Reviews Zelf Hypotheek Afsluiten

11

een vertrouwd gevoel

5.871

klantervaring invullen

9,5

lees reviews

“Goed geholpen door sietske!”

Anoniem, 8 oktober 2018 20:06 uur beoordeling: 8

“Wij hebben onze hypotheek afgesloten bij Henry. Snel verlopen en een hele fijne samenwerking! Wij zijn zeer tevreden!”

Kolk, 22 september 2018 13:16 uur beoordeling: 9

“FACN heeft ons al twee keer uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Zeer goed bereikbaar, direct reageren, goed meedenken en heel betrokken en alert tijdens het hele proces. Kortom, helemaal prima.”

D., 14 september 2018 17:49 uur beoordeling: 9

“Super! Snel, ondanks kleine vergissing accuraat, kort maar krachtig.”

Anoniem, 6 september 2018 14:52 uur beoordeling: 10

“Blij FACN als tussenpersoon te hebben gehad. Eerlijk advies, goede uitleg en altijd binnen 24 uur antwoord. Klantvriendelijk en snel helpt FACN je door het verplichte papierwerk heen.”

Dieneke, 4 september 2018 19:28 uur beoordeling: 10

“Prima dienstverlening voor een scherpe prijs en een snelle accurate reactie. Onze overlijdensrisico verzekering is geheel naar wens afgesloten.”

E. van Lierop, 3 september 2018 15:11 uur beoordeling: 9

“Zeer goed geholpen, met dank aan Sietske en Henry. Alles wordt snel opgepakt en geregeld, je hebt er werkelijk geen omkijken naar, complimenten!”

Nico huisman, 9 augustus 2018 14:32 uur beoordeling: 10

“Zeer positieve ervaring. Klantgericht geholpen en snel en accuraat. Kosten concurrerend.”

DV, 6 augustus 2018 12:35 uur beoordeling: 10

“Met Sietske van FACN hebben we erg prettig samengewerkt. Zij was duidelijk in wat ze voor ons deed, kwam afspraken na en handelde snel en reageerde snel op email. En dat voor een zeer redelijke prijs. FACN is een aanrader!”

Breman, 2 augustus 2018 21:34 uur beoordeling: 8

“Kan niet anders zeggen dan dat alles helder en top geregeld is. Henry heeft alles snel en goed afgewerkt en antwoord ook altijd vlot. Aanrader voor het afsluiten van je hypotheek!”

Raymon, 2 augustus 2018 7:29 uur beoordeling: 10

“Via FACN heb ik een execution only AOV afgesloten. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Sietske Meewis van FACN. Deskundig, betrouwbaar en snel handelen zijn typerend wat mij betreft. Dank voor het meedenken en de uitstekende service! Ik kan FACN van harte aanbevelen.”

Anneke, 12 juli 2018 14:08 uur beoordeling: 10

“Via familie kwamen wij uit bij Henry Luigjes voor een hypotheek. Hij heeft ons vakkundig, snel en goed geholpen. De communicatie verloopt soepel en snel. Wij kunnen FACN aan iedereen aanbevelen.”

Gerjan, 12 juli 2018 21:06 uur beoordeling: 10

“Ik ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek, ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten. Qua de kosten schilt veel dan de andere. Erg bedankt FACN”

MDamen, 9 juli 2018 0:42 uur beoordeling: 10

“Sietske communiceert helder en transparant en komt na wat ze toezegt. Ik kan FACN van harte aanbevelen en heb zelf mijn hypotheek execution only en AOV execution only via haar afgesloten.”

Tim, 8 juli 2018 23.49 uur beoordeling: 10

“IK ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN (Henry Luigjes) en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN”

M. Damen, 7 juli 2018 00:42 uur beoordeling: 10

“Dankzij FACN hebben wij een hypotheek afgesloten welke goed bij ons past! Hierbij zijn we door Henry goed geadviseerd en was er altijd ruimte voor vragen. Kortom; Henry bedankt voor je advies en plezierige samenwerking!”

G. Mulder, 25 juni 2018 13:35 uur beoordeling: 10

“Ik moest door de perikelen rond het nabestaandenpensioen bij het ABP een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ik werd door een kennis op FACN gewezen en Henry Luigjes en Sietske Meewis hebben mij hierbij zeer snel en correct geholpen. Compliment en dank aan hen.”

Jos Boswerger, 23 juni 2018 18:36 uur beoordeling: 10

“We wonen inmiddels al een aantal jaren in ons huis, Henri heeft ons toen met de aankoop duidelijk geadviseerd, en als er wat vragen zijn dan staat Henri altijd klaar. Wij vinden FACN een fijn bedrijf en we bevelen dat een ieder aan”

Jan en Jeannette van Lagen, 14 juni 2018 07:08 uur beoordeling: 10

“Door de goede ervaringen met FACN bij een eerdere hypotheek hebben wij voor een nieuwe hypotheek wederom bij hen aangeklopt. Super geholpen, lekker duidelijk en vlot. Wat ons betreft een aanrader!”

G. van de Veen, 12 juni 2018 22:47 uur beoordeling: 10

Bij FACN: perfecte dienstverlening en service. Men gaat verder dan je bij een excecution only hypotheekbemiddeling mag verwachten. Zeer goede service en dienstverlening. Speciale dank aan Henry bedanken voor het mee- en omdenken op diverse momenten. Top!

Hugo Linskens, 14 mei 2018 14:16 uur beoordeling: 10

Henry heeft mij uitstekend geholpen bij mijn hypotheekaanvraag. Er zaten nog wat haken en ogen aan maar dat heeft hij netjes en snel opgelost. zeer vriendelijk en goed persoonlijk contact. Aanrader

Freek Ruitenberg, dinsdag 8 mei 2018 18:52 uur beoordeling: 10

Overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Dankzij Sietske Meewis uitstekend verlopen.

J.H. Bink, 27 februari 2018 17:42 uur beoordeling: 9

Snelle en correcte verwerking!

Anoniem, 23 februari 2018 12:56 uur beoordeling: 9

FACN is een professioneel en servicegericht bedrijf. Ze werken snel en accuraat.

Froukje Cleton, 2 februari 2018 8:17 uur beoordeling: 8

Complimenten voor de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering. Deze gaan vooral naar Sietske. Zij stond mij deskundig een vriendelijk te woord, reageerde direct op mails en belde terug indien nodig. Na een onaangename verrassing van het ABP waardoor ik en velen met mij onverwachts deze verzekering moesten afsluiten, geeft het feit dat dit allemaal op tijd gebeurd is weer rust.

Henk de Ruiter, 30 januari 2018 21:49 uur beoordeling: 10

Zeer professioneel, accuraat en snelle afhandeling van onze polissen. Speciale dank aan sietske Meewis.. Met vr groet

Cees Ketelaars, 29 januari 2018 18:15 uur beoordeling: 10

Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering t.b.v. een eventuele nabestaandenvoorziening is door bemiddeling van Sietske Meewis uitstekend verlopen. Snelle afhandeling via de mail. En ook telefonisch snel bereikbaar voor eventuele vragen. Zeer aan te bevelen. Je wordt goed geholpen.

Annette v. O., 31 december 2017 0:08 uur beoordeling: 9

Bijzonder vlot en goed geholpen. Normstellend.

Herman, 22 december 2017 16:18 uur beoordeling: 9

Ik moest op korte termijn een levensverzekering regelen en dat is door de uitstekende service gelukt. Ik werd snel, efficient en vriendelijk geholpen.

Axel, 4 december 2017 15:49 uur beoordeling: 9

Snel, effectief en doelgericht. Kortom uitstekende service.

Jos T., 22 november oktober 2017 13:26 uur beoordeling: 9

Op een zeer correcte en snelle manier ben ik in samenwerking met FACN tot een juiste hypotheek gekomen. Ik raad een ieder aan ook van hun diensten gebruik te maken.

