOV. Ik zag door de bomen het bos niet meer en Sietske heeft er voor gezorgd dat de verzekering gericht en vlot is afgesloten.

Maud, 3 februari 2016 14:02 uur beoordeling: 8

Goede ervaring met FACN. Snelle response en duidelijke uitleg van de procedure.

M. van Maagdenberg, 30 januari 2016 11:01 uur beoordeling: 10

Voor de 2e keer een overlijdensrisicopolis ( op execution only basis ) afgesloten via FACN.( Sietske Meewis) Zeer tevreden over de snelheid, plezierige contacten en heldere communicatie. Werkelijk geen enkel verbeterpunt te bedenken.

Perry, 27 januari 2016 7:58 uur beoordeling: 10

dit is perfecte financiele dienstverlening, geen verrassingen en stipt volgens afspraken

Van Woudenberg, 22 januari 2016 11:38 uur beoordeling: 10

Een uitstekend en concurrerend aanbod in combinatie met een snelle, adequate, kundige en plezierige begeleiding.

N. van L., 13 januari 2016 15:03 uur beoordeling: 10

Van begin tot eind prima goede begeleiding gehad, vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht door Sietske! Wat 'n verademing om op deze manier als klant te worden geholpen.

Anja, 13 januari 2016 11:58 uur beoordeling: 10

De afgelopen maanden ontzettend veel medewerking ontvangen van Sietske met de keuze voor een overlijdensrisicoverzekering. Zij heeft zich constant ingezet om met een maatschappij tot overeenstemming te komen wat af en toe erg moeilijk was. Daarbij werd niet naar werktijden gekeken maar altijd beschikbaar!

Tom Fransen, 7 januari 2016 17:21 uur beoordeling: 10

Heel goed geholpen door Sietske Meewis. Alle vragen en mails werden ontzettend snel beantwoord en ze denkt heel erg goed met je mee!! Alles netjes en op tijd geregeld en in orde!!

M. de Mooij, 10 november 2015 11:20 uur beoordeling: 10

Goed geholpen door Sietske Meewis bij afsluiten OVR zonder advies. Snelle reacties, op gevraagde informatie. Ik zal FACN zeker bij anderen aanbevelen.

H.A. W., 11 februari 2016 13:38 uur beoordeling: 9

Ervaring met Facn voor execution only hypotheek: - klant staat centraal - duidelijke en zeer vlotte communicatie - vriendelijk – actiegericht

Ingo, 3 november 2015 8:56 uur beoordeling: 9

Na een telefoonrondje hebben wij gekozen voor niet de goedkoopste bemiddelaar met execution only, maar wel voor FACN door de manier waarop met onze vragen werd omgegaan. Execution only is wel wat gedoe ( examen doen) , maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Je leert er veel van. Vooral de kleine lettertjes van allerlei belangenbehartigers. Sietske is accuraat, snel en plezierig om mee te communiceren. Meestal per omgaande, altijd binnen vierentwintig uur. Een vraag waar direct geen antwoord op is, wordt snel uitgezocht. Tip: Vraag wel haar tips over taxateurs, goedkope notaris en het fenomeen dagrente NA het tekenen van de nieuwe hypotheekakte. Er lopen in deze branche veel cowboys rond. Tot onze verbazing ook bij de notarissen. Terugkijkend op het hele proces, dat ruim drie maanden duurde, zijn wij erg tevreden over FACN. Zonder voorbehoud een aanrader.

Martin Rippe, 20 oktober 2015 10:37 uur beoordeling: 9

Ik kan mij aansluiten bij overige recensies: niets dan lof voor Sietske !

Bas, 17 oktober 2015 14: 23 uur beoordeling: 9Waarom is uw beoordeling belangrijk?
In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het daarom belangrijk om uw ervaringen te weten.

Met behulp van uw ervaringen met ons, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren.

Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw klantervaring naar ons toestuurt.

Klantervaring invullen


Wilt u ook geld besparen op het afsluiten van een hypotheek?

Wilt u weten of execution only iets voor u is?
Start vandaag nog en vraag de zelftest aan. Check nu of u voldoende kennis hebt om het zelf te regelen.

Aan de slag