Lekker Wonen Hypotheek afsluiten

Best spannend, al die beslissingen die u moet nemen. Het is niet iets kleins waar u aan begint. Een hypotheek sluit u af voor meestal 30 jaar. Daar bent u niet zomaar weer van af. En hoe ziet uw leven er over 20 jaar uit? Heeft u dan nog steeds deze goedbetaalde baan? Of wilt u dan eigenlijk ook die grote wereldreis gemaakt hebben? Of hebt u dan een gezin met pubers?

De beslissing die u nu neemt met het kiezen van een hypotheek, heeft invloed op uw leven over bijvoorbeeld 20 jaar. Daarom is het heel belangrijk om goed te weten waar u aan begint.

We hebben goed nieuws voor u! Reaal denkt met u mee... Vanaf 9 januari kunt u de Lekker Wonen Hypotheek afsluiten. Dit is een eenvoudige én flexibele hypotheek.

 • Wat is er eenvoudig aan deze Reaal Lekker Wonen Hypotheek?
  Met de Lekker Wonen Hypotheek weet u waar u aan toe bent. Met Reaal kiest u voor een hypotheek met een lage rente voor met name een lange rentevaste periode.
 • Wat is er flexibel aan deze Reaal Lekker Wonen Hypotheek?
  • U heeft zélf invloed op de hypotheekrente die u betaalt.
   Lost u af op uw hypotheekschuld? Dan hoeft u minder hypotheekrente te betalen. Als u aflost dan komt u automatisch in een lagere tariefklasse. Een tariefklasse is de verhouding tussen hoogte van uw lening en de marktwaarde van uw woning. De tariefklasse bepaalt hoe hoog de hypotheekrente wordt die u betaalt.
   Dus als u door aflossen in een lagere tariefklasse komt, dan gaat uw rente automatisch omlaag.
  • U mag momenteel 100% van het hypotheekbedrag boetevrij aflossen. Bij andere soorten hypotheken kan dit tot 10% per jaar en los u meer af, dan betaal u daar soms een vergoeding voor.
  • Gaat u verhuizen? Dan neemt u uw Reaal Lekker Wonen Hypotheek gewoon mee.
   Stel, u sluit nu een hypotheek af met een mooie lage rente voor 20 jaar en u wilt over 5 jaar verhuizen? U sluit dan een nieuwe hypotheek af en u neemt uw renteafspraken en de rest van uw rentevaste periode mee.
Hopelijk heeft u wat aan deze informatie? Door dit artikel te delen, hebben hopelijk ook anderen uit uw netwerk er wat aan.


Zelf een hypotheek afsluiten? ( interessant! )


Een hypotheek afsluiten is voor u geen dagelijkse aangelegenheid. Als u er dan één afsluit, is het belangrijk dat u precies weet waarvoor u kiest. U bent immers zelf verantwoordelijk voor uw keuze en u bepaalt zelf uw financiële toekomst. Erg belangrijk, want als u nu goed over uw leven nadenkt, heeft u straks meer ruimte om ervan te genieten. Maar het kan natuurlijk zijn dat u een vraag hebt.
Onze ervaringsdeskundigen op hypotheekgebied (zo mogen we ze na 12 jaar wel noemen van onze klanten :-), staan dagelijks klaar om mensen zoals u verder te helpen. Wij maken er een sport van om moeilijke materie op een makkelijke manier uit te leggen.

Maakt u vandaag ook een start met het afsluiten van een hypotheek zonder verplicht advies? Lees dan hier de 6 tips om zelf een hypotheek af te sluiten.Wat zijn de voordelen van een ‘execution only’ hypotheek?

Bij het zelf afsluiten van een hypotheek zonder advies van een financieel adviseur betaalt u geen (hoge) advieskosten aan de hypotheekadviseur. Voor een hypotheek afsluiten met advieskosten betaalt u al snel € 2.000,-. Hier valt dus flink wat te besparen...