Anoniem, 25 oktober 2017 9:28 uur beoordeling: 9

Snel, en uitstekend geregeld

Siem, 13 september 2017 13:21 uur beoordeling: 9

Zeer snelle procedure, alles online af te handelen. Wie heeft er een fysieke tussenpersoon nodig… Hele proces duidelijk uitgelegd en heldere en prijstechnisch scherpe voorwaarden. Ben erg tevreden.

Lars, 11 september 2017 21:17 uur beoordeling: 10

Gewoon top: snel, duidelijk en flexibel. Zou niet kunnen bedenken wat beter kan.

Henk, 1 augustus 2017 9:58 uur beoordeling: 10

Henry heeft ons perfect geholpen. Assertief, punctueel en meedenkend.

Job, 30 juli 2017 21:24 uur beoordeling: 9

Zeer goed en snel geholpen door Sietske. Ze is erg behulpzaam en correct

B. Bessems, 25 juli 2017 17:09 uur beoordeling: 9

Henry heeft ons uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag en overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft onze aanvraag tijdens alle stappen nauwkeurig in de gaten gehouden, en hij heeft ons zelfs nog een keer 's avonds opgebeld omdat er iets niet duidelijk was. Aanrader.

G. Jacobs, 3 juli 2017 13:38 uur beoordeling: 9

FACN heeft mij erg goed en adequaat geholpen met de offertes en afhandeling van diverse verzekeringen en aanvullende vragen op korte termijn geheel naar tevredenheid kunnen beantwoorden, telkens binnen een dag. Een aanrader.

Van V., 21 juni 2017 11:07 uur beoordeling: 9

Vlot, Prettig en Accuraat. Eindelijk een adres waarbij je een AOV kunt afsluiten zonder onnodige en blijvende kosten van een onderhoudsabonnement.

AJ van Veen, 12 juni 2017 9:08 uur beoordeling: 9

Wij zijn meer dan super goed geholpen, Facn heeft ons echt aan een hypotheek geholpen wat ons het beste paste. Super bedankt!

Peter v Bokhorst, 8 juni 2017 15:24 uur beoordeling: 9

Wij zijn bij de keuze en de samenstelling van de nieuwe hypotheek voortvarend, helder, deskundig en bijzonder vriendelijk geholpen door mevrouw Meewis. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat w.o. de lage rente en de duur van de lening. Applaus!

J. Schoemaker, 6 juni 2017 11:14 uur beoordeling: 9

Zeer tevreden, snelle reactie, meedenkend en ook telefonisch zijn we goed geholpen. Een aanrader!

EvN, 19 mei 2017 16:03 uur beoordeling: 9

I in’t Veld, 15 mei 2017 14:13 uur beoordeling: 10

Prettig telefonisch contact en uiterst snelle afhandeling. Prima!

Mijn 1e ervaring met FACN: snel, professioneel, vakkundig en een prima prijs (ipv provisie). Bij TAF via FACN een overlijdens risicoverzekering aangevraagd. FACN communiceert razendsnel per mail, vakkundig. Razendsnelle medische en technische acceptatie bij TAF. En snel een polis en polisvoorwaarden. FACN kan ik iedereen aanraden!

René Boer, 12 mei 2017 9:06 uur beoordeling: 9

Zeer vriendelijk, correct, betrouwbaar en adequaat handelen staat bij Sietske blijkbaar hoog in het vaandel en dat voor een redelijke prijs. Ik kan niet beter wensen en ben dan ook dik tevreden met de wijze waarop mijn aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering door FACN is behandeld.

PT Middendorp, 10 mei 2017 10:48 uur beoordeling: 10

Ik ben door het personeel van FACN snel. klantvriendelijk en deskundig geholpen. Telefonisch contact naar aanleiding van de aanvraag verliep prima. Zeer tevreden.

