ASN Bank duurzame hypotheek afsluiten

Samenwerking ASN en ZELF

Wil je een hypotheek bij een duurzame bank afsluiten? Of je nieuwe woning verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws. Per 2021 is het mogelijk om via ZELF een duurzame hypotheek af te sluiten bij ASN Bank.

Wellicht past de ASN Hypotheek goed bij jou. Want ASN Bank richt zich op duurzaamheid voor economie en natuur. Ze heeft als doel met de economie ook de natuur te herstellen. Ze werkt aan opbouw, in plaats van roofbouw. Met oog voor mens, dier en natuur.

De 3 hypotheekvormen bij ASN Bank

Je kunt kiezen uit 3 aflossingsvormen voor je ASN Hypotheek:

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek

Welke hypotheekvorm bij jou past, hangt af van je situatie en je woonwensen.


Persoonlijk telefoongesprek
met onze hypotheekspecialist?
- GRATIS EN VRIJBLIJVEND -

Wilt u weten hoe het werkt? Of bent u benieuwd of het regelen van een hypotheek iets voor u is?
Stel uw vraag en bespreek uw situatie met één van onze hypotheekspecialisten. Wij nemen de tijd om uw vraag te beantwoorden.Hebt u liever dat wij u bellen? Geen probleem.

Ja, bel mij terug

wat zeggen klanten over
ZELF Hypotheek Afsluiten?


U leest hier enkele beoordelingen over ZELF Hypotheek Afsluiten (gepubliceerd door onze klanten).
Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Zeer deskundig en duidelijk. Duidelijke omschrijvingen wat aan te leveren en snelle afhandeling per mail. Uiterst tevreden! Dank.

Foka Rouw, 2 maart 2021 om 19:39
Beoordeling: 10

Super goed en snel en dit vanuit een goede digitale omgeving. Hypotheek in drie weken rond.

Fam Jansen, 1 maart 2021 om 18:17
Beoordeling: 9

Reeds eerder via Henry e.e.a. geregeld. Ook ditmaal een zeer positieve ervaring met het (zelf) oversluiten van een hypotheek. Vragen werden goed en zeer snel beantwoord. Professioneel en kundig werd ook telkens gereageerd op vragen, ondanks dat het toch een proces is wat je 'zelf' hoofdzakelijk loopt. Normaliter schrijf ik niet zo snel een review maar deze service was uitzonderlijk en dus een paar minuten waard.

Marco Kalin, 26 februari 2021 om 14:12
Beoordeling: 10

Zoals op de site ook staat vermeld: snel en deskundig! Er wordt hulp geboden waar nodig. Gebruik van een handige portal waarmee het eenvoudig is documenten te uploaden en snel te communiceren. Aanrader voor een ieder die geen advies nodig heeft.

Falko van Soest, 26 februari 2021 om 15:36
Beoordeling: 9