A.C. Visser, 9 mei 2017 19:02 uur beoordeling: 9

Sietske van FACN heeft mij uiterst voortvarend en vooral vriendelijk geholpen om mijn hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker. Bij het niet te voorkomen telefonisch contact werd er zonder uitzondering binnen een paar tellen opgenomen en afgehandeld en ook het emailverkeer liep net zo gesmeerd. Ik ben dus zeer tevreden over FACN !

Jelle Vellema, 10 april 2017 07:14 uur beoordeling: 10

Sietske heeft ons voortreffelijk geholpen ondanks een onwillige bank. Het heeft helaas lang geduurd maar ze bleef volhouden met een uitstekend resultaat. SHAPPO !

Tom, 7 april 2017 10:06 uur beoordeling: 9

Ik kan niet anders zeggen, dat we idd tevreden zijn over jullie werk en accurate handelen. to the point Indien het op onze weg komt, zullen wij jullie zeker een aanrader vinden voor hypotheek-zoekers.

Kj, 5 april 2017 10:59 uur beoordeling: 10

Prima service, snel antwoord op vragen of berichten!

L.S., 4 april 2017 10:24 uur beoordeling: 8

Zeer content met de snelle en efficiente werkwijze!

Kees, 22 maart 2017 15:14 uur beoordeling: 9

Snel alles geregeld en altijd goed bereikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen.

Kamiel van Langen, 20 maart 2017 9:46 uur beoordeling: 9

FACN heeft voor mij bemiddeld voor het afsluiten van een hypotheek. Mijn ervaringen: Deskundig, snelle communicatie, effectief en een goede afhandeling voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Joannes Collette, 10 maart 2017 9:05 uur beoordeling: 8

Op zichzelf wel goed te doen dat zelfstandig de hypotheek oversluiten. Wel veel opzoekwerk van off. documenten en bewijsstukken, maar dat moet je toch doen, ook wanneer je een persoonlijke hyp.bemiddelaar gebruikt. FACN geeft je goed aan wat je moet ophoesten en wanneer je dat doet komt het wel in orde allemaal.

Gutz, 7 maart 2017 12:41 uur beoordeling: 7

Dankjewel voor de goede service.

JMP, 28 februari 2017 5:55 uur beoordeling: 9

Snel,heldere communicatie en terugkoppeling. Duidelijkheid betreffende verwachtingen.

R.J. van V., 24 februari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

Sietske Meeuwis heeft ons uitstekend begeleid in het verkrijgen van de gewenste hypotheek. Dit deed zij accuraat en met meer dan gemiddelde kennis van zaken. Wij zullen in de toekomst zeker een beroep op haar doen voor haar bemiddeling voor de aankoop van onroerend goed door onze kinderen

Jan Kramer, 20 februari 2017 20:42 uur beoordeling: 9

Tevreden met tel. contact en administratieve afhandeling.

Gruppen, 8 februari 2017 13:26 uur beoordeling: 9

FACN biedt zeer persoonlijke en snelle service. Emails worden bijna direct beantwoord. Sietske denkt nog ouderwets met de klant mee.

Monique, 2 februari 2017 7:74 uur beoordeling: 8

Vakkundig en goed geholpen. Vriendelijke medewerker en snelle afhandeling.

Niek, 27 januari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

Fijn geholpen en vooral heel accuraat

Berry, 16 januari 2017 11:14 uur beoordeling: 9

Laag drempelig, zeer duidelijk, snelle communicatie. Plezierige en geduldige mensen die de tijd voor je nemen! Absolute aanrader.

Joost Jager, 10 januari 2017 9:48 uur beoordeling: 9

Prima geholpen met execution-only hypotheek. Snel rentes gescand, direct een aanvraag gedaan om een rente-aanbod te verkrijgen en daarna uitstekend begeleid in het aanleveren van alle stukken. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord per email en/of telefoon. Acht dagen na het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst was de hypotheek definitief akkoord.

Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

Accuraat, snel en plezierig!

Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

FACN en binnen het bedrijf Sietske Meeuwis, zijn wij bijzonder goed geholpen bij het omzetten van onze flex hypotheek naar 20 jaar vast. Onze kennis werd getest en daarna werden ev. vragen snel en duidelijk beantwoord. Binnen een paar weken was alles al achter de rug.

Anoniem, 28 december 2016 16:24 uur beoordeling: 9

Zeer goed geholpen in een dossier waar toch druk op stond. Alle vragen werden beantwoord, wijzigingen doorgevoerd en geen moeilijkheden. Top service. Meer service dan je hoeft te verwachten als je kiest execution only hypotheek.

Judith, 27 december 2016 17:28 uur beoordeling: 9

FACN heeft ons goed geholpen bij het aanvragen van een offerte voor het oversluiten van een hypotheek. Telkens als dit nodig werd werd alert en met kennis van zaken gereageerd. Voor mensen die al weten welk type hypotheek zij willen afsluiten absoluut een aanrader om met FACN in zee te gaan.

Theo van O., 23 december 2016 11:53 uur beoordeling: 9

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de medewerking, die wij van Henry en Sietske hebben gekregen tijdens het oversluiten van onze hypotheek. Het was een behoorlijke klus, maar alles werd netjes en vakkundig afgehandeld. Dit was onze 2e ervaring met FACN en bij een volgende keer zullen we zeker weer van hen gebruik maken. Een absolute aanrader!

Henk en Thea van den Top, 23 december 2016 9:58 uur beoordeling: 9

Goede en snelle afhandeling, ook bij het aanvragen van hypotheken voor zelfstandigen.

Betty, 19 december 2016 12:16 uur beoordeling: 9

Ik wist precies wat voor hypotheek ik wilde en had daarom geen behoefte aan dure adviseurs. Al vanaf het eerste en enige telefonisch contact: Ik wil een execution only, verliep de verwerking optimaal per mail. Scherpe rente en zeer vlotte afwerking.. Als ik ’s avonds mailde en de volgende morgen antwoord verwachtte, kwam dat soms al dezelfde avond. Soms kreeg ik het idee dat Sietske altijd werkt. FACN, bravo.

Henk Baptist, 16 december 2016 10:28 uur beoordeling: 10

Mijn ervaring met FACN is zeer positief. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Zowel op deskundig gebied als op het gebied van klantgerichtheid zijn wij uitstekend geholpen (snel, adequaat, vriendelijk en geduldig).

J. vd. B., 7 december 2016 15:46 uur beoordeling: 9

Hele goede ervaring!

Stef van der Laan, 6 december 2016 14:03 uur beoordeling: 9

“Execution only ging goed en snel”

Emiel, 29 november 2016 11:15 uur beoordeling: 9

“Sietske en Henry hebben ons heel goed geholpen met het bemiddelen van een hypotheek & ORV. Fijne en snelle communicatie, duidelijk en betrouwbaar. Wij zijn meer dan tevreden, een echte aanrader! Dankjulliewel!!”

Strijbos, 10 november 2016 8:49 uur beoordeling: 10

“FACN heeft ons op uitstekende wijze bijgestaan bij het verkrijgen van de financiering voor onze nieuwe woning. Geduldig en vasthoudend werd de vrijwel eindeloze lijst met vragen van de financier beantwoord. De aanhouder wint, ook hier.”

Xander Berendsen, 3 november 2016 6:42 uur beoordeling: 9

Prettig contact, dienstverlenend. Geen push gevoel. Komen zeker terug.

Steverink, 14 mei 2016 19:15 uur beoordeling: 10

Goede advisering door Sietske Meewis En heel snelle actie op aanvullende vragen van mij. Daarom een dikke pluim en een aanbeveling waard. Ik heb het gevoel dat de afsluitkosten nu al terug verdiend zijn.

Ronald, 10 mei 2016 12;34 uur beoordeling: 9

Mijn ervaring met FACN en mevrouw Meewis persoonlijk is zeer goed. Bij het sluiten van zowel de AOV vorig jaar als de risicoverzekering onlangs. Prima advies, uitstekende ondersteuning. En altijd zeer vriendelijk. Complimenten!

Bart Doornbusch, 4 mei 2016 10:27 uur beoordeling: 10

De contacten verliepen uitstekend: goede en snelle reactie op mails, duidelijk in hetgeen verlangd werd door de hypotheekverstrekker en prettige, laagdrempelige informatie verkregen.

Frank V., 2 mei 2016 9:59 uur beoordeling: 9

Ik heb het telefonisch en mail contact als heel prettig ervaren

Paula, 30 april 2016 8:04 uur beoordeling: 9

Alles is prima en snel geregeld. Bij vragen krijg je heel snel antwoord wat dus heel prettig werkt.

Michel, 26 april 2016 16:09 uur beoordeling: 8

Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Er wordt goed meegedacht vanuit de klant. Geen overbodige fratsen en informatie. Zakelijk en to the point.

Gert Jan Angenent, 20 april 2016 18:31 uur beoordeling: 10

Zeer snelle service en correcte afhandeling!

Hendrik Sijtsma, 13 april 2016 13:05 uur beoordeling: 9

Super bedrijf Alles Binnen 1 werkdag geregeld, juiste uitleg erbij gekregen

Seferoglu, 4 april 2014 16:14 uur beoordeling: 10

Snel, attent en deskundig geholpen door Sietske, complimenten!

Reinier G., 30 maart 2016 13:55 uur beoordeling: 10

Dat ging reuze goed, snel contact, na een telefoontje direct informatie. Een belletje of mail over de stand van zaken wat betreft de aanvraag. Het was zelfs een persoonlijk contact, alhoewel het via telefoon en mail ging. Zo zouden alle kantoren moeten werken. Heel erg bedankt !

Elly van G., 29 maart 2016 6:36 uur beoordeling: 10

Klantervaring: Heel prettig om een contact te hebben gevonden (Sietske Meeuwis) waarmee ik op zeer korte termijn mijn AOV heb kunnen afsluiten. Bijzonder klantvriendelijk, duidelijke informatie, snel en accuraat, helpt enorm in de drukke fase van het starten van een eigen bedrijf.

Kathelijn Geerts, 21 maart 2016 10:32 uur beoordeling: 9

duidelijk, snelle reactie op vragen en snelle afwerking.

Jan Hurx, 7 maart 2016 11:59 uur beoordeling: 8

Goed en grondig. Veel geduld. Af en toe onduidelijkheid over kleine zaken. Goed opgelost. Een aanrader.

Anoniem, 6 maart 2016 10:31 uur beoordeling: 9

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de support die Sietske heeft gegeven tijdens het afsluiten van onze hypotheek op execution only basis. Zou FACN aanbevelen voor het afsluiten van hypotheken op execution only basis.

Marco Muijsert, 23 februari 2016 9:21 uur beoordeling: 8

Zeer tevreden over de zeer goede werkwijze en zeer goede snelle service van FACN bij het oversluiten van onze hypotheek. Een tien dus eigenlijk. Tip: deze klantenservice op peil houden!

Sandra, 16 februari 2016 16:52 uur beoordeling: 9

Ben heel blij met deze mensen,ondanks de drukke vakantieperiode vorig jaar ben ik geweldig geholpen.

Michel Peters, 11 februari 2016 12:53 uur beoordeling: 10

Bij het uitzoeken en afsluiten van een OVR zeer goede ervaringen gehad met de afhandeling en ondersteuning door FACN. Prima organisatie en zeer snelle afhandeling.

Herman Strubel, 5 februari 2016 7:32 uur beoordeling: 10

Dank voor de prettige en snelle hulp bij het afsluiten van een AOV. Ik zag door de bomen het bos niet meer en Sietske heeft er voor gezorgd dat de verzekering gericht en vlot is afgesloten.

Maud, 3 februari 2016 14:02 uur beoordeling: 8

Goede ervaring met FACN. Snelle response en duidelijke uitleg van de procedure.

M. van Maagdenberg, 30 januari 2016 11:01 uur beoordeling: 10

Voor de 2e keer een overlijdensrisicopolis ( op execution only basis ) afgesloten via FACN.( Sietske Meewis) Zeer tevreden over de snelheid, plezierige contacten en heldere communicatie. Werkelijk geen enkel verbeterpunt te bedenken.

Perry, 27 januari 2016 7:58 uur beoordeling: 10

dit is perfecte financiele dienstverlening, geen verrassingen en stipt volgens afspraken

Van Woudenberg, 22 januari 2016 11:38 uur beoordeling: 10

Een uitstekend en concurrerend aanbod in combinatie met een snelle, adequate, kundige en plezierige begeleiding.

N. van L., 13 januari 2016 15:03 uur beoordeling: 10

Van begin tot eind prima goede begeleiding gehad, vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht door Sietske! Wat 'n verademing om op deze manier als klant te worden geholpen.

Anja, 13 januari 2016 11:58 uur beoordeling: 10

De afgelopen maanden ontzettend veel medewerking ontvangen van Sietske met de keuze voor een overlijdensrisicoverzekering. Zij heeft zich constant ingezet om met een maatschappij tot overeenstemming te komen wat af en toe erg moeilijk was. Daarbij werd niet naar werktijden gekeken maar altijd beschikbaar!

Tom Fransen, 7 januari 2016 17:21 uur beoordeling: 10

Heel goed geholpen door Sietske Meewis. Alle vragen en mails werden ontzettend snel beantwoord en ze denkt heel erg goed met je mee!! Alles netjes en op tijd geregeld en in orde!!

M. de Mooij, 10 november 2015 11:20 uur beoordeling: 10

Goed geholpen door Sietske Meewis bij afsluiten OVR zonder advies. Snelle reacties, op gevraagde informatie. Ik zal FACN zeker bij anderen aanbevelen.

H.A. W., 11 februari 2016 13:38 uur beoordeling: 9

Ervaring met Facn voor execution only hypotheek: - klant staat centraal - duidelijke en zeer vlotte communicatie - vriendelijk – actiegericht

Ingo, 3 november 2015 8:56 uur beoordeling: 9

Na een telefoonrondje hebben wij gekozen voor niet de goedkoopste bemiddelaar met execution only, maar wel voor FACN door de manier waarop met onze vragen werd omgegaan. Execution only is wel wat gedoe ( examen doen) , maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Je leert er veel van. Vooral de kleine lettertjes van allerlei belangenbehartigers. Sietske is accuraat, snel en plezierig om mee te communiceren. Meestal per omgaande, altijd binnen vierentwintig uur. Een vraag waar direct geen antwoord op is, wordt snel uitgezocht. Tip: Vraag wel haar tips over taxateurs, goedkope notaris en het fenomeen dagrente NA het tekenen van de nieuwe hypotheekakte. Er lopen in deze branche veel cowboys rond. Tot onze verbazing ook bij de notarissen. Terugkijkend op het hele proces, dat ruim drie maanden duurde, zijn wij erg tevreden over FACN. Zonder voorbehoud een aanrader.

Martin Rippe, 20 oktober 2015 10:37 uur beoordeling: 9

Ik kan mij aansluiten bij overige recensies: niets dan lof voor Sietske !

Bas, 17 oktober 2015 14: 23 uur beoordeling: 9



Waarom is uw beoordeling belangrijk?
In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het daarom belangrijk om uw ervaringen te weten.

Met behulp van uw ervaringen met ons, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren.

Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw klantervaring naar ons toestuurt.

Klantervaring invullen


Wilt u ook geld besparen op het afsluiten van een hypotheek?

Wilt u weten of execution only iets voor u is?
Start vandaag nog en vraag de zelftest aan. Check nu of u voldoende kennis hebt om het zelf te regelen.

Aan de slag


Klantwaardering: Uitmuntend

ZELF Hypotheek Afsluiten wordt door 62 klanten
beoordeeld met gemiddeld een:
9.5
Bekijk de reviews

Social